Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Aktuální chyby ve hře

135122

Komentáře

• Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,782
    Zdravím,
    mohli by, prosím, ti géniové u programátorské klávesnice, místo nějaké, jistě geniální novinky, nejdřív zařídit, aby se ti njů pinčle dělili dle toho, zda sou na obranu, nebo útok?

Posílání podpory

Posílání útoku

Přeposílání pinčlů mezi hrady

A další věc, jejich léčení se nepočítá do klání na léčení...

Děkuji

Strad75 @ cs 1
  • ZoeZoe Moderator Komentářů: 16,977

Celkově se počítají jako útočníci místo obrany, což je příčina všech problémů (teda tím léčením si nejsem úplně jistá?) - je to předané a bude to opraveno :)

• Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,782
    Zoe napsal(a):

Celkově se počítají jako útočníci místo obrany, což je příčina všech problémů (teda tím léčením si nejsem úplně jistá?) - je to předané a bude to opraveno :)

No, neb je v klání obrana i útok, tak by mělo bejt jedno, jak se počítaj:-)
    Možná maj zas moc velkou sílu:-)

No, nebo myslíš, že tím, že je v sekci útok i obrana, systém vyhodnotí jen ten 1. atribut a ten je fakt u obránců malej.
    Já měl za to, že to vyhodnocuje pinčla jako celek. Uvidím, dal sem léčit Hraničářku, dotet sem léčil obránkyně:-)
    Strad75 @ cs 1
  • Booster (CZ1)Booster (CZ1) CZ1 Komentářů: 75
    tak chán je fuč a opět se nepřipsaly medaile za alianční úspěch
    to budeme zase psát jednotlivě na podporu ????
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,308
    Booster (CZ1) napsal(a):
    tak chán je fuč a opět se nepřipsaly medaile za alianční úspěch
    to budeme zase psát jednotlivě na podporu ????
    Ahoj,
    víme o tom, 
    v pondělí to zaurgujeme. 
    Určitě prosím napiš na podporu. Čím víc lístků tam dorazí, tím lépe.

• Tomy 30 (CZ1)Tomy 30 (CZ1) CZ1 Komentářů: 248
    Možná se to tu už objevilo, ale po druhé za sebou se mi nepřičetli chánovi medaile, jezdil jsem aktivně a nemám z toho nic.
    Tomy 30 @ cs 1
  • Lilith Lilith Moderator, CZ1, SK1 Komentářů: 826
    Ahoj, jediné riešenie je momentálne napísať na podporu. Mali by ti ich vrátiť.

• Hafušek (CZ1)Hafušek (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    Zdravím, mám problém že se mi nezobrazují úkoly v berimondu a je skoro nemožné bez toho normálně hrát, mám to napsat zase na podporu nebo se to už opravuje?

Ahoj. Je to nahlásené. No zatiaľ je potrebné niekoľko krát obnoviť stránku. Potom by sa mali úlohy už zobraziť.

• Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    To je bordel. Přidávat kraviny to jim jde, ale opravovat chyby a připisovat co slibují to ne. Pak nemá být plná mapa ruin... :( Protože to nikoho normálního nebaví.. :/
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg
    Koupil jsem si prvky Nekromantovo zoufalství a je tam jen jeden bod síly za postavení, není to chyba? Všechny prvky zakoupené mají třeba 400 síly navíc.
    Tomy 30 @ cs 1
    V pondelok sa na to opýtame či je to úmysel. Ale myslím si, že to bude chyba.

Dobře děkuji, dal jsem za to hodně peněz, tak bych rád, abych z toho měl nějakej užitek, takhle to mám ve skladu, protože by mi to sebralo sílu. Ale okrasa je to hezká. Díky
    Tomy 30 @ cs 1
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Hafušek (CZ1) napsal(a):
    Zdravím, mám problém že se mi nezobrazují úkoly v berimondu a je skoro nemožné bez toho normálně hrát, mám to napsat zase na podporu nebo se to už opravuje?
    já mám to samé a minulé beri taky nedostal jsem surky za vstup do beri a v knize úkolů jen naplnit válečnou pokladnu už 2x po sobě v knize úkolů jen jeden a ten samej úkol totéž platí i ohledně surek nemám nic minule se mi to přičetlo až na druhý den když jsem došel na hru ale úkoly v knize se nezměnily
    upraveno 24.10.2020
    Azu (CZ1) napsal(a):
    Hafušek (CZ1) napsal(a):
    já mám to samé a minulé beri taky nedostal jsem surky za vstup do beri a v knize úkolů jen naplnit válečnou pokladnu už 2x po sobě v knize úkolů jen jeden a ten samej úkol totéž platí i ohledně surek nemám nic minule se mi to přičetlo až na druhý den když jsem došel na hru ale úkoly v knize se nezměnily
    Zdravím,
     o problému se ví, lze se s ním vypořádat i tak, že tu hru několikrát zrestartujete a oni vám ty úkoly naskáčou. I když chápu,  že to je samozřejmě ne úplně optimální řešení.
    Honza80 (CZ1) napsal(a):
    Opět bez chánových medailí a opět o to přijdu
    Nepřijdeš, pokud napíšeš na podporu. Písnu ti SZ....
Sign In to comment.