Domů Czech & Slovak Krčma (off-topic)

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Vykecávačka

1235»

Komentáře

• paprička (CZ1)paprička (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    Netahala bych to sem,ale nedáváte mi jinou možnost,To je co týden vypálená celá ali (mimochodem o 4 lidech).Samozřejmě že nemůžu poslat žádný screen a on to ví(hrad18),protože hned po útoku zahltí poštu odraženou špionáží.Není to poprvé,ten ubožák si kvůli tomu přestěhoval hrad.Prosím,jestli má někdo stejnou zkušenost ať to tu napíše.
  • las muertas (CZ1)las muertas (CZ1) CZ1 Komentářů: 3
    Chtěl bych zde vidět prosím screen, jak spamuji poštu se včerejším datumem. Když jsme byli ve válce před měsícem a půl za napadení 4v1, tak jsem ti to asi jednou udělal, ale včera po PO určitě ne :-)
    Tak určitě jsem si to celý vymyslela.Ty vaše lži to je nechutný,útok 4v1:-))Kašlu na vás,jezděte si klidně každý týden,jednou na vás taky dojde.
  • Lokalis (CZ1)Lokalis (CZ1) CZ1 Komentářů: 79
    paprička (CZ1) napsal(a):
    Tak určitě jsem si to celý vymyslela.Ty vaše lži to je nechutný,útok 4v1:-))Kašlu na vás,jezděte si klidně každý týden,jednou na vás taky dojde.
    Pokud obviňuješ lidi měla bys mít i důkaz :-) 
    lokalis
    Co se podívat na mapu?Proč on má jen dvě základny,k čemu je to dobrý?Už to zde nebudu řešit,ať si chlapci užijí útoků na prázdný hrady.Je fajn že jsem nakonec ta špatná já,hold bez obrázkuje to :-)))

paprička (CZ1) napsal(a):
    Co se podívat na mapu?Proč on má jen dvě základny,k čemu je to dobrý?Už to zde nebudu řešit,ať si chlapci užijí útoků na prázdný hrady.Je fajn že jsem nakonec ta špatná já,hold bez obrázkuje to :-)))

A proč nemáš ten obrázek? Výpisy se ti samy nesmažou a v připadě, kdybych spamoval, jak říkáš, byly by tam ty špio :-)
    To tak nějak dokazuje, že to asi není pravda :-) Další člověk co neunese PO.
  • papson (CZ1)papson (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Jak jsem psala,už to řešit nebudu.Lokalis má pravdu a já si počkám,ty to uděláš znova,to se nebojím.
    papson @ cs 1
    papson (CZ1) napsal(a):
    Jak jsem psala,už to řešit nebudu.Lokalis má pravdu a já si počkám,ty to uděláš znova,to se nebojím.
    :-)) Ty jsi nic nepsala z tohohle ůčtu :-))
  • jss (CZ1)jss (CZ1) CZ1 Komentářů: 117

Toto je jeden z mnoha účtů hráče Paprička.

Já mám třeba jen jednu základnu v dnešní době se dá hrát zcela bez základen :-)

• BEE . (CZ1)BEE . (CZ1) CZ1 Komentářů: 394
    hrad18 (CZ1) napsal(a):
    papson (CZ1) napsal(a):
    :-)) Ty jsi nic nepsala z tohohle ůčtu :-))
    to asi bude horet i papson ze jo

• BEE . (CZ1)BEE . (CZ1) CZ1 Komentářů: 394
    papson (CZ1) napsal(a):
    uzasne jak svet je maly papricko
    Omlouvám se hráčům aliance Vendeta za moje nevhodné chování zde na fóru,konkrétně za křivé obvinění,pomlouvání a lhaní.Zároveň prosím o nastolení míru.
  • PURE1 (CZ1)PURE1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 409
    Jak hluboko musíte klesnout, abyste si pojmenovávali hrady/laborky následovně:

:D:D To mi hlava nebere, že s tím GGS nic nedělá?
  • Lilith Lilith Moderator, CZ1, SK1 Komentářů: 826
    Ahoj, môžeš to nahlásiť na podpore, prilož aj screeny.

• PURE1 (CZ1)PURE1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 409
    Lilith napsal(a):
    A má to cenu? Mě osobně to je jedno, protože to není mířené na mě :D pokud ale podpora udělá i něco víc než že mu tu laborku přejmenujou nebo odeberou tak to klidně i zkusím
  • Snøw (CZ1)Snøw (CZ1) CZ1 Komentářů: 883
    upraveno 03.11.2021
    dev1ce (CZ1) napsal(a):
    Lilith napsal(a):
    A má to cenu? Mě osobně to je jedno, protože to není mířené na mě :D pokud ale podpora udělá i něco víc než že mu tu laborku přejmenujou nebo odeberou tak to klidně i zkusím
    Zrovna ty budeš moralizovat :) 
    If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,310
    @dev1ce (CZ1) Poprosím tě, v takovýchto případech se obrať na podporu, ale nevyvěšuj to tu prosím.
Sign In to comment.