Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Komentáře
Když vypnu všechny filtry tak, aby se při automatickém nasazení nastavily jen vojáci, tak se nic nestane a nastaví se tam i útočné prvky. A když je zadávám ručně, tak musím každé okno zadávat znovu a znovu, protože když překliknu z jednoho na druhý, tak se to vždy vyskroluje nahoru a zase a zase.
A k tomu mi nefunguje nastavování předvoleb, takže nevím, jak se dá poslat vhodně nastavený útok s nastavovováním méně než 3 minuty. A to jich jako mám poslat tímto tempem aktualizace více? potřeboval bych poradit co teda ta změna dělá, protože teď to je nějaké nemastné.
Nastavím filtr tak, aby se nedávali žádné nástroje. Obrázek dole. Pak kliknu na nasazení vln a bum, jsou tam nástroje:D
A poradí mi někdo, jak dostat na plac předvolbu, aby si taky nedělala co chce? a třeba byla tak jak ji uložím.
Chyba je nahlášena a řeší se.
tvl co se zase děje s tím generálem.
mam hozených 5 bodů v bonusu "Vyšlete zálohy"(+750 ke kapacitě jednotek pro závěrečný útok)
dnes v 14:56 přidával 3679 vojclů na nádvoří.
a následně v 16:25 přidával jen 1419 vojclů na nádvoří.
nedělal jsem žádné změny tak do prde.le fakt nevim co se to děje,k čemu potom to přidělování bodů je když si to dělá co chce
když zahajuji útok tím že na mapě kliknu na tábor/chána a jdu přes terčík útoku tak generál přidává na nádvoří jen 1419 vojclů.
oproti tomu když zahajuji útok tím že na mapě otevřu špio a až v této špionáži kliknu na terčík útoku tak generál přidává na nádvoří 3679 vojclů