Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

dárek

ahoj ted jsme dostaly dva dárky a jeden mi nejde vyzvednout píše mi to došlo k chybě zkuste později a druhej mi vyzvednout šel tak kde je chyba opět?

Komentáře

• FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,374
    upraveno 05.02.2021
    Azu (CZ1) napsal(a):
    ahoj ted jsme dostaly dva dárky a jeden mi nejde vyzvednout píše mi to došlo k chybě zkuste později a druhej mi vyzvednout šel tak kde je chyba opět?
    Takhle. Pokud jsi měl jeden modrý a víc než jeden s červenou mašlí, tak by ti měl jít vyzvednout od každého jenom jeden. Ten druhý ne - to je pravděpodobně vizuální chyba.
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Freya napsal(a):
    Azu (CZ1) napsal(a):
    Takhle. Pokud jsi měl jeden modrý a víc než jeden s červenou mašlí, tak by ti měl jít vyzvednout od každého jenom jeden. Ten druhý ne - to je pravděpodobně vizuální chyba.
    ale píše mi hráčka u nás že má oba dárky a navíc ten první mi nešel vyzvednout ani jako první ten druhej naskočil později a ten vyzvednout šel
    Azu (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Azu (CZ1) napsal(a):
    ale píše mi hráčka u nás že má oba dárky a navíc ten první mi nešel vyzvednout ani jako první ten druhej naskočil později a ten vyzvednout šel
    Protože jsi se u toho prvního pravděpodobně trefil do chvíle, kdy ho stáhli a opravovali. Každý by správně měl mít jenom jeden od každého. Někteří stihli vybrat víc, tak mají dva... ale v podstatě jen ti, kteří to stihli :) 
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Freya napsal(a):
    Azu (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Azu (CZ1) napsal(a):
    Protože jsi se u toho prvního pravděpodobně trefil do chvíle, kdy ho stáhli a opravovali. Každý by správně měl mít jenom jeden od každého. Někteří stihli vybrat víc, tak mají dva... ale v podstatě jen ti, kteří to stihli :) 
    aha díky za odpověd modrej jsem nevyzvedl tak proto mi bylo divný že mi hráčka psala že má oba pokud teda nevzala ten modrej a ten s tou mašlí.-)
  • janahab1208 (CZ1)janahab1208 (CZ1) CZ1 Komentářů: 136
    já vyzvedl dva modré a jeden červený.
    já vyzvedl dva modré a jeden červený.
    I to bylo možné v určitou chvíli :) 
  • Executioner (CZ1)Executioner (CZ1) CZ1 Komentářů: 94
    Ahoj. U dárku s červenou mašlí mám uvedený čas na vyzvednutí 2,1 dny. Jedná se o vzhled pro velitele s účinností 12 h. Tento dárek jsem ještě nevyzvednul, tudíž ani nepoužil, ale odečet času mi již běží. Nechápu.
    Exe
    Executioner @ cs 1
    Ahoj. U dárku s červenou mašlí mám uvedený čas na vyzvednutí 2,1 dny. Jedná se o vzhled pro velitele s účinností 12 h. Tento dárek jsem ještě nevyzvednul, tudíž ani nepoužil, ale odečet času mi již běží. Nechápu.
    Exe
    Ahoj, ve chvíli, kdy ho vyzvedneš, se ten čas zresetuje a poběží ti normálně 12 hodin :) 
  • Executioner (CZ1)Executioner (CZ1) CZ1 Komentářů: 94
    Děkuji: :)
    Executioner @ cs 1
  • lachtak (CZ1)lachtak (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    čauky psalo mi to několikrát že když udělám odběr do emailu tak něco dostanu. udělal sem to několikrát a nic co bude dál ??
    lachtak (CZ1) napsal(a):
    čauky psalo mi to několikrát že když udělám odběr do emailu tak něco dostanu. udělal sem to několikrát a nic co bude dál ??
    Ahoj, to o čem píšeš je dárek k výročí tvého účtu. To znamená, že až v den výročí obdržíš email s k´dem k vyzvednutí :)
Sign In to comment.