Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Odmeny z VR - kamene

neviem ake skusenosti maju kolegovia z CR s vonkajsimi risami, ale minimalne nejake 2 mesiace nie je mozne ziskat ako odmenu kamen na kastelana. Vkuse to dava kamen na velitela, to ze hodnoty su tak ubohe, ze s dvoch kamenov ani po vylepseni na rozumnych +20 nedostanem nadvorie bliziace sa 80% je len tragedia.
Obratil som sa uz 2x na podporu, odpovedou bolo, ze "co chcem, ved som ziskal nieco lepsie". :-D.
Tak pobavil som sa, kedze mat LEN 35 bodov znamena moc neutocit a skor byt pasivny, takze z tohto pohladu ano. ALE ja nechcem uz kamen na velitela, ale na kastelana :-D.
Poprosim aj spravcov, skuste prosim pozistovat, ci je to "naschval", aby sa kupovalo, alebo na to proste kaslu.
PS. ano, suhlasim, branit dnesne utoky, nepomoze moc ani super kastos pri medovine lvl 5, ALE potom to tak vyzera, ze kopec hracov ma "ubohych" kastelanov a tie straty obrany su znacne.
Dakujeeem ;-).
Obratil som sa uz 2x na podporu, odpovedou bolo, ze "co chcem, ved som ziskal nieco lepsie". :-D.
Tak pobavil som sa, kedze mat LEN 35 bodov znamena moc neutocit a skor byt pasivny, takze z tohto pohladu ano. ALE ja nechcem uz kamen na velitela, ale na kastelana :-D.
Poprosim aj spravcov, skuste prosim pozistovat, ci je to "naschval", aby sa kupovalo, alebo na to proste kaslu.
PS. ano, suhlasim, branit dnesne utoky, nepomoze moc ani super kastos pri medovine lvl 5, ALE potom to tak vyzera, ze kopec hracov ma "ubohych" kastelanov a tie straty obrany su znacne.
Dakujeeem ;-).
RReennyy @ sk 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
A tak nějak si nemůžu stěžovat, ten hle došel dnes a většinou dojde kol 40 s nádvořím...
http://prntscr.com/wnk0j5
P.S. Podle mě to dělá od doby, co se tak brutálně snížil počet bodů na tu kterou odměnu...
A ano, dobre hovoris, ist na kamen na kastelana je silne obmedzujuce v zmysle, ze mas menej tokenov a nemozes utocit na hracov, lebo presvihnes 35 bodov. A preva preto ma to slusne vytaca, lebo nedostanes to co Ti slubuju. Kamenov na velitelov mam na rozdavanie a ich vyuzitie je uz nepotrebne. Mam par velitelov na cudzich/vrany a ti su vlastne +- aj na real hracov, ked vymenis hrdinu.
A v poslednej dobe uz ani toto poriadne nehram, je to dalsia skoro mrtva udalost, lebo titul je uz na nic, kedze uz su lepsi vojaci ako kopijnicky, vkuse zlyhavaju spionaze, ked chces dobry vysledok musis pri tom sediet, ako nechces kupovat bonusy a vlastne zaver je, ze je to stratova akcia, pre dlhsie hrajucich hracov - minies rubiny, cas, vojakov :-). Aby som niekoho neuviedol do omylu - pre dlhsie hrajucich hracov, t.j. co maju vsade stavebne lvl 18, kamene co uz vyhadzuju ....
Jinak bych tě také chtěla poprosit, zda by jsi se obrátil opět na podporu
Jinak tedy opravdu už je platný nový model vnějšího, že by každý měl dostat všechny dosažené odměny.
Ale promin Podporu rozhodně nebudu kontaktovat nemám náladu s těma ..... donekonečna vypisovat a výsledek je nejistý
nepřišel ti ten zbytek odměn o pár hodin později....? Včera se stalo, že to chodilo na dvě várky