Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Aktuální chyby ve hře
Sign In to comment.
Komentáře
Případně ostatní hlaste se....pokud s tím také bojujete.
Jinak zatím bych tě asi poprosila pořešit to s podporou, protože to vypadá na individuální problém:(
V případě, že budeš potřebovat pomoci s překladem pro podporu, klidně mi písni do SZ.
Mimochodem cache na zkoušku promazáno a nastavení zůstalo
Nedalo mi to, promazal jsem cache, a fakt individuální nastavení zůstalo zachováno.
Přitom jednu dobu jsem po promazání musel nastavovat vypnutí hudby, vypnutí červeného rámu při útoku...
Dnes i tohle nastavení zůstalo.
Tak to se omlouvám. A firmě zasílám pochvalu za dobrou práci.
zatím o nikom dalším nevím, komu by to takhle zlobilo.
Netušíš, jestli se ti to děje, i když jsi online? Já to teď zkouším a mám dojem, že to vypne jenom pokud útok dopadne, když nejsem na hře a zároveň mám úplně prázdnou nemocnici...
Vznesl jsem u nás dotaz, ale zatím se neozval nikdo, kdo by pozoroval stejný problém.
Díky za snahu a ochotu, jsem zvědavý, jestli se ještě někdo ozve, nebo že bych byl až taková "rarita" hmm
Příklad jsi ve velkých mínusech a zjistíš, že se nedostaneš na hru. Při doplnění medoviny se ti vypne (sníží do nejmenších mínusů produkce medoviny) a tím pádem se ti vrátí produkce jídla na normál. Nebudeš v takovém mínusu jako bys byl, kdyby ti i dál jela produkce medoviny. Takže v tuto chvíli ti to zabrání dezerci z nedostatku jídla, což je stěžejní, protože ve chvíli, kdy ti klesne jídlo na nulu, se ti produkce medoviny zastaví definitivně (není z čeho vyrábět) a spěješ k druhé dezerci.
Takže v podstatě je to první pojistka.
A já budu tvrdit, že souvisí
Medovina se NEVYPNE!!!!. Produkce se sníží tak, že budeš v nejmenším možném mínusu (osobně bych byla radši, kdyby to byl plus, ale co už) - s tím, že ti tahle medovina vydrží v horším případě dva dny, v lepším případě šest dní. To má do otročení kvůli medoviny dost daleko.
V tomhle případě můžeš brát snížení produkce pivovaru i jako určité ÚMYSLNÉ omezení, protože těch vojáků půjde zdržet nesmyslně moc.
Abys sklad jídla naplnil a mohl na produkci medoviny použít víc jídla (víc jídla než máš aktuální produkci, takže s ním budeš v mínusu), budeš ho muset narabovat - a u té příležitosti i překlikneš pivovar, abys dezerci medoviny předešel.
Tím že hra předchází dezerci normálních vojáků se snaží předejít i dezerci medovin - protože jakmile dezertují jídelní vojáci, MUSÍ se výrazně snížit i výroba medoviny. Tj při dezerci ti medovina zdrhne rychleji než při mínusu, který je u naplnění skladu.