Domů Czech & Slovak Oficiální soutěže na fóru

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

11 let GoodGame Empire - soutěž

FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,302

11 let GoodGame Empire

Vážení pánové a dámy,

před 11 lety, 14. srpna 2011, jsme společně zahájili velkou cestu prostřednictvím GoodGame Empire. Jedenáct let intenzivních bojů, nových přátelství, složitých diplomatických rozhodnutí a především zábavy!

Abychom toto 11leté výročí oslavili stylově, rádi bychom vám navrhli krátkou soutěž!
Určitě jste někdy ve svém válečnickém životě potřebovali pomoc, radu a podporu jiného lorda. Nebo jste možná čelili nelítostnému nepříteli, který budil respekt.
Věříme, že je na čase vzdát hold hráči (hráčům), který (kteří) ve vás zanechal (zanechali) velkou stopu.
Přinášení starých suvenýrů vám také může přinést skvělé odměny!

Pravidla: 
-> Napište text, kterým vzdáte hold hráči dle vlastního výběru.
-> Vysvětlete, proč ve vás tento hráč zanechal výraznou stopu.
-> Text nemusí být dlouhý, stačí se vyjádřit!
-> Musíš se zaměřit na něco pozitivního, není čas na vyřizování účtů s největším nepřítelem!
-> Nezapomeňte uvést přezdívku tohoto hráče.
-> Komentář musíte odeslat do 26. srpna 10:00.

Ceny:
-> Moderátorský tým vybere pomocí tomboly 10 hráčů, kteří zaslali svůj příspěvek.
-> Abyste byli vybráni, musí váš text dodržet pravidla a časový limit.
-> Každý vybraný hráč vyhraje 10k rubínů pro sebe a hráče, kterému vzdal hold!

Sesbírejte své největší vzpomínky, vezměte do ruky brk a dojměte nás svým příběhem, abyste se mohli zúčastnit tomboly o ceny!
S pozdravem,

Váš Community Management Team!
Post edited by Freya on
«1

Komentáře

• Šermiar (SK1)Šermiar (SK1) SK1 Komentářů: 19
    Heromartin44 

je silný dobre vystavaný aktívny na udalostiach
  • tedy harry (SK1)tedy harry (SK1) SK1 Komentářů: 29
    kkkkkkl

Je veľmi dobrý a láskavý hráč. Keď som začínal tak on mi ako prví poukazoval ako hrať hru. On ma k hre priviedol. Vždy ma ochránil a snažil sa aby som sa dostal do čo najlepšej aliancii. Kôli mne dokázal opustiť aj alianciu a pridať sa ku mne aby mi poslal podporu. Keď nemôžem hrať pošle mi aj chlieb. A vždy mi vie veľmi dobre poradiť.  o:)  :)

King Tedy Harry  ;)  B)  
  • Piškotek1379 (CZ1)Piškotek1379 (CZ1) CZ1 Komentářů: 20
    MAXOV MAXOV

Hodný, laskavý prostě super hráč. Vždy při nesnázích pomůže a provede hrou. Od mého začátku do teď je mým ochráncem a rádcem. V těžkých dobách válek nikdy nezaváhal a posílal podpory i suroviny pro dobro všech v alianci. Děkuji za skvělou hru, bez tebe by mě to nikdy nechytlo.  <3
  • Balík4 (CZ1)Balík4 (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,408
    upraveno 09.08.2022
     Chtěl bych vzpomenout hráče GARIKIONER

Byl to největší šmejd, jakého jsem tady kdy poznal. Ať už herně, tak jako člověk.
    Jak časem vyšlo najevo, byl GGS placeným hráčem, který, testoval novinky zaváděné do hry. Vyhrával s neskutečným náskokem jakoukoli mezihru a tím popoháněl chudáky kteří se snažili za své těžce vydělané peníze s ním držet krok. Míval na svou dobu neskutečné množství vojska a prostředků. Nestyděl se veřejně povyšovat nad ostatníma a chlubit se tím, že on na to má a ostatní jsou jen socky. A to vše v režii provozovatele hry. Smekám před tímto člověkem. No vlastně smekám před oběma stranami. To byl mistrovský kousek trvající rok, tak jako jejich smlouva.

Pozitivní na tom všem je to, že tomu člověku nebyla smlouva prodloužena a ve chvíli kdy měl začít hru platit z vlastní kapsy tak herní účet prodal a šel o dům dál.

PS: Nedej bože, že by jste mě vybrali a na ten účet poslali nějaké ruble. Asi by se tam stejně nevešly :-)

Nazaki edit:
    Preštuduj si pravidlá tejto sútaže, tento príspevok nebude započítaný.
    Post edited by Balík4 (CZ1) on
    Balík4 @ cs 1
  • Daira (CZ1)Daira (CZ1) CZ1 Komentářů: 20
    janahab1208
    Fajn človíček, skvělý velitel a výborný spoluhráč. 
    Jeho netradiční náborování naší dnes již společné kamarádky nikdy nezapomenu  :D. I když doufejme že už nikdy neuvidím, ale z duše děkuji. Díky tomu jsem poznala spoustu supr lidiček se kterými se dobře povídá i hraje. A to včetně Tebe :)
  • King Danny80 (CZ1)King Danny80 (CZ1) CZ1 Komentářů: 128
    Rayenka    ....no a už brečím...stálo vám to za to mě takhle rozhodit??:-(((  já jí mám fakt rád nooo:-) musím končit už ani nevidím na monitor....
  • LdragoXD (CZ1)LdragoXD (CZ1) CZ1 Komentářů: 7
    Sentys. 

Normálně já jí tak miluju. 
    Hlavně to jak si furt nalhává, že má obranu od aliancí, jako je TTM, LO, OS, --VA--. No normálně láska moje milovaná. 
    Úplně bych s ní chtěl žít :-)    (Kdo nepoznal, tak ironie)

Ve skutečnosti.

Rád mám __TenNeznamej__
    Je to normální kluk, kterej si na nic nehraje a dokáže pomoct.  :-)
  • Saboteur13 (SK1)Saboteur13 (SK1) SK1 Komentářů: 152
    zolo lukac
    úplne jednoducho a stručne...
    človek, ktorý hru hrá od jej samého začiatku a bez ktorého, by som túto hru už dávno nehral...
    Saboteur13 @ sk 1
  • KPetra (CZ1)KPetra (CZ1) CZ1 Komentářů: 53
    athos4

je výborná hráčka, diplomatka a kamarádka....umí nás sprdnout i pochválit...její výkony nás dokážou v akcích nakopnout a inspirovat..

• kkkkkkl (SK1)kkkkkkl (SK1) SK1 Komentářů: 17
    miro9

Je môj najlepší kolega a spolubojovník. Hrám s ním hru od začiatku. Keď potrebujem poskladá mi veliteľov a  poradí keď vie a môže. Vie ma inšpirovať pre nejaký cieľ. Som rád že si so mnou zahrá a poradí
  • janek3 (CZ1)janek3 (CZ1) CZ1 Komentářů: 21
    Horror

hodně mi poradil a pomohl
  • RexRex CZ1 Komentářů: 1
    Atilla
    dost mi pomohl
  • el-mimo8 (CZ1)el-mimo8 (CZ1) CZ1 Komentářů: 11
    marcelina

Už nějaké ten pátek hrajeme bok po boku prošli jsme spou několik aliancí je to dobrá kamarádka se kterou sem se potkal i osobně kolikrát na hře travíme čas i do raních hodin a furt je o čem diskutovat co se týče hry vždy mě ohlídá hrad v nepřítomnosti a i poradí se vším možným no prostě diky marci bohužel bydlíme 400km od sebe jinak by me zašli na pivko :)
  • Vallerion (CZ1)Vallerion (CZ1) CZ1 Komentářů: 71
    Za mě určitě musím zmínit hráče Vallerion. Jednou mi přišlápl tkaničku u boty a já hodil takovou držku, že to zanechalo fakt velkou stopu na mé inteligenci. Poprosím tedy o 10k rubínů pro něj i pro mě, děkuji přemockrát. Krásný den všem.
  • Soty1CZE (CZ1)Soty1CZE (CZ1) CZ1 Komentářů: 6
    Asi kdo mi pomohl byl hráč Oves,

Byl jsem u něj v alianci dlouhou dobu, vybudoval jsem si u něj postavení a vše bylo fajn, poté jsem se nechal zmanipulovat jiným hráčem a opustil jsem mého spojence.. to byla ale chyba, asi půj roku jsem byl jinde a nebavilo mě to, hrál jsem cca 1x za týden.. pak po půl roce mi napsal právě Oves a popovídali jsme si.. pozval mě zpět do své aliance a opět mě začalo bavit tato hra tak díky němu jsem stále aktivní hráč :) nikdo jiný mě v této hře víc nedokázal ovlivnit k dobrému jako on.
  • poslanec (SK1)poslanec (SK1) SK1 Komentářů: 25
    upraveno 19.08.2022
    Zamňa je to hrač   MARKO97                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Tento hrač to hra v podstate od začiatku  vela pomohol mne aj all a stale sa venuje hre aj po rokoch skoro s rovnkou chutou a zapalom 
    poslanec @ sk 1
  • TheVladimir (SK1)TheVladimir (SK1) SK1 Komentářů: 32
    TheVladimir
    Vzdávam hold sám sebe a to za to, že som tu vydržal hrať 5 rokov.
  • ~Marténix~ (CZ1)~Marténix~ (CZ1) CZ1 Komentářů: 44
    upraveno 26.08.2022
    ~Martenix~

Obdivuju sám sebe za to, že to stále hraji a zavírám oči nad narůstajícím počtem chyb v téhle hře :hushed:
Tato diskuze je zavřená.