Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Aktuální chyby ve hře

1102122

Komentáře

• Minonka (CZ1)Minonka (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Tento problém jsem měla včera a dnes se už xp vůbec nehne - ani nepřičítá ani neodečítá .
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,302
    anyushe (WORLD1) napsal(a):
    Tak další bul*sh*t po aktualizaci - xp generálů si dělá naprosto co chce... jezdím pro xp dva dny jak trubka a
     systém místo přičítání xp v čase odečítá... No to chceš:( 

Ano, děkuji za info. Také je to již nahlášeno a doufejme bude brzy opraveno..
  • johangeorg (CZ1)johangeorg (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    tak jsem poslal bojáčky na krkavce, jedu a jedu a najednou už nejedu - útok zmizel i s vojákama výpis žádný jen jsem odevzdal valkýry, proč mě to nepřekvapuje :-)
  • Xawciz II. Axu (CZ1)Xawciz II. Axu (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Ahoj, když chci poslat útok, tak mi to hodně zlobí.
    Když vypnu všechny filtry tak, aby se při automatickém nasazení nastavily jen vojáci, tak se nic nestane a nastaví se tam i útočné prvky. A když je zadávám ručně, tak musím každé okno zadávat znovu a znovu, protože když překliknu z jednoho na druhý, tak se to vždy vyskroluje nahoru a zase a zase. 
    A k tomu mi nefunguje nastavování předvoleb, takže nevím, jak se dá poslat vhodně nastavený útok s nastavovováním méně než 3 minuty. A to jich jako mám poslat tímto tempem aktualizace více? potřeboval bych poradit co teda ta změna dělá, protože teď to je nějaké nemastné. 
  • sobtik (CZ1)sobtik (CZ1) CZ1 Komentářů: 2
    Ahoj, nemůžu dokončit v knize úkolů General a Vlk úkol č.5. Nemůžu pokořit vlčí pevnost protože že se žádná nikde neukáže.

• sizzan (CZ1)sizzan (CZ1) CZ1 Komentářů: 23
    nejde vyzvednout dárek pro plnej inventář, jde o časovače nad limit, ale ty jsou koupené a vyhazovat je pro vaši neschopnost nebudu- když už se omlouváte za zmrvenou hru, tak prosím tak, aby nebyla naštvaná další spousta hráčů, protože tenhle problém bude mít valná většina

• TheVladimir (SK1)TheVladimir (SK1) SK1 Komentářů: 32
    upraveno 14.10.2022
    teda aspon ked vypnem vplnanie predvolby tak by mi tam nemuselo davať nastroije..
    Post edited by TheVladimir (SK1) on
  • milan7506 (CZ1)milan7506 (CZ1) CZ1 Komentářů: 998
    Takže stále to u nějakých velitelů hlásí, že je na jednom křídle příliš mnoho jednotek. Podotýkám, použil jsem automatické nasazení, protože sjem to nechtěl vše cvakat ručně :-(
    milan7525 @ cs 1
  • UltimateOptimus (CZ1)UltimateOptimus (CZ1) CZ1 Komentářů: 15
    prosím vyřešte problém s nefugujícím nastavováním prostředku i když nemám zaškrtnuto stejně to nasadí prostředky děkuji
  • janahab1208 (CZ1)janahab1208 (CZ1) CZ1 Komentářů: 133
    prosím vyřešte problém s nefugujícím nastavováním prostředku i když nemám zaškrtnuto stejně to nasadí prostředky děkuji
    To samé. Nemám zaškrtnutý žádný filtr na výběr prostředků a stejně je to nasadí při automatickém poslání útoku.
    Ano, ví se o tom, je to nahlášené. 
  • Asygk (CZ1)Asygk (CZ1) CZ1 Komentářů: 13
    Už to začíná být dost smutné..Absolutně vůbec nefungují předvolby, zlobí nastavování útoků.
    Nastavím filtr tak, aby se nedávali žádné nástroje. Obrázek dole. Pak kliknu na nasazení vln a bum, jsou tam nástroje:D
    A poradí mi někdo, jak dostat na plac předvolbu, aby si taky nedělala co chce? a třeba byla tak jak ji uložím.
    upraveno 15.10.2022
    Asygk (CZ1) napsal(a):
    Už to začíná být dost smutné..Absolutně vůbec nefungují předvolby, zlobí nastavování útoků.
    Nastavím filtr tak, aby se nedávali žádné nástroje. Obrázek dole. Pak kliknu na nasazení vln a bum, jsou tam nástroje:D
    A poradí mi někdo, jak dostat na plac předvolbu, aby si taky nedělala co chce? a třeba byla tak jak ji uložím.
    Ahoj, problém je v tom, že filtry si stále nepamatují uložení, ale po každém útoku se resetují. Bohužel ale ne vizuálně, takže to co vidíš neodpovídá tomu, co je "zaškrtlé a odškrtlé"

Chyba je nahlášena a řeší se.
  • anyushe (WORLD1)anyushe (WORLD1) Komentářů: 12
    ach jo, taková škoda zase.... takové docela pěkné držhubné, které pomohlo vyčistit účet od vojska i prostředků před odchodem ze hry.... to řetězení chyb je opravdu masakr, i když gesto to bylo hezké, bylo po týdnu trápení na všech stranách prvním náznakem, že ggs si uvědomuje, že pracuje s lidmi.... Avšak zmasakrované hrady po první megagigasupertrůper aktualizaci to ani nenaplní, ani neuhasí. Bonusy na sílu, +vlny, a další, které na neustálých hotfixech projely, popadané vojsko z bugů na síle vojska a prostředků, vyčerpané prostředky špatným nastavením automatu a předvoleb, a čas provztekaný u nastavování útoků to ani omylem nenahradí... tak stále čekám, snad po tomhle dlouhém hotfixu se alespoň povede opravit alespoň ten hegeš do nějaké hratelné formy
  • LUDVIK Veliký (CZ1)LUDVIK Veliký (CZ1) CZ1 Komentářů: 55
    upraveno 16.10.2022
    dodělal jsem akci hrůzy a u kováře mám jen 7150 těch žetonů a nic jsem nekupoval !!! podle tý tabulky bych měl dostat kolem 15k, vysvětlí mi to někdo ???
  • cicasimon (SK1)cicasimon (SK1) SK1 Komentářů: 18
    nepripisuje rubiny za pevnosti na piesku - 7 pevnosti a nepripisalo nic- (
  • Booster (CZ1)Booster (CZ1) CZ1 Komentářů: 75

tvl co se zase děje s tím generálem.

mam hozených 5 bodů v bonusu "Vyšlete zálohy"(+750 ke kapacitě jednotek pro závěrečný útok)

dnes v 14:56 přidával 3679 vojclů na nádvoří.

a následně v 16:25 přidával jen 1419 vojclů na nádvoří.

nedělal jsem žádné změny tak do prde.le fakt nevim co se to děje,k čemu potom to přidělování bodů je když si to dělá co chce

• pepa227 (CZ1)pepa227 (CZ1) CZ1 Komentářů: 325
    máme podobné zkušenosti na chána nejdřív 3,5k a potom jen 700 a nic se nezměnilo
  • Booster (CZ1)Booster (CZ1) CZ1 Komentářů: 75

když zahajuji útok tím že na mapě kliknu na tábor/chána a jdu přes terčík útoku tak generál přidává na nádvoří jen 1419 vojclů.

oproti tomu když zahajuji útok tím že na mapě otevřu špio a až v této špionáži kliknu na terčík útoku tak generál přidává na nádvoří 3679 vojclů

• Zaplo (CZ1)Zaplo (CZ1) CZ1 Komentářů: 122
    Booster (CZ1) napsal(a):
    tvl co se zase děje s t&iacute;m gener&aacute;lem.<\/p>

mam hozen&yacute;ch 5 bodů v bonusu &quot;Vy&scaron;lete z&aacute;lohy&quot;(+750 ke kapacitě jednotek pro z&aacute;věrečn&yacute; &uacute;tok)<\/p>

dnes v 14:56 přid&aacute;val 3679 vojclů na n&aacute;dvoř&iacute;.<\/p>

a n&aacute;sledně v 16:25 přid&aacute;val jen 1419 vojclů na n&aacute;dvoř&iacute;.<\/p>

nedělal jsem ž&aacute;dn&eacute; změny tak do prde.le fakt nevim co se to děje,k čemu potom to přidělov&aacute;n&iacute; bodů je když si to děl&aacute; co chce<\/p>","bodyRaw":"[{\"insert\":\"tvl co se zase děje s tím generálem.\\nmam hozených 5 bodů v bonusu \\\"Vyšlete zálohy\\\"(+750 ke kapacitě jednotek pro závěrečný útok)\\ndnes v 14:56 přidával 3679 vojclů na nádvoří.\\na následně v 16:25 přidával jen 1419 vojclů na nádvoří.\\nnedělal jsem žádné změny tak do prde.le fakt nevim co se to děje,k čemu potom to přidělování bodů je když si to dělá co chce\\n\"}]","format":"rich","dateInserted":"2022-10-16T16:02:03+00:00","insertUser":{"userID":654414,"name":"Booster (CZ1)","url":"https:\/\/community.goodgamestudios.com\/empire\/cs\/profile\/Booster%20%28CZ1%29","photoUrl":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/69ee8988f0467cf6207ff30c075dc14b\/?default=https%3A%2F%2Fcommunity.goodgamestudios.com%2Fempire%2Fapplications%2Fdashboard%2Fdesign%2Fimages%2Fdefaulticon.png&rating=g&size=200","dateLastActive":"2022-10-16T20:20:38+00:00","banned":0,"punished":0,"private":false},"displayOptions":{"showUserLabel":false,"showCompactUserInfo":true,"showDiscussionLink":false,"showPostLink":false,"showCategoryLink":false,"renderFullContent":false,"expandByDefault":false},"url":"https:\/\/community.goodgamestudios.com\/empire\/cs\/discussion\/comment\/5243294#Comment_5243294","embedType":"quote"}"> https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/comment/5243294#Comment_5243294

když zahajuji útok tím že na mapě kliknu na tábor/chána a jdu přes terčík útoku tak generál přidává na nádvoří jen 1419 vojclů.

oproti tomu když zahajuji útok tím že na mapě otevřu špio a až v této špionáži kliknu na terčík útoku tak generál přidává na nádvoří 3679 vojclů

to by melo ale fungovat automaticky a ne ze si k tomu budem hledat ruzny cesty jak do duchodaku.... 

Sign In to comment.