Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
upozornění na ali Král králů

Ahoj spolubojovníci,hledáme nový členy do aliance a přitom nás jen tak vypaluje aliance Král králů ,jela na jednoho našeho člena co má legendu 21 legenda přes 100 a pak na 28 -150 legenda copak to je spravedlivý boj a fér?nemá prý bulet a naučit se nastavit obranu ..je to směšný..při takový legendě a úplně jiných a silnějších vojácích to jde? to by musel být hráč kouzelník..jsou to jen chudáci co si netroufnou na sobě rovný a bodíky si dělají na slabších aliancích..je to škoda protože každá hra by měla mít určitá pravidla a hlavně dodržovat fér útok..je to hra bojová jak napsal ale né podlá a pro zbabělce jako je aliance Král králů..ti bodíky dělají a je jim jedno jaký rozdíl mezi nima je..takový by neměli hrát a nebo se měli naučit slušnosti...Jana
Post edited by Sstyx (CZ1) on
slava72 @ cs 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
Ukázka :
aragon789 @ cs 1
"Je to rebel !"
;-)
PS. Pokud máte v alianci 70 levly který už za tu dobu musí o hře vědět dos, proč za ně na forum píše levl 28?
Jakmile se ovšem k tomu přidají vysoké levely síně slávy na útok, tak to je masakr.
No a špičkový velitel dělá svoje jakbysmet. Nezbývá než se snažit zlepšovat a posilovat kastelány. Koupené armády tomu ještě přidávají bonus v síle brutálního útoku a s koupeným velitelem k tomu, jste jenom kompars a můžete koukat.
Není to moc košer. Ale těžko s tím něco dělat, když to hra dovoluje. Taky mi to kolikrát není příjemné a nebylo ani v levelech pod 70. Musel sem to vydržet a nějak se pokusit přežít. Jedno vím jistě, já takové likvidační ataky na někoho mnohem slabšího neposílám a taky bez příčiny nikdy nebudu.
Na fóru se to ale řešit nedá. Naopak, všechno to jen zhorší. Držím palec.
"Je to rebel !"
;-)
Jo to si ty, co po klasickém útoku na tvůj hrad posíláš urážlivé zprávy, tak to se nedivím, že brečíš
Ještě sem dám nějaké tvé zprávy:
"jsi chorá a s takovými se psát nedá..zajdi si k doktorovi dokud je čas..."
"ubožačko"
"jste aliance co parazituje na slabších sobě rovný nehledáte...styďte se Týna7"
"to seš sjetá nebo nemáš nic v hlavě...asi obojí...máme tu jednu 28 level nechceš si tam dojet pro bodíky..možná už ani nevíš kolik je jedna a jedna..hloupá ale machruje...čím větší hlupák tím větší level...platí to přesně nemyslíš?"
No ani sem nedávám to co si psala přímo mě, po útoku na tvůj hlavní hrad 1vs 1 kdy si bránila blízkařema s kastelánem na dálku... Ani jsem tvou zprávu nedočetl, protože to byla jen snůška blábolů. Můžeš dále pokračovat v urážkách, na chatu se tím bavíme. Pokud se ale nezklidníš, bohužel přijde na řadu support
Pěkná den...
zástupce krále králů Alvin
PS: Zlatuš nepojede na hlavní hrad, páč ti hoříííí
a nezapomeň to okopírovat a poslat na support..a pozdravuj Zlatuš snad už navštívila doktora?
Úkoly za XP kteří hráči tak potřebují jsou na HH.
Důležité budovy (krčma, velitelství,výzkumná věž,purkrabství) jdou stavět pouze na HH.
Jen na HH dostáváme i kámen i dřevo.
Na HH se dělá výzkum.
Proto je důležité mít na HH spousta surovin, nehasit, stavět a zkoumat.
Obsazování základen, věží, metropolí a tušim že i monumentů jde jen z HH.
Posílání vojáků na akce jako trnoví král nebo pobřeží čepelí jde pouze z HH.
Když pošlete vojáky ze světů, jdou vždy na HH.
Dobrodružství jde posílat pouze z HH.
Na HH nejde udržet tolik vojáků jako na jídelních základnách (zvlášť bonusovích).
Proto člověk nemůže mít nacpaný HH obranou.
Z těchto důvodů prohlašuji útok na HH za nečestný, potupný a nefér.
takže ještě jednou
Já jsem jel na tebe s 1670vojáky. Ty si bránila 2400 obránci. Tuším, že si legenda 21, já legenda 104. Na hlavním hradě máš postavené samé hovadiny, jako jsou domečky, strážnice, úkryty, budovy na dřevo a kámen. Absolutně podceněný veřejný pořádek a málo sýpek. Bodeť by se tam více vojáků nevešlo. Už když jsem byl legenda 1, měl jsem vyzkoumaný halapartny veterány a veterány dlouhé luky. Jak koukám, dle tvého titulu velkovévoda, asi moc neútočíš. Spíše jsem tedy předpokládal, že na mě bude čekat 6k obrany. A ono na mě čekalo jen 2400, ještě kopí veteránů a s kastelánem na dálku.
Nemůžu se z toho nějak vzpamatovat, ale řekl bych, že svou chybu svaluješ na nesmyslené legendy, které ale nedávají v mém případě zatím extra bonus, jen 4% na dálku. Sýpky máme na stejných úrovních... Tedy otázka, zda jsme opravdové "svině" že jsem jel na hrad, ktrý nehoří a ještě jsem čekal mraky obrany.
Za bitvu jsem ti poděkoval a byl jsem ochotnej ti i poradi, jak to lépe nastavit. Bohužel jsem se dočkal milých zpráv, plných urážek lidí, kteří na tebe ani nejeli!
Tak jsem to písnul na chat, jak se diplomatka aliance chová jako malé dítě, kterému ukradli dudlíka a Zlatuš napsala, já na ně taky pojedu a jela na jiného hráče, než si ty! Ten raději otevřel bránu. A to jel ligt útok jen 1460 královskými kušníky...
Ty si jí počestovala vulgarizmy, a tak se rozhodlajet na tebe. A už to začalo.
Ještě jedna historka, byl jsem legenda 4 a jezdili na nás legendy 520, 385, 192 atp... Vždy jsem poděkoval za pěknou bitku, i když jsem hořel všude. Byla to moje chyba, že jsem neefektivně bránil. Nyní se tito útočníci stali našimi přáteli a to jen proto, že se umíme chovat...
Ty tady bulíš, plácáš hovadiny a pleteš si válečnou strategii s domečkařením! Jsem klidný člověk, ale jediné co mě může naštvat je neloajálnost ostatních hráčů. Počítejte s tím, že na Vás někodo občas pojede a je jen otázka času až silné hráče přestane bavit do kolečka opakující se cizáky a nomády...
Já už se tady k tomuto tématu nebudu vyjadřovat, k tobě Týno jak by jsme. Neuneseš prohru a místo bádání nad tím, co si projela kopeš okolo sebe.
Přeji ti krásnou hru, zamysly se nad sebou a povznes se nad hrou... JE TO JEN HRA boha...
Pěkný den.
Alvin, zástupce král králů.
Týno,
nebudeš tomu věřit, ale není to tak dávno, kdy jsem stál před stejným rozhodnutím. Empire je opravdu velmi náročná hra a zabere mraky času, hlavně pokud máš rodinu, barák, práci atp...
Udržet se na nohou bez dobře fungující aliance, prostě bohužel nejde. Já jsem svůj účet vybudoval díky radám těch zkušených, kteří mně taky párkrát kopli do zadku s tím, co tam mamlasím
Když jsem před lety začínal na jiném účtu, tak jsem dokonce kupoval škleby a děsy na barony
Kůli zapálení je škoda přestat hrát, protože opravdu, pokud jsi v dobré partě lidí, tak je vlastně hra druhotná a kolikrát čvaňháme do noci na chatu a vůbec neklikáme
Ano, hra mě moc baví a dokonce na ní mám jistý druh závislosti, tak nějak se včlenila do mého života. Polemizovat o tom, zda je to správné nebudu
Každopádně děkuji za vše, co se tu v tomto vlákně napsalo, ono i když to nebylo úplně v klidném kontextu, tak stojí minimálně za zamyšlení.
Přeji ti spoustu úspěchů a hodně štěstí a ani ty na nás nevzpomínej ve zlém, úmysl nebyl nijak špatný, jen jsme jeli na boj... Zrovna před chvílí sem poslal další útok na jiného hráče, jen tak, bez koukání jaká je aliance atp.. Prostě pokud prohraju, tak prohraju, pokud bude válka, bude válka, pokud vyhraju, tak vyhraju
Tak se měj a kdyby sis svůj konec rozmyslela, myslím, že bych ti mohl dát pár základních typů jak efektivněji brábit a hrát.
Alvin.
Je to bojová hra, slušnosť a ferovosť v takýchto hrách ide bokom.
Fér útok, je jeden na jedného, je zaujimavejšie zaútočiť na zabetonovaný hrad, kde sa može nachádzať viac obrany, vyhrať a získať viac bodov.
Obrana a nastavenie? Odporúčam čítať forum, http://empire.herna.biz/cs/obranci
alebo info od dalších hráčov.
70 lvl može získať body pri utoku od 51 lvl tušim, tiež som to zažil a na noc aj 4 útoky, zatial ma tato hra baví, takže som zostal. Časom sa na veľa veci budeš pozerať inak.
Na konci žiadnej vojny nie je víťaz, zostávajú vždy len porazení.
Každý začíná u sebe. Co jsem udělal špatně. Pak se může přemýšlet, jak jsem kde nevhodně zareagoval. A postupovat dál stejnou analýzou.
Nikdo není bez chyby. Nadávkami, ani přehnaným fanatickým hlásáním, tomu nikdo nezabrání. Je to hra. Máte volbu. Hrát, nebo nehrát.
Tak se tak nemračte. Všechno ve hře není tak hnusné, abyste kvůli toho museli páchat sebevraždy (herní). Dejte kafe, otřepejte se a jede se dál ;-)
"Je to rebel !"
;-)
Pistok153
Eragon Riders
Bral bych to teoreticky u nižších levlů nebo u základen které jsou ve výstavbě, tam je nefér jezdit ale to platí i na hrady na světech a je na každém zda pojede či nikoliv. Ovšem pro 70 co má vytahnute hradby na max. není na základnách co řešit!
"Je to rebel !"
;-)