Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Aktuální chyby ve hře

1100121

Komentáře

• ~Marténix~ (CZ1)~Marténix~ (CZ1) CZ1 Komentářů: 44
    upraveno 11.09.2022
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,247
    Je to spuštěný alianční bonus, že?
    Freya napsal(a):

bonus, že?

Ano :)
    Freya napsal(a):

bonus, že?

Ano :)
    Ahoj, tak to je již nahlášeno :)
    Tahle akce je naprostý výsméch., to si doopravdy někdo kompetentní ke správě této hry myslí, že toto je relevantní akce?
  • Spanky (CZ1)Spanky (CZ1) CZ1 Komentářů: 28
    Nefunguje technická podpora a zjevně to tam ani neřeší
    Spanky (CZ1) napsal(a):
    Ahoj, co přesně nefunguje? Můžeš mi do sz poslat chybovou hlášku prosím?
  • laco5 (CZ1)laco5 (CZ1) CZ1 Komentářů: 3
    měl sem všude památkové zahrady na 20 a po nějaké aktualizaci mi někde klesly na nebo 18
    laco5 (CZ1) napsal(a):
    měl sem všude památkové zahrady na 20 a po nějaké aktualizaci mi někde klesly na nebo 18
    No, poslední aktualizace byla před měsícem. Ale pokud se ti to samovolně ponížilo, zkontaktuj prosím podporu.
  • Spanky (CZ1)Spanky (CZ1) CZ1 Komentářů: 28
    Freya napsal(a):
    Spanky (CZ1) napsal(a):
    To už je vcelku jedno. Vyplnil jsem formulář, hra, země a vše ostatní a když jsem chtěl dát odeslat zahlásilo mi to, že nelze odeslat a mám zkusit později. Po 10ti letech hraní jsem se nasral a definitývně skončil. Na této hře hrají blázni, co vytváří multikonta s popisy s agresivními útoky na ostatní. Dost sprosté. Už jsem s podporou řešil. Asi 6 multikont zablokovali a další se vynořilo. Je to furt dokola! To jsem chtěl řešit, ale kašlu už na to! Mělo by se tady na hře zásadně něco změnit! Především registrace a přihlašování a toto hlídat. Každá registrace má svou IP adresu a když si tady kdejaký blázen vytvoří miliony kont a bude slovně napadat tak je to košér.
    Spanky (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Spanky (CZ1) napsal(a):
    To už je vcelku jedno. Vyplnil jsem formulář, hra, země a vše ostatní a když jsem chtěl dát odeslat zahlásilo mi to, že nelze odeslat a mám zkusit později. Po 10ti letech hraní jsem se nasral a definitývně skončil. Na této hře hrají blázni, co vytváří multikonta s popisy s agresivními útoky na ostatní. Dost sprosté. Už jsem s podporou řešil. Asi 6 multikont zablokovali a další se vynořilo. Je to furt dokola! To jsem chtěl řešit, ale kašlu už na to! Mělo by se tady na hře zásadně něco změnit! Především registrace a přihlašování a toto hlídat. Každá registrace má svou IP adresu a když si tady kdejaký blázen vytvoří miliony kont a bude slovně napadat tak je to košér.
    Je možné, že jsi něco nahrával do přílohy? Občas to zlobí a nejde odeslat. Pak je potřeba  to nascreenovat a vložit jako link do textu. To se odešle.
  • Zaplo (CZ1)Zaplo (CZ1) CZ1 Komentářů: 122
    kde je ten stitek na tu posledni menu z akce co dnes skoncila u kovare? dneska se dostali ty specialni mince a v kovari to neni takze z sem dostal v turnaji odmenu kterou nemohu ani vyuzit pokud to chapu dobre???!
  • Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,771
     Koukám, geniové maj stejnej bug jako minule s kovářem, takže nás dnes zas čeká bugfix. Teda, je neděle, tak možná až zítra...
    Strad75 @ cs 1
  • kokos3211 (CZ1)kokos3211 (CZ1) CZ1 Komentářů: 10
    Zdravím, mám problém, po dnešním resetu mistra kováře mám pořád vyprodané zboží za stříbrné mince ? (obchod se stříbrnými mincemi se nevyresetoval), je to tak v pořádku nebo se jedná o bug ??? 
    kokos3211 @ cs 1
    Ano, přesně jak píše yaponec, reset všech položek proběhne až v pátek. Tento "reset navíc" byl pouze z důvodu přidání nové sekce tokenů do Mistra zbrojíře.
  • Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,771
    upraveno 03.10.2022
    Freya napsal(a):
    Ano, přesně jak píše yaponec, reset všech položek proběhne až v pátek. Tento "reset navíc" byl pouze z důvodu přidání nové sekce tokenů do Mistra zbrojíře.
    Ahaaa, takže většina lidí, co vím tak snad všichni, co se jim vše resetovalo a šlo nakoupit nově, máme bug, jen on chudák bug nemá, když mu to zůstalo vypodané???

P.S. Pokud si to blbě nenapsala a nemyslíš ten bugfix, kdy byl do Kováře vrácen obchod za ty minuloměsíční žetony, neb se jim to opět "pokakalo" a po vložení té nju měny, se opět ta minulá nenahrála. U něj se to fakt neresetovalo. Ale když byl do Kováře vložen obchod s těma novejma, tak se to vše resetovalo, takže kdo byl "rychlej" vše nakoupil 2x:-)
    Strad75 @ cs 1
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Ahaaa, takže většina lidí, co vím tak snad všichni, co se jim vše resetovalo a šlo nakoupit nově, máme bug, jen on chudák bug nemá, když mu to zůstalo vypodané???

P.S. Pokud si to blbě nenapsala a nemyslíš ten bugfix, kdy byl do Kováře vrácen obchod za ty minuloměsíční žetony, neb se jim to opět "pokakalo" a po vložení té nju měny, se opět ta minulá nenahrála. U něj se to fakt neresetovalo. Ale když byl do Kováře vložen obchod s těma novejma, tak se to vše resetovalo, takže kdo byl "rychlej" vše nakoupil 2x:-)
    Mělo to zůstat vyprodané, jen být přidán nový obchod s tokeny pro novou měsíčku.
    @Freya
    @Zoe
    @Nazaki (SK1)
    @Lilith

https://prnt.sc/yi1MlHA_uyRk
    Gratuluji, nic neudělali a i tak to podělali..
    Jsou lidi, co musí ráno do práce a musí si počítat spotřeby třeba až do večera...
    Když už dávali tento efekt, nemohli ho dát do nějaké normální hodiny?
Sign In to comment.