Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
11 let GoodGame Empire - soutěž

11 let GoodGame Empire

Komentáře
je silný dobre vystavaný aktívny na udalostiach
Je veľmi dobrý a láskavý hráč. Keď som začínal tak on mi ako prví poukazoval ako hrať hru. On ma k hre priviedol. Vždy ma ochránil a snažil sa aby som sa dostal do čo najlepšej aliancii. Kôli mne dokázal opustiť aj alianciu a pridať sa ku mne aby mi poslal podporu. Keď nemôžem hrať pošle mi aj chlieb. A vždy mi vie veľmi dobre poradiť.
Hodný, laskavý prostě super hráč. Vždy při nesnázích pomůže a provede hrou. Od mého začátku do teď je mým ochráncem a rádcem. V těžkých dobách válek nikdy nezaváhal a posílal podpory i suroviny pro dobro všech v alianci. Děkuji za skvělou hru, bez tebe by mě to nikdy nechytlo.
Byl to největší šmejd, jakého jsem tady kdy poznal. Ať už herně, tak jako člověk.
Jak časem vyšlo najevo, byl GGS placeným hráčem, který, testoval novinky zaváděné do hry. Vyhrával s neskutečným náskokem jakoukoli mezihru a tím popoháněl chudáky kteří se snažili za své těžce vydělané peníze s ním držet krok. Míval na svou dobu neskutečné množství vojska a prostředků. Nestyděl se veřejně povyšovat nad ostatníma a chlubit se tím, že on na to má a ostatní jsou jen socky. A to vše v režii provozovatele hry. Smekám před tímto člověkem. No vlastně smekám před oběma stranami. To byl mistrovský kousek trvající rok, tak jako jejich smlouva.
Pozitivní na tom všem je to, že tomu člověku nebyla smlouva prodloužena a ve chvíli kdy měl začít hru platit z vlastní kapsy tak herní účet prodal a šel o dům dál.
PS: Nedej bože, že by jste mě vybrali a na ten účet poslali nějaké ruble. Asi by se tam stejně nevešly :-)
Nazaki edit:
Preštuduj si pravidlá tejto sútaže, tento príspevok nebude započítaný.
Fajn človíček, skvělý velitel a výborný spoluhráč.
Jeho netradiční náborování naší dnes již společné kamarádky nikdy nezapomenu
Normálně já jí tak miluju.
Hlavně to jak si furt nalhává, že má obranu od aliancí, jako je TTM, LO, OS, --VA--. No normálně láska moje milovaná.
Úplně bych s ní chtěl žít :-) (Kdo nepoznal, tak ironie)
Ve skutečnosti.
Rád mám __TenNeznamej__
Je to normální kluk, kterej si na nic nehraje a dokáže pomoct. :-)
úplne jednoducho a stručne...
človek, ktorý hru hrá od jej samého začiatku a bez ktorého, by som túto hru už dávno nehral...
je výborná hráčka, diplomatka a kamarádka....umí nás sprdnout i pochválit...její výkony nás dokážou v akcích nakopnout a inspirovat..
Je môj najlepší kolega a spolubojovník. Hrám s ním hru od začiatku. Keď potrebujem poskladá mi veliteľov a poradí keď vie a môže. Vie ma inšpirovať pre nejaký cieľ. Som rád že si so mnou zahrá a poradí
hodně mi poradil a pomohl
dost mi pomohl
Už nějaké ten pátek hrajeme bok po boku prošli jsme spou několik aliancí je to dobrá kamarádka se kterou sem se potkal i osobně kolikrát na hře travíme čas i do raních hodin a furt je o čem diskutovat co se týče hry vždy mě ohlídá hrad v nepřítomnosti a i poradí se vším možným no prostě diky marci bohužel bydlíme 400km od sebe jinak by me zašli na pivko
Obdivuju sám sebe za to, že to stále hraji a zavírám oči nad narůstajícím počtem chyb v téhle hře