Domů Czech & Slovak Diskuze k oficiálním oznámením

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Diskuze k aktualizaci 4. 10. 2022

11243

Komentáře

• skaut7CZ (CZ1)skaut7CZ (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Saboteur13 (SK1) napsal(a):
    skaut7CZ (CZ1) napsal(a):
    Dobře, abych nekřivdil: Zjistil jsem, že se vojsko vrátilo na hlavní hrad, ale nástroje stejně přišly vniveč.
    na hh som mal aj nástroje, skus to pozrieť ešte raz...
    Jo, vrátilo se to. Stříbrný okraj bouřkového oblaku.
  • drafter01 (SK1)drafter01 (SK1) SK1 Komentářů: 44
    prečo nenechali stare prerozdelenie vojska nevravim ze je to zle len zvyknut ale seru ma ti generali kde to zozeniem ci ako?? 
    drafter01 @ sk 1
  • sebinko555 (SK1)sebinko555 (SK1) SK1 Komentářů: 29
    no je to pravda vojsko nastroje  vlajky v prdeli,teraz pozeral...no kto to nahradi tie skody teraz kde su tie mudre moderatorky zoe a spol??? seru na nas ..smutne 
  • obluda (CZ1)obluda (CZ1) CZ1 Komentářů: 219
    Birkis (CZ1) napsal(a):
    Vážení pánové a dámy,

po dnešní aktualizaci jste nás upozornili na problémy, které se týkají invaze Krvavých vran. Kvůli těmto Problémům jsme se rozhodli zastavit Invazi Krvavé vrány a místo ní zahájit Invazi samurajů. 
    Náš tým bude na těchto Problémech aktivně pracovat.
    ______________________________________________________________________________

Tak krkavce jsme zkusili, teď si dáme samíky :-))))))) to je banda čuráku :-)))))

8.10.

tak samíci jsme zkusili ale májí taky chybu tak vám dáme nomádi.

odpoledne tak nomádi taky mají chybu tak zkusíme další akci.
    obluda (CZ1) napsal(a):
    Birkis (CZ1) napsal(a):
    Vážení pánové a dámy,

po dnešní aktualizaci jste nás upozornili na problémy, které se týkají invaze Krvavých vran. Kvůli těmto Problémům jsme se rozhodli zastavit Invazi Krvavé vrány a místo ní zahájit Invazi samurajů. 
    Náš tým bude na těchto Problémech aktivně pracovat.
    ______________________________________________________________________________

Tak krkavce jsme zkusili, teď si dáme samíky :-))))))) to je banda čuráku :-)))))

8.10.

tak samíci jsme zkusili ale májí taky chybu tak vám dáme nomádi.

odpoledne tak nomádi taky mají chybu tak zkusíme další akci.
    retardovanci na psychiatriu s nima ...nemam slov uz
  • sir Hugo (CZ1)sir Hugo (CZ1) CZ1 Komentářů: 27
    jediný smysl je zatím na to hodit bobek !
  • aci2 (CZ1)aci2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    upraveno 07.10.2022
    Prostě aktualizace století . No ja osobně počkám na nomády a pokud nepujdou tak dám na 2 měsíce  vrkouna a pokud ani pak  to nebude fungovat tak končím a už mě tu nikdo neuvidí .

aci2

PS: jak se říká z blbama se nemá závodit ale mam obavy že v GGS nejsou blbci ale kreteni
  • mali55 (CZ1)mali55 (CZ1) CZ1 Komentářů: 13
    a proč mi nejde ani odhlásit se z fora?
    Píše to-jste odhlášeni,ale není to pravda >:)
  • VladoStrašný (CZ1)VladoStrašný (CZ1) CZ1 Komentářů: 14
    Ahojky zajímalo by mně kterej blb vymyslel tu tabulku při zadávání útoků něco tak blbýho sem ještě neviděl i když na týhle hře sem si myslel že mně nic nepřekvapí ale opět mně přesvědčilo že sem sem je podcenil.
    VladoStrašný @ cs 1
    su kokoti a poriadny robia si z nas srandu a prdel..dementi dali samurajov to je ozaj uz na hlavu 

• pavel ll (CZ1)pavel ll (CZ1) CZ1 Komentářů: 9
    Nejdou předvolby.Zadat útok v této tabulce je o nervy
  • taliesyn (CZ1)taliesyn (CZ1) CZ1 Komentářů: 37
    Mohlo by GGS odpovědět, jestli ty ztráty na NPC cílech, které se zvýšily nepravidelně o čtvrtinu a místy až na více než dvojnásobek , mají být jako zamýšlený stav ? Sedmdesátka tvrz na moři ztráty 90 vojáků? Takže více verbovat nebo radši nakupovat? To je cíl?
  • rujib (CZ1)rujib (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    nejdou mi posilat utoky na samíky takže zbohem

• pavel ll (CZ1) napsal(a):
    Nejdou předvolby.Zadat útok v této tabulce je o nervy
    oni jdou, ale přijít na to vypnout předvplbu a rozklikni tu šipku vpravo
  • MightyPeter32 (CZ1)MightyPeter32 (CZ1) CZ1 Komentářů: 25
    Může mi to někdo vysvětlit jak fungují ty zas**** předvolby? 
  • rujib (CZ1)rujib (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    at  spustí to či ono nic nefunguje takže bud at to vratí před aktualizaci a nebo je to konec hry
  • pavel ll (CZ1)pavel ll (CZ1) CZ1 Komentářů: 9
    Bohužel na ty předvolby nemůžu přijít.Rozkliknu vlnu nadám co potřebuji.Pak dám předvolbu ukáže se tabulka,že se předvolba přepíše dám ok a nic
  • Dannielson (CZ1)Dannielson (CZ1) CZ1 Komentářů: 98
    možná jen hodně nepovedená reakce na ten automat, co tady v létě někdo nabízel

Sign In to comment.