Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Covid
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Je tvoj problem že nestihaš pevnosti, ak nevieš ako na to. Že je niekto na hre celý deň, ma vyhodu, no a čo. Že kupuje niekto rubiny a vo vypredaji???? Ma vyhodu, ak mu zavidiš, kupuj aj ty a sed tu kludne aj 24 hodin....
Jde jen a o přijít na to jak. Já jsem přišel jak na to a věřte že na akcích když člověk přemýšlí jde toho vyjezdit mraky stačí jen zapojit trochu mozek.
Na ohni si neškrtnu dík blankaš, ale ta to má pod "palcem" co to hraje. A že bych ji kvůli tomu urážel? Proboha, proč? U mě je to hlavně o lenosti kontrolovat, kdy která pevnost dohoří. A i taky kvůli začínající skleroze:-) Sem schopnej na to zaponmenout, že za 3min dohoří:-)To, že ona si to hlídá? Nj n, tak hlídá..
A ke skleroze. Se řídím heslem: Sklerotik je člověk inteligentní, neb jen debil nemá co zapomenout:-)
A myslím že po včerejšku nemusíš tak moc koukat na pevnosti, ale raději se věnuj hašení