Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Kdo má nejhezčí hrad v GGE...?
Sign In to comment.
Komentáře
Lord COOL je super vidět, že nejsem sám, kdo si myslí že Badrad je debil, děcko a bůh ví co ještě
Podpořte můj návrh "Výrobna letadel".
Podpořte můj návrh "Automobilka".
Soutěž o suroviny
Těch je víc
>Levl: 15
Směrnice pro komunitu
Supportu Goodgame Studios
Návod pro hráče Empire
*
*
Prosímtě, ty nic nevíš tak sklapni, jo?
Je to možné.
Hlavně že ty víš všechno
Směrnice pro komunitu
Návod pro hráče Empire
*
*
Samozřejmě toho vím mnohem víc než ty.
A teď si píšu s coolem tak nerušit!
Tak si piš s COOLem a já jsi jdu ještě lehnout
Směrnice pro komunitu
Návod pro hráče Empire
*
*
Už aby to bylo.
neruŠit :d
Směrnice pro komunitu
Návod pro hráče Empire
*
*
někdo se může stát v této hře legendou svými činy a ,,hrou,, - nebudu tu rozebírat jestli ty činy a hra je dobrá nebo špatná, protože každý to bere z jiné strany a po svém, ale Lord Cool je už určitě jedna z těch legend, ať se vám to líbí nebo ne
a badrade ty víš úplný kulový, protože tu nejsi tak dlouho a hlavně jsi nezažil PP a Pakt ve ,,své době,, a na své ali i Paktu měl LC velkou zásluhu - což o tobě se říct nedá, protože ty se ve hře nemůžeš pochlubit vůbec ničím
jediný co umíš je urážet kohokoliv a cokoliv, ale třeba je to tím, že ho máš malýho a tady se cítíš v tý anonymitě jako king
Rozum, který zůstane stát je v pořádku. Nesmí si sednout.
Jako kdybych to neměl v podpise, že?
A co ty o tom víš, pane levle, 25, nebo spíš 70, ... takže další mulťák, jenom změníš písmeno, já nejsem blbej... Teda jo, ale ne ohledně mulťáků.
Víš že nic nevíš, - Na tomhle účtů jsem tady o "něco málo" míň než na mém minulém, a víš kdo zavinil můj konec?
Ty se můžeš taky ve hře pochlubit ničím, teda kromě multi.
Aha...
No, není to jediný,
ty jsi hlupák, proto tě ani nenapadne, že někdo kdo už je dlouho 70lvl (kam ty se nikdy nevyškrábeš) si může nechat zrušit účet a začít si ,,jen tak hrát,, od začátku ?
to tvoje osočování mulťákem je už na hraně pomluvy trotle - ale jak píšu nahoře - ty nic jinýho stejně neumíš
Neboj vyškrábu, a pokud máš ty levl 25 na cs a já lvl 26 na sk, tak uvidíme kdo tam bude dřív.
Jinak už i tak jsem ve hře dokázal za těch 26 levlů víc než ty.
Ty jsi hrabě - Já Podpalatín - Pro čecháčky - Landkrabě - ale byl jsem už i Markíz (Kníže) No mám 4 800 bodů slávy.
Jak jsem napsal " Aha...
.....souhlas
No, a na důležité už odpověď nemáš co? Budeme v té diskuzi pokračovat ještě dnes, nebo to přeneseme až do zítřka?
Nick: Fanda.Spulak
Uroveň: 70
Aliance: Legie ODPADLÍKŮ
Titul:Král Nebojácný
V případe nejakých dotazu pište >>SEM<<
Empire wiki
Support/podpora, Pravidla fora(směrnice pro komunitu, VOP,
Jsi trapný
Představ si, že na cs už hraju, jenom když mám světlé chvilky, dám něco hasit a verbovat.
A kdybys třeba odpověděl na ten zbytek?
až se tam dostaneš - o čem silně pochybuji tak se ozvi a můžem pokecat - do tý doby drž ústa a šoupej nohama
Vytahování?
Akorát asi mi budou chybět ty dva screeny ohledně toho že jsem 2x vyhrál to klání.