Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Súťaž - Hľadá sa dvojník

Čo bude vašou úlohou?
- cieľom je nájsť strašidelných dvojníkov postáv z Empire- hľadajte vo filmoch, seriáloch, knihách, prípadne to môže byť aj reálna osoba

Ako na to?
- súťaž prebieha od pondelka 4.10. do 10.10. 2021 23:59- do tejto témy vložte obrázok postavy z hry a obrázok nájdeného dvojníka spolu s jeho menom
- príspevkov môžete poslať niekoľko, ale každý môže súťažiť len s jednou dvojicou
- príspevky je zakázané upravovať a do súťaže sa ráta len posledný príspevok
- víťazov vyberú moderátori
- inšpirovať sa môžete aj predchádzajúcou súťažou, ale žiadny z obrázkov nemôže vyhrať túto súťaž

Čo môžete vyhrať?
- prví šiesti budú odmenení:1. miesto získa 30 000 rubínov
2. a 3. miesto dostane 20 000 rubínov
4. až 6. miesto vyhrá 10 000 rubínov

Inšpirácia
Môžete si vybrať niektorú z týchto postáv, alebo hocijakú inú, ktorú nájdete v hre.

Komentáře
Melisandra z Ašaje
Professor Genki (Saint Row Third)
Gru (Já padouch)
Zapomněl jsem na jméno tak ještě jednou. Král Já z pohádky Byl jednou jeden král.
Drákula a Slonovinová královna
Geret z Elena z Avaloru
a
https://prnt.sc/1veqhg4
Zloba
1. miesto a 30 000 rubínov: Piškotek1379 (CZ1)
2. a 3. miesto a 20 000 rubínov: Kodiac (SK1) a yaponec (SK1)
4., 5. a 6 miesto a 10 000 rubínov: TheVladimir (SK1), Syrakus (CZ1) a MAXOV MAXOV (CZ1)