Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Klání aliancí

dobrý den, nedostávám obdržené odměny v klání aliancí, je to nějaký problém jen u mě nebo se to stává více lidem?
Tomy 30 @ cs 1
1
Sign In to comment.
Komentáře
Poprosím vás, určitě napište na podporu.
Takže poprosím všechny dotčené aby psali na podporu, pokud někdo chce pomoci s překladem klidně pište soukromou zprávou
Kategorie “in-game loss” :)
Q: List the exact amount, name/s (specific in-game names only) and location of items lost.
A: Rewards from alliance tournament (they’re not being credited).
Q: When did you notice the loss?
A: Today during the event
Pochopil jsem to správně že je potřeba, aby každý hráč který chce individuální odměny, psal na podporu?
A lze napsat i jménem aliance o kompenzaci rubášků do ali kasy?
Zatím nemáme vyježděné všechny odměny. Bude lepší napsat po vyježdění všech odměn? Je potřeba vyjmenovávat všechny odměny které nebyly připsány (počet děsůběsů, počet vlajek, štítů...)?
Možná se pletu,, ale přijde mi to jako globální chyba. Jestli ano, snad by to GGE mohli řešit globálně, ne individuálně s tím kdo napíše...