Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Drbárna
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Luky77 a verva opustili zakladny abych to uvedl na pravou míru...
TEN SKEN JE ORIGINAL
Po tlaku,ktery nevydrzel od nas..,takze to beru jako vyhru,neboli zabrani zakladen...,utek =prohra!
Goalie Ales @ cs 1
nějak mi chybí opodstatněnost některých výplodů fantazie hráčů.
Osmihlavka alias Čimera je tak čiperná ve válce že opravdu není kam posílat útoky.
Nevím jak chtějí válčit dalších 343 dnů když je tolik aktivních cílů celé Osmihlavky
Zbytek Osmihlavky úspěšně Holubaří.
Pěknou hru přeje ALF
RES FIRMA MITESCERE NESCIT !!!!
Edit: Freya Vyjadřuj se prosím slušně.
NĚKDY SI KOUPÍM CO SE MI LÍBÍ PROTO HRAJI TUTO HRU , NO FARME HRA JE JINDE ALE CO VÍM TAK MOJE SI TAM TAKY KOUPÍ NĚJAKOU SAZENICI ČI TU KRAVIČKU NEBO OVEČKU
NO RADOST NÁM NEDĚLAJÍ TY HOLUBNÍKY JÁ JSEM NEVĚDĚL ŽE SE TADY DAJÍ CHOVAT JAK NA FARMĚ JÁ ANI NEVÍM KDE SE TO ZAPÍNÁ
JO JE FAKT TO UMÍ JAK PÍŠEŠ KAŽDA P... PROTOŽE TA TOU KREDITKOU KOUPÍ RUBÍNY ABY TEN HOLUBNÍK KOUPIL.
RADĚJI NEŽ NĚCO NAPIŠETE I DO POPISKU TAK SI TO DVAKRÁT PŘEČTĚTE JINAK JE TO NA OSTUDU
Edit: Freya Poslední varování, nenadávej soupeřům.
To raději zaplat kreditkou na to GGS čeká.
To slovo v uvozovkách ani jedno nesplňuje.
Opravdu chce dát rozum do hrsti a zamyslet se.
Pěknou hru ALF
Stejné jako u mě, jen na jiném vlákně :-)
Goalie Ales @ cs 1
Pěknou hru ALF
Čau,
je to dobrý, tohle prý překladač nedává