Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Aktualizace Nový Tutoriál"

Milá komunito,
zde můžete diskutovat k tématu "Aktualizace Nový Tutoriál."
S pozdravem
Váš tým Empire
zde můžete diskutovat k tématu "Aktualizace Nový Tutoriál."
S pozdravem
Váš tým Empire
Post edited by Mrazaak on

0
Sign In to comment.
Komentáře
Jestli narážíš na zprávu o plné kapacitě, kterou jsem na fóru zanechal, tak to neznamená, že se jedná o kapacitu hráčů. Nemám to bohužel specifikováno, ale mohlo se jednat o kapacitu diskového pole nebo operační paměti na serverech, což zapříčiňovalo zpomalení.
Přesně na to jsem narážel :-). Ale to jen tak pro zvednutí nálady :-).
Svět: Česká republika 1
Současná aliance: VeniVidiVici (od 14.6. 2015)
Předchozí aliance: The Brotherhood (1.6.-14.6. 2015)
i keď oceňujem GGS že sa nepustilo do ničoho veľkého lebo bugy z veľkých vecí do smrti nespočítame
Horácius, Ódy
Hanssi a proč ne víc zákazníků, víc zaplatí a kvalita hry? To jich přece vůbec nezajímá...
Pffffffffffffffffffffff
OPRAVTE CHYBY VE HŘE!
Pfff
RADŠI AŤ PŘESTANOU UPRAVOVAT KLÁNÍ A AKCE JAK SE JIM TO HODÍ!!!!! Už si snad ani nepamatuji kdy NEZNIČILI NOMÁDY DÍKY JEJICH POS HOTFIXŮM KTERÝMI NIC NEOPRAVILI!!!!
neviem, čo je zlé na nomádoch? mne sa celkom páčia, len sú až moc často
Na nomádech zlého asi nic není
A že jsou často? :rolleyes: Klidně tu můžou zůstat na stálo :cool:
Taky myslím, že myslel ten bug.. Ale všem nespadly :-P
Jinak, taky bych se nebránil kdyby byly u hradu furt :-))
LO
to by bola už blbosť, nebavilo by ma to tak...
Tebe nebaví sbírat odměny pro alianci, všechny ty urychlovače, dokupovat vybavení a celkově si tím pomoct? No já bych to tvrzení zvážil ;-)
"Je to rebel !"
;-)
myslim si ze novy tutorial by potrebovali Iťáci v GGS,,
můžete rovnou napsat ze aktulka bude na prelomu srpna a zari , a jste vklidu :::)))
ali
BotH