Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Drbárna
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Goalie Ales @ cs 1
Děkuji
1) Pokud Aleš jel dobývákem na 100% se ukliknul, za což bychom se úplně normálně omluvili, nic dramatického, chyba, stane se, byl bez základen (logicky nedobýval by základnu za bílého dne bez případných podpůrných útoků).
2) Poděkování Chiméře, že mně ušetřila práci, nemusím nyní rok nikde vypisovat do mapy a řešit případné chyby hráčů, nyní mohou ještě 51 týdnů dělat jakýkoliv bordel v Chiméře (taktéž logicky, splníme jim přání).
3) Vyjet 1000 ostrých bez vyhlášení války na 3:30 ráno je poněkud za hranou i ve vnímání hry OS (nehledě sebrání 4 základen v tu dobu a jejich následné opuštění).
4) Vše ostatní je jen lichá průhledná manipulace ze strany CH.
Pohodový reál přeje za OS Rp
Edit: Freya Nepoužívej prosím reálná jména hráčů - od toho máme názvy herních účtů.
Edit Freya: Příště bez urážek.
To "xxxxxx" si domyslím, copak tam asi bude? ( vynalézavý, upřímný) spíš bych to ale tipoval na něco hanlivého, tak nic no. :-)))
Goalie Ales @ cs 1
Edit:Freya Prosím nepoužívej reálná jména hráčů, od toho jsou herní jména.
netýká se mě ani LO, tak se nebudu vyjadřovat k Vaší "plodné diskuzi".
Jen dotaz: koukám nejvíc příspěvků tu má jakýsi Honza80. Ten má s tématem a válkou OS vs. Chiméra společného co?
Možná by bylo vhodnější aby si hleděl svého (a třeba konečně domluvil v Bojích odvetu)
Pěknou hru všem
Rani
Je mi vcelku jedno, co tě uspokojuje. Jestli máš ale potřebu to prezentovat, tak si na to založ svoje vlákno a nespamuj tady u tématu, které se tě netýká.