Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Nedostatek času na dosažení cíle

S prominutím, ale děte fakt už do...
Čas konce cizáků v 9:30, dojezd útoku v 9:27 a už to nestíhám? Vyšpehoval sem 10 hradů za pomocí, (dík geniální logice GGS "čím víc špehů, tím spokojenější hráč") +-30ti pírek, skoro všechny vyměnil za symboly, a vono pak tohle?
Do prd... Už to dělá minimálně rok, ne pokaždý, ale sem tam jo a furt není síla, nebo chuť? to opravit?
Věc další, proč, kurde, když teda není "prej" dostatek času na cestu, to ten útok shodí a musí se tvořit znovu? Když je málo pinčlů, tak to hlášku na sklo napíše a útok zůstane na skle a tady to nejde?
Ono by to jistě šlo, ale to by se muselo chtít, že? Než opravit a upravit něco, co lidi fakt sere, radši vymyslíme další kkotinu, ať je sere ještě víc věcí...
Strad75 @ cs 1
3
Sign In to comment.
Komentáře
Mě se to jednou taky stalo, pak jsem zjistil proč, v GGS měli bordel a cizáci neskončili v 9:00 ale v 8:45....
(ale asi nebudeme jediní dva na mapě...)
Přibližně od deváté hodiny už se mi nepovedlo odeslat útok...
Možná to má souvislost s tou základní dobou přesunu armády. Možná, cojávím.
-------------
Pár roků zpět jsme rozebírali téma přesného oznamu aktualizací, a dodržení ohlášeného času.
Tenkrát firma argumentovala tím, žeprej by to hráči zneužívali, a posílali útoky s dopadem v době aktualiazce.
Jsem na to reagoval, když systém zná přesný dopad útoku, klidně by jej mohli zablokovat. Na dobu hlášené aktualizace.
Božínku, jak já byl tenkrát naivní. Dnes vidíme, že i když systém zná dobu dopadu útoku, stejně ji nedokáže správně použít
-------------
Za nahlášení chyby děkujeme.
Teď už jen se modlit, aby ti odborníci během odstraňování chyby nedovrtali něco dalšího....
Tím sem před časem začal, nepomohlo, tak spamuju tady. Ono, vyhodit 1.200 rubínů a pak dík bugu, na kterej kašlou, fak sejří... A je to akci co akci. A zas takovej problém to asi nebude opravit, když ten samej útok bez vlajek to stihne...
Jinak k tvému jednomu z předchozích dotazů...proč ztrácíš na horizontu více vlivu - existuje ve hře tzv. posílení vlivu
Je to posílení díky získaným věžím. Nicméně Strad tvrdil, že jemu to posílení při vyslaném útoku na město nefunguje a že on sám získává stejně vlivu z měst ať už věže jeho ali má či nemá.