Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k listopadové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
Že koupil bonus za 88 korun to mu pomohlo vyjet šlechtické body a tím získal víc zlatých medailí,co chceš reklamovat?
Podle mě zlaté medaile jsou v lize a tím že koupi bonus na Posílení sezóních bodu a utratil 1.5 M chánových desek u Herolda tak za to asi žádné Zlaté medaile nezískal
A jinak asi nebude jedinej co kvuli té hospodárske oblasti udělali to samé
Osobně včera jsem byl v ledovém turnaji na 88 místě a ted na 103 Asi to nebude náhoda
A je mi celkem jedno jesti budu v Top 250 ,100 anebo né :-)
Ale když už sme u tech medailí Kolik musíš udělat utoku aby si dostal 1000 mincí ?? v Ledovém turnaji ??
Za tri dni u nomádu a beri sem si vyjezdil mimo ledového turnaje 10000 mincí jinak :-)
Tady jde spš o princip a chtěl jsem poukázat na fakt že neustálými chybami a svojí neschopností zněpríjemnují hru a odrazují hráče od hraní
Chápu, že je to nešťastné. Nicméně jde o chybu (a prakticky vždy, kdy dojde ke změně odměn, platí změna až od další události)... pokud by to teď nechali, naopak by se objevily stížnosti na to, že se to mění během události a kdyby to lidi věděli od začátku, tak by se snažili a teď to získají lidé, kteří si to “nezaslouží”...
Jj
Mě z 5-ti losů padlo 3k medových jednotek.
naštěstí z toho 1k útoku.tak jsem aspoň naraboval než to všecko uteklo
Nahlásili jsme to jako chybu, budeme doufat, že to není záměrná změna....
Ale jen v případě, že hráče nechtěně namotivují pěknou odměnou
Pokud hráče svým bugem poškodí tak se nic neděje
.... jsem zvědavá jak to dopadne např. s odměnama za klání šlechticů .... ?
S kláním šlechticů by žádný problém být neměl, takže by se nijak měnit neměly... nebo je tam nějaká chyba?
Nic zábavného se neděje. Ale to tuším, si všimlo i více lidí..
"Je to rebel !"
;-)