Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
horizont - Stáje na 3 jako brzda

Jooo, není nad to, postavit si na hh stáje na lvl3 a zjistit, že nezrychlujou, ale brutálně zpomalujou...
Můj hrad, stáje 3, bez velitele, věž 20,1 a jedu bez zlatek 18:21min, za zlatky 9:39
"kontrolní hrad" jede na věž 20,8 bez zlatek 8:33min, za zlatky 6:01min se stájema na lvl1
Joo, fakt dík
A ještě maličkost. Co je férového na tom, že po přepočtu někomu u hradu zmizej zůstalé neobsazené státy, někomu tam ty státy zůstanou a jinému se doplněj těma již zmizelejma?
Strad75 @ cs 1
1
Sign In to comment.
Komentáře
Něco podobného jsme kdysi řešili při tukanech v alianci a mám dojem, že tam hodně záviselo na levelech hradů, čím nižší level, tím rychlejší přesun..
měl by tam být určený maximální čas (resp. vzdálenost), která platí, pokud jedeš hodně daleko... každopádně mohl bys mi prosím udělat screenshoty času přesunu (při stejném složení a veliteli) na souseda, na nějakou “kratší” vzdálenost a pak na někoho extra daleko? Přeptala bych se na to...
A jinak @Strad75 (CZ1), Freya se dneska zeptala, ale zatím čekáme na odpověď - v pondělí připomeneme.
v pondělí se znova zeptáme,abych to potvrdili, ale mám dojem, že to je prostě tak stanovené. Mnoho věcí máš na vyšších úrovních jinak.
K dotazu na body z města, prosím potřebovala bych screeny a vědět, zda měl zapnuté nějaké posílení vlivu...
Ten hrad neměl žádného holuba... Jen byl bez ali, ale hrál, měl skoro 5mega bodů...