Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
vybaveni

Dobry den chtel bych se zeptat jestli je lepsi unikatni nebo legendarni vybaveni
predem dekuji
s pozdravem David ukrutný
predem dekuji

Král David ukrutný
0
Sign In to comment.
Komentáře
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dám třeba sem...
Máme v alianci hráče, čerstvou legendu. Aktuálně má legendární lvl5.
Nezobrazují se mu v úkolech herních událostí úkoly pro nomády, cizáky ani berimond.
Jde hlavně o úkoly "Naplnit válečnou pokladnu, a Každý odvede svůj díl". Úkoly, kde se daruje pár zlatek, pojezdí pár táborů a odměnou jsou náhodné kousky reliktní zbroje.
Neumím mu poradit, od kterého levelu panství se tyto úkoly aktivují. Přecejenom, reliktní zbroj by se mu už hodila.
Poradí někdo?
já teda neznám konkrétní úroveň, jediné co, tak vím, že cca kolem úrovně 100 (chvíli před) jsem je měla... zkusím se v pondělí zeptat
Informaci předám.
Lvl30 bude určitě za pár dní...
Ještě jednou, děkuji.
z série těchto úkolů získá jeden celý reliktní set vybavení včetně drahokamů .. pokud se nepletu
tohle by na to nemělo mít vliv. To je úplně jiná záložka.
Tyhle úkoly jsou "úkoly herních událostí". A naskočí až od určitého legendárního levlu. (30)
Tohle jsou samostatné dobrodružné úkoly...
Taky mám dojem že nejdříve se musely splnit myslím 4 úkoly "princezen" a potom se odemkly "Císař žádá","Naplnit válečnou pokladnu" apod.
Úkoly té princezny nejsou v záložce "Úkoly herních událostí", ale v jakési jiné (už se tam nepodívám, mě už zmizela...). No v té jak ji sem postnul Device...
Taky si to už nevybavuji. Ale co říká Freya, že se to odemkne až od legendy 30 mi zní nejpravděpodobněji.
Určitě ty úkoly nejsou vázány na Relikuse, toho jsem začal stavět dost pozdě, rektální velitelé mi už předtím zvesela cupitali po mapě...
No, párkrát se vyspíme, a kolega bude mít legendu 30. Dám pak vědět co se u něj změnilo...
No jo,musí chlapec vydržet.
medaile dostane po skončení akce a jelikož následují klasicky Krkny či Cizáci, tak tam to rektální vybavení získá celkem snadno
:-)