Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Komentáře
ahoj je v plánu nějaká oprava po hotfixu nejde třeba rolovat u velitelů při poslání útoků se vyplňují položky, které nechceme , nasazuje se vojsko nástroje na položky, které nejsou zatržené,
někdo nevozí pořád xp
někomu se nepřipisují
mě například dá cizák 314 xp a ve finále má pořád stejně sundám nandám jednou připíše poté opět ne
někdo pořád vozí 0:)
ztrácí se nám arma ...
atd s pozdravem V
debilní otázka, kterou tu pokládám už minimálně po stý. Ti tydýti, co si říkaj programátoři tu hru hrajou, nebo ne? Podle mě ne, neb by takovéhle dementoviny nemohli pouštět dál...
Milion kliků a pak zmizne celý útok.
Dvakrát jsem se ptala,proč mi nejde odhlášení z fora-prosím odhlašte už mi konečně-už tu psát nechci
-byla bych zbytečně sprostá-děkuji
asi děláš neco špatně
nápad zavést generály má pointu, ale to sestavování útoků a styl obrany omezený, že se neubráníš nikomu je totální sračka!!!
totálně zkurvili smysl týmové hry, která v této hře byla od začátku, i proto jsem ji začal hrát.
A proč mě neposlali dotazník a jiným ano? Vědí moc dobře jaký bych posla hodnocení na ten jejich zhulenej úlet co nám hodili na hlavu, šmejdi!!!
To s nasatvováním útoku chce si ošahat, něco , možná i většina, je spíš k zlosti, ale pár věcí je na pohodu. Třeba se to dovychytá:-)
nasazování útoků se vychytává, to je k smíchu, protože koncepce je nastavená totálně zcestně!!
musím se učit čísla velitelů, a nač tam jsou popisky..těch kravin je tam tuny...se snad naseru a pošlu jim jak by to mělo vypadat aby to bylo efektivní, jenže nad tím strávím hodiny čau a pak to nechaj , protože ta sebranka, co to vytváří je totálně mimo!!.. a přitom to není tak těžký, aby zachovali rychlost, přehlednost ,nasazení generálů apod. prostě to co dali do hry je totální herní paskvil ahry on line hraji přes 30 let, už od linegae, warcraft, travian, divoké kmeny atd. už si to nai nepamatuji vše, jenom ty jde byli úspěchy ;-)
jak do obrany nedostanu pomoc aliance a svý obrany třeba 500k je ta hra paskvil. chápu, že destruktivní hráči chtějí ničit a to neprorazí, ale dá se, je to o tom poslat prostě více útoků a kreditkáři kteří nás serou na to mají ;-).
osttaně posílíš li útok je třeba i změnit systém rekrutu a to rychleji a levněji..prostě zatím mě nepřesvědčís, ze hry uděllai totální sračku ,která je nehratelná..budou hald letos na vánice bez premií, protože i němci se sekli, psali nám že stávkují atd atd.
nsjem programátor her, pouze aplikací pro výrobu v automobilovém průmyslu, ale takovou sračku bych nedokázal udělat a jestli jo, musel bych se propadnout hanbou a i přestože nejsme programátor her tak s 30 ketou praxí hraní her bych jim dokázal udělat 1000x lepší uživatelsky, hráčsky systém, co by hráče nenaštval, hru nezpomalil, nezapříčinil vzít si lupu, neznepřehlednil, neznejistil..ani neví co posílám apod..původní systém byl dobrý a vylepšení se dali udělat snadněji, přehledněji a sofistikovaněji...místo toho vyrobili sračku, která nestojí ani za kačku!!!
GGS hru už x let posílá do propadliště dějin, a poslení aktualizace je nej top sračka co dokázali vymyslet a nutí nám ji!! šmejdi z GGS
Prostě GGS zvolilo u této hry cestu do pekla :-( a ani noví hráči, na které možná cíli tuto hrát nebudou..vyzkouší a půjdou dál, protože zjistí že je to bullshit!!
Když už GGS vymyslí nějakou aktualizaci s novou akcí tak by taky měly dát hráčům možnost tuto akci hrát.
Pokud je možnost nějak jinak než losováním získat např. žeton na reset, úlomky atd., tak mi prosím poraďte.
Děkuji