Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Aktuální chyby ve hře

190122

Komentáře

• KPetra (CZ1)KPetra (CZ1) CZ1 Komentářů: 53
    nefunguje obchod s medailemi u nomádů :( 
  • kuba. j. (CZ1)kuba. j. (CZ1) CZ1 Komentářů: 131
    Nefunguje ani obchod za desky, někdo u nás má jen za medaile, někdo ani jeden a já po restartu oba :-DDDDDDDD
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,308
    V tuto chvíli už by měli fungovat
    Proč na mě jede od chána 6000 - 9000 a na spoluhráče jezdí skoro 20 000 ? :-( 
    kuba. j. (CZ1) napsal(a):
    Proč na mě jede od chána 6000 - 9000 a na spoluhráče jezdí skoro 20 000 ? :-( 
    Asi mají jinou obtížnost. A taky je to opět individuální stejně jako u Cizáků a Krkavců...
  • Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,782
    Do hajzlu, budou už laskavě dělat něco s tímhle? Od konce cizáků to mám na střídačku, 12hod titul mám, pak zas ne i když mám víc, dostatek, slávy... Hlavně, že vymejšlej hovadiny, viz do dneška neosvětlená dementní, naprosto ZBYTEČNÁ tabulka s infem o prostředcích na jinou akci, která jen otravuje...

Strad75 @ cs 1
    I když se asi zas odpovědi nedočkám, tak se stejně zas optám na další dlouhodobej bug.
    Kdy bude opraven, místo vymejšlení hovadin a zbytečností?

Strad75 @ cs 1
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    I když se asi zas odpovědi nedočkám, tak se stejně zas optám na další dlouhodobej bug.
    Kdy bude opraven, místo vymejšlení hovadin a zbytečností?

Pracuje se na tom. Zatím prosím uber od každé suroviny jeden kousek.
  • 777Moona777Moona CZ1 Komentářů: 4

Nevím, jestli je to chyba, ale myslím, že ano... Všichni cizáci kolem mě mají lvl 70 a armádu kolem 800 jednotek. Sama jsem lvl 22, tudíž jsou pro mě nehratelní. Obtížnost jsem si zvolila snadnou.

777Moona napsal(a):

Nevím, jestli je to chyba, ale myslím, že ano... Všichni cizáci kolem mě mají lvl 70 a armádu kolem 800 jednotek. Sama jsem lvl 22, tudíž jsou pro mě nehratelní. Obtížnost jsem si zvolila snadnou.

Hoj, zkus proti nim poslat pár šklebů. Tihle vojáčci jsou opravdu slabí... 

Level 70 je normální, je to jen číslo u škálování. Když tak zkus příště klasický mod a škálování až později na silnějším levelu. :)
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    ahoj co s tím zase máte?nefunguje mi myš na mapě ani po restartu hry
    Kurde, už zrušte tu debilitu s hvězdičkama, stejně si mizej jak chtěj:-( 
    Aby to opravili, to po nich snad ani nechci, neb toho se stejně nedočkáme. Tak at tu funkci zrušej uplně...

Strad75 @ cs 1
  • Ramirez911 (CZ1)Ramirez911 (CZ1) CZ1 Komentářů: 29
    upraveno 08.04.2022
    Uz to funguje
  • jeslos123 (CZ1)jeslos123 (CZ1) CZ1 Komentářů: 22
    Hezký den, 
    možná by nebylo od věci, kdyby GGS místo chvástání, jak opravili bug v podobě nesprávné ikonky a podobných (z mého pohledu) chujovin, odstranili skutečnou chybu (jak už jsem tu před pár měsíci psal, zavánějící skoro až podvodem), a to, posílení hradu v klasickém, tedy tom starém režimu. Ne všichni pokaždé hrají tu novou verzi (občas si pinknu i tu klasickou) a přece jen, když se po takovém chvástání, jak se odstraňují ty herní nedostatky a jak už, kromě všeho možného, parádně fungují i ti cizáci, dostanu k naducané masařce a vložím do chřtánu GGS 1200 rubek za posílení hradu (předesílám, že jen posílení, nikoliv výměna + posílení, což by prý fungovat nemělo, ale je to kravina, funguje to naopak lépe, než jen samotné posílení, sic), tak očekávám to POSÍLENÍ, ne, že na mě vybafne 600 ustrašených pinďů. To už skutečně zavání v té trestněprávní rovině podvodem, protože GGS zamlčela a úmyslně neuvedla skutečnost, že to stále nefunguje, uvedla někoho v omyl a způsobila mu skutečnou finanční újmu.
    Tolik jen malý podotek k těm slavným opravám a hotfixům, je jasné, že práci, kterou lze udělat za jednu hodinu, ale prezentovat ji tisíci slovy je jednodušší a pohodlnější, než skutečně něco odpracovat, ale je to cesta do pekel, lidi skutečně tu trpělivost s tímhle cirkusem už nemají a na mapě, plné ruin a volného místa, je to poznat.
    No, nějakou chvilku už to taky hraju, takže si o GGS iluze rozhodně nedělám, nicméně, stav postoupil natolik, že od toho skrytého okrádání, schovaného za různé "výhodné" akce, posuny v cenách, redukci nashromážděných prostředků, atd., se dostáváme k okrádání zcela nepokrytému. Můj výlev si nedělal ambice na nějakou změnu nebo dokonce nápravu, chtěl jsem jen upozornit, aby na to nenaletělo moc lidí, kteří to třeba skutečně dohrávají jen pro zábavu a kreditky používají na rozumnější věci, než z nich sypat kačky klukům a holkám z Hamburku  B).
    A třeba se možná od modíků dozvím i to, že problém je nahlášený, nebo dokonce že o něm v GGS ví a usilovně pracují na jeho odstranění  :D
    A je to tu znovu, jako by to už nestačilo :lol:

Turnaj ukazoval před naskočením NOMÁDŮ, SAMÍKY... tedy, byli cizáci a turnaj jako následující akci ukazoval samurajskou invazi, skočili nomádi.... Teď ? Ukazuje, že po nomádech naskočí samíci.

https://prnt.sc/NGwP9qSr9fK1
    kuba. j. (CZ1) napsal(a):
    A je to tu znovu, jako by to už nestačilo :lol:

Turnaj ukazoval před naskočením NOMÁDŮ, SAMÍKY... tedy, byli cizáci a turnaj jako následující akci ukazoval samurajskou invazi, skočili nomádi.... Teď ? Ukazuje, že po nomádech naskočí samíci.

https://prnt.sc/NGwP9qSr9fK1
    Chjo, tohle ale už neukzuje akce jak jdou za sebou minimálně 2-3 roky...
    Se divím, že sis všim až nyní:-) Jooo, když tm sou krkny/nomád/cizák/nomád, tak to z 90% tak je, neb se tam do toho někdy vpašujou ještě jeden či druhej Beri a něěěěěěěěěěěěěěkdy samíci. Jak tam ale samíci sou psaní, tak platí těch zbylejch 10%, neb na 90% šikmáči nebudou, jak sou psaní..
    Nvíc, co je u GGS psáno, není dáno. Viz konec akci jak se jim "zachce", zkracování ligy, imho, mi přijde, že je zas zkrácená...
    Strad75 @ cs 1
Sign In to comment.