Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Bonusy u titulů slávy

Měl bych otázečku jestli se uvažuje o změně bonusů u titulů slávy HRDÝ a NEMILOSRDNÝ? Myslím že tyhle bonusy(možnost verbovat berserky a kopinice) už tak nějak dávno nikoho nezajímají. Tedy krom těch co považují kopinice za sexy vojandy 

a taky by mě zajímalo jestli by se třeba nemohlo uvažovat nad tím, že by byla sláva z akcí oddělena od slávy z boje proti hráčům? To by možná mohl být zajímavý prvek na podporu bojů mezi hráči
....pokud by u těch titulů byly nějaké hezké bonusy

a taky by mě zajímalo jestli by se třeba nemohlo uvažovat nad tím, že by byla sláva z akcí oddělena od slávy z boje proti hráčům? To by možná mohl být zajímavý prvek na podporu bojů mezi hráči

2
Sign In to comment.
Komentáře
Jelikož hráči nakupují posílení bonusů výrazně raději než prostředky k PVP, firma vyhodnotila že soutěže jsou pro hráče přitažlivější.
Tím, že body slávy se dají vyjezdit nejenom na hráčích, firma nabízí možnost krásně se profarmařit hrou.
A budeme na sebe hodní, a budeme se mít všichni rádi.
Poslední ukazatel bojovnosti hráčů jsou body cti.
Možná by firma uvítala návrh hráčů, jak i body cti vyjezdit v akcích. To už by bylo téměř dokonalé...
... GGS se domnívá, že PVP boje hráče zbytečně odvádí od soutěžení v akcích, a hlavně od potřebného nákupu bonusů,
Hráči nakupují posílení bonusů výrazně raději než prostředky k PVP, protože vidí okamžitě výsledek. A tak GGS vyhodnotilo že soutěže jsou pro hráče přitažlivější.
Tím, že body slávy se dají jednodušeji vyjezdit na akcích a s obtížemi na hráčích, GGS "vybízí" profarmařit se hrou.
Posledním ukazatelem bojovnosti hráčů zůstaly body cti.
Možná by GGS "uvítalo" i body cti vyjezdit v akcích. To už by bylo "téměř dokonalé"...
zajímavé a velice pravdivé názory
a ta hrstka udatných bojovníků co mi zbyla mi přivezla přesně to pro co jsem tam jel
ale jak jsem psal....o tvůj hrad vůbec nešlo....ani o ty další 4 hráče, šlo mi jen o toho jednoho a můžu říct že máš pravdu....umím to lépe a proto taky byla mise splněna