Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
pomoc

někdo se mi ostal do učtu a měl jsem tam 17000 rubínu a zmizlo my 12000 rubínu chci je zpět jak to mam udělat
0
Sign In to comment.
Komentáře
v takovém případě napiš na podporu. Není možné, že jsi se uklikl např. při přeskakování času u chána? (tam ty rubíny mizí ve velkém).
Jinak ale určitě doporučuji změnit heslo.
já bych ho chtěl zpět protože tam mam už legendární uroven 800
vi byste to nemohli nějak udělat prosím vás
//Edit (Zoe): MP, používej prosím možnost "upravit příspěvek".
Podpora ti může email na žádost změnit, nicméně pokud nemáš přístup k původnímu emailu, budou po tobě chtít doložit tři poslední platby... jiná cesta bohužel není.
a jak mam napsat na podporu mam to v angličtině
//Edit (Zoe): MP
Podpora bohužel v češtině ani slovenštině není, je potřeba vybrat jeden z dostupných jazyků... s překladem v případě potřeby pomůžeme
chtěl bych ho zpět jim to nejde nějak vysvětlit
nejsem si jistý ale možná jsem na něj přišel
jak mam ukazat platby
A ještě tak koukám, nedávno jsem vás sjel. Neutratil si rubíny omylem za hašení?
I když pro 100% jistotu tě mohu pouze odkázat s dotazem na podporu, ti budou vědět.