Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Battle calculator

Nějaký bcv4 mi poslal zprávu na nějaký battle calculator že se mám podívat na nějaké video nebo co nemůže to být virus?
Král David ukrutný
0
Sign In to comment.
Komentáře
buď to ignoruj, nebo ho předej na podporu...
Král David ukrutný
Samozrejme otazne je, ako je to presne, ale to ukaze az realita, dovolim si povedat, ze uz na tomto fore aj hre bol jeden nemenovany hrac, ktory prisiel velmi blizko k pravde a odhalil spravny sposob vypoctu platny na tu dobu a potom myslim dostal BAN. :-(.
Takže konkrétně tyto části VOP.
U bodů 3 je to poměrně jasné, že to tam bude spadat (obchodní účely, reklama, nedovolené využití obsahu).
U 4 už za to ruku do ohně nedám, ale nejspíš by se dalo polemizovat o bodu 4.3 b) (jestli se to vztahuje i na informace o uživatelích, nejen o obsahu, a pokud jsou při stažení/využívání jakkoli zjišťovány) a c) (u toho je zase otázka, jestli tam jde vyloženě o přímou součást hry - např. “dej mi stovku, nechám tě vyhrát útok” - nebo se to vztahuje celkově na využití hry/grafiky/souvislosti s ní) - nicméně vzhledem k dodatku, že se to vztahuje i na “podobné chování” by asi bylo možné to tam zařadit.
Podobné je to u bodu 4.4, kde záleží, jestli to chápeme tak, že je zakázané vše, co poskytne člověku výhodu oproti ostatním, nebo jen ty konkrétní věci vyjmenované v další větě (mezi které to zase nespadá).
Nicméně primárně porušuje VOP člověk, který program vytvořil a rozesílá ho, samotné využití proti VOP být nemusí (v závislosti na tom, jak konkrétně je myšlený bod 4.4 - podle mě tam spadá vše, co poskytuje výhodu, i když to není nutně vyjmenované - a jestli využití lze opravu brát jako výhodu oproti ostatním)...
Aaaa mimochodem v tom vir prý vážně je, ale zkoušet to nebudu
A tím hráčem bude tuším P J? V té době jsem mod nebyla, takže neznám přesné detaily, nicméně kvůli výpočtu bitev to opravdu nebylo.
Nicméně pokud by třeba někdo vytvořil Excel, který to počítá, bez grafiky ze hry a dal to volně k dispozici ke stažení, žádný problém by v tom být neměl (pokud to tedy nebudeme brát jako “zvýhodnění oproti ostatním”) - tzn. není primárně problém s tím, co to dělá, ale s tím, jak je to šířeno
Program je OK, minimalne autor klobuk dolu za tu pracu co urobil, verzia zadara to rata +- velmi slusne s realitou, aj ked je tam stale nejaka bulharska konstanta. Zaver je taky, ze toto sa da velmi podobne odhadnut na zaklade testovania obran pri tych sutaziach co sa zbieraju kozusiny a ine blbosti, ale program je podstatne rychlejsi a su tam aj nove medovinove jednotky, kde si hrac vlastne vie pozriet, ze sa to na kridle ubranit neda pokial nema zodpovedajucu obranu.
Takze este raz vdaka za Vasu robotu a vysvetlenie ;-).