Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Přispěvovatel měsíce (srpen)"
Sign In to comment.
Komentáře
Elam plačeš na špatnem hrobě :-)) aci2
aci2 @ cz sk 1
Bade musíme asi více spamovat abychom tam byli.
A hádej proč!
Dejte někdo konečně prosím BAN tomu *** co to kazí...vzdit to celé zaspamoval!
Screen
Nick: Fanda.Spulak
Uroveň: 70
Aliance: Legie ODPADLÍKŮ
Titul:Král Nebojácný
V případe nejakých dotazu pište >>SEM<<
Empire wiki
Support/podpora, Pravidla fora(směrnice pro komunitu, VOP,
Svět: Česká republika 1
Současná aliance: VeniVidiVici (od 14.6. 2015)
Předchozí aliance: The Brotherhood (1.6.-14.6. 2015)
Pro Matyho Luky, já tady na fóru končím. Chodil jsem sem abych si pokecal s komunitou a radil tak kde můžu. Bohužel uznávám že jsem slaboch, na tohle nemám nervy a hlavně už vůbec nemám naladu tady tyhle idioty řešit.
Snad bude nóvé fórum lepší a já se vrátím
No tobě jsem dát hlas také chtěl neboj, ty ho máš příště
Z té "nadávky",nebo toho člověka?
Nick: Fanda.Spulak
Uroveň: 70
Aliance: Legie ODPADLÍKŮ
Titul:Král Nebojácný
V případe nejakých dotazu pište >>SEM<<
Empire wiki
Support/podpora, Pravidla fora(směrnice pro komunitu, VOP,
Osobně žádám, aby mně byly odstraněny hlasy alá "pozor strong" a podobně znějící nicky..
A Pro Hansse, nenech se otrávit jedním mamlasem. Myslím, že modíci nejsou pitomci a tohle vyřeší snadno..
Pro případ, že by se to nezohlednilo, chci být z tohoto hlasování odstraněn. Howg
"Je to rebel !"
;-)
Aliance Hraničáři--hodnost pokladník
To bohužel nejde, proč je komplikované napsat, ale snažíme se dělat co můžeme. Osobně jdu zabanovat všechny účty co najdu a to hned!
44 účtu zabanováno!
To mi nedělej:( Všichni co jsou rozumní a můžou radit a zároveň naplno říct že je to blbost a srovnat některé do lajny odchází.... Co si tu počneme?
Tomuhle "expertovy" nebudeme hlasy počítat. Bohužel nemá ani pevnou IP, takže je to složité. Tímhle jsem vás ale nechtěla zatěžovat. věřte mi, že se snažíme ho pacifikovat rozumně a co nejrychleji stačíme.
"Je to rebel !"
;-)
aragon789 @ cs 1
Rytierskasvorka
Keď sa budeš smiať bude sa s tebou smiať celý svet ,
keď budeš plakať budeš plakať sám
Bob Marley
Já nepláču, jen upozorňuji na nedostatky, třeba vy byste tam měl být 100% dle mě
Koukám, že po jedné osobě se to tu dost ujalo, vím že to není vaše vina, nějaký troll
Souhlasím, ale napřed by to někdo ze SK musel pravidelné psát, jinak 100% by to mohl být alespoň KUKO nebo Serviceman.
Na SK jen hraji, jsem z CZ, takže nemohu být za SK kandidát.
Navíc nejsem ani zdaleka nejlepší hráč, hlavně ze SK, ale vím o pár lidech ba legendách co by tu měli být.
Podpora/Support; Kodex cti; Goddess light my path.
Na SK je momentálně pár hráčů více rubínových jak KUKO kdy byl, na CZ nevím
Podpora/Support; Kodex cti; Goddess light my path.
Hanssovi gratuluji a i dle mého úsudku si cenu odnáší (již podruhé) zaslouženě. Doufám že jsem se nepřepočítal a dopracoval jsem se ke správnému výsledku.
Výherce budu v blízké době kontaktovat a všem ostatním děkuji za hlasování a účast.
Děkuji všem co mi poslali hlasy, je milé vidět tu takovou podporu :-). Děkuji i všem co hlasovali pro ostatní (ne, tomu jednomu tupci opravdu ne), čím více hlasů, tím je to zajímavější.
Osobně jsem čekal menší rozdíly mezi mnou, Matym a Lienem ( ona to vůbec byla slušná společnost:-)) i když musím říct že vítězství bylo i tak velice těsné a bylo to nerozhodnuté do poslední chvile. Za což jsem rád, ona by to jinak byla taky dost nuda :-).
Rád bych tu tímto požádal CM aby mě příští měsíc z nominace vynechali (teda pokud by byla :-D). Ještě jednou děkuji a zdar ;-).
Jinak, MOP končí na foru :-)
Tak zustan :-)