Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Úprava odměn

Ahoj. Myslím, že v dnešní době je dost odměn zbytečných a chtělo by to změnu...
1. Kolo štěstí: zelená zboj v hodnotě 250 zlatek za 30 losů je výsměch. Když už tak tam dát alespoň legendární co se dá prodat za víc.
2. Drahokamy přímého útoku v aliančních odměnách za Krkavce. Pochybuji, že je ještě někdo používá... Buď vyměnit za něco jiného, nebo upravit klání šlechticů na kování, aby se dalo kovat i drahokamy.
3. Pro legendy 800 zrušit úkoly kde je za 40k slávy 5k XP a úkoly na věže na XP a kus ,,zbytečného´´ vybavení taky asi nikdo nepotřebuje.
A když člověk přepne do kovárny tak by bylo super, kdyby tam nebylo zobrazené relikviové vybavení, když překovat nejde...
Asi by se toho našlo o dost víc i v jiných akcích. Hlavně ty drahokamy jsou zastaralé, tak buď vyřadit, nebo dát nějaký smysl...
Myslím, že hráče by to potěšilo.
1. Kolo štěstí: zelená zboj v hodnotě 250 zlatek za 30 losů je výsměch. Když už tak tam dát alespoň legendární co se dá prodat za víc.
2. Drahokamy přímého útoku v aliančních odměnách za Krkavce. Pochybuji, že je ještě někdo používá... Buď vyměnit za něco jiného, nebo upravit klání šlechticů na kování, aby se dalo kovat i drahokamy.
3. Pro legendy 800 zrušit úkoly kde je za 40k slávy 5k XP a úkoly na věže na XP a kus ,,zbytečného´´ vybavení taky asi nikdo nepotřebuje.
A když člověk přepne do kovárny tak by bylo super, kdyby tam nebylo zobrazené relikviové vybavení, když překovat nejde...
Asi by se toho našlo o dost víc i v jiných akcích. Hlavně ty drahokamy jsou zastaralé, tak buď vyřadit, nebo dát nějaký smysl...
Myslím, že hráče by to potěšilo.
Post edited by Spartakus01 (CZ1) on
Zdar a sílu. Mé jméno je Spartakus01. Už nehledám krev, písek, ani slávu. Hraji jen kvůli pár lidem co ve hře zůstávají. Jednoho dne skončím a mé hrady se promění v kamení, písek, trávu a vítr foukající mezi hroby mé armády.

3
Sign In to comment.
Komentáře
Systém nás vybízí k ježdění nomádů - k nákupu ohonů.
A pak k ježdění cizáků s ohony...
Hráč který na to přistoupí, klidě za jedny cizáky poskočí o 10-15 legendárních levelů.
A tak máme po mapě osmistovky s nedostavěnou síní, nedostavěnýma sýpkama, nevyzkoumanýma/nevyrobenýma prvkama...
Prostě jezdili akce, a XP jim skákaly příliš rychle.
I když - možná je to záměr GGE. Chceš si dostavět panství? Nakup si suroviny, urychlováky. My Ti ty nabídky pošleme...
------------
Návrh za mě - zrušit úplně ty úkoly kde hráči získávají XP za plnění akcí.
K tomuhle si dovolím se vyjádřit, protože se mě to teď celkem bezprostředně týká...
Ten odhad 10-15 legend za akci je hodně mírný, není problém udělat jich 50-100 (a klidně i víc), a podotýkám, že to člověk ani není mezi top pozicemi.
Nicméně je potřeba brát v úvahu to, že je to přeci jen 800 úrovní - a kdyby dal člověk třeba jednu denně (tzn. cca dvě denně přes cizáky a nic během nomádů/samurajů), bude se na legendu 800 šplhat přes dva roky (nepočítám čas k dosažení lvl 70), což mi přijde jako docela dost a pro nové lidi hodně odrazující - bereme-li v úvahu i to, že k odemčení nových věcí, které jsou potřeba (a dovolím si tvrdit, že možná i o něco víc, než “obyčejné” budovy, nebo alespoň srovnatelně) k tomu, aby se člověk mohl přiblížit déle hrajícím, je podmíněno úrovní 600/650.
A popravdě, vzhledem o tomu, že hra nedělá vůbec žádný rozdíl mezi hráčem legendární úrovně 1 a legendární úrovní 800, přijde mi v celku jedno, jestli hráč bude stavět hrad rok a reálná úroveň hradu bude během celého roku v každé chvíli odpovídat “papírové” úrovni hráče, nebo jestli hráč bude úroveň 800 hned a rok bude ten hrad dostavovat - smysl by to dávalo, kdyby byly útoky třeba nějak omezené i podle legendární úrovně, jako je to při běžných úrovních, ale vzhledem k tomu, že hra nedělá v tomhle rozdíl je podle mě celkem jedno, jakou “papírovou” úroveň kdo má (a alespoň člověka hned neodradí to, že bude muset klikat dva roky). Naopak, čím dřív se člověk dostane na lvl 650, tím dřív (časově) se může začít přibližovat hráčům, kteří hrají déle (do úrovně 600 se hráč nedostane k scaetům a do úrovně 650 jsou mu k ničemu, protože s nimi nemůže manipulovat), a i tak mu vylepšit tyhle části na max zabere dost dlouho (stejně jako ostatním)....
Tohle je pohled člověka, který se dost dlouho flákal a teď začal něco dělat (a nemá legendu 800, to jsem na sebe zas něco práskla :D) - a kdyby ty úrovně nešly nahoru tak rychle, tak za sebe musím říct, že bych se na to asi vykašlala :)
Popravdě, ani mě nenapadlo se na to takhle kouknout. Asi jsem dinosaurus
Ano, máš pravdu že GGE nedělá moc rozdílů mezi legendama různých úrovní.
Jediné co mě napadá, je ta souěž ve sbírání dušiček, korálků a tak - tam systém nedovolí vyjet na výrazně slabší legendu. Asi tenkrát tu soutěž vyvíjela nějaká externí firma
Snad jen - modelová situace: Začínající hráč bez učitelů sám nepochopí, jaké výhody bude mít na legendární úrovni 650. Můžeme si říkat, že je jen na něm jaké budovy bude stavět/vylepčovat, jakou koncepci dá svému panství - ale sám bude asi hodně tápat.
Ale to by bylo na úplně jinou debat, už takhle jsme off topic.
Takže zpět k tématu - odměny určitě překopat, nabídnout lukrativnější.
Odměny se mění “kvůli větší diverzitě” - nicméně by mělo jít prostě jenom o proložení, neznamená to, že je medailová verze pryč.
bawling:
1. Odmeny za chánove, samurajské, a slávové body malo by to byť rozdeleńe 70+ :
70 - 70 leg. 30
70 leg. 31 - 70 leg. 50
70 leg. 51 - 70 leg. 80
70 leg 81 - 70 leg. 100....
No vzhledem k tomu, že rubíny jsou herní měna, která se hlavně kupuje (lze ji v menším množství získat i ze hry), tak to nevidím moc reálně...
a aspon tie reklami by sa dali zmazat aby nam nevyskakovali za kazdym ked sa prihlasime??
a to preco ste dali reklami predtym neboli
https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/378048/reklama-ve-hre#latest
hromady rubínů můžeš vytočit v kole štěstí, kdyby se dali rubíny ke kovářovi tak by ty rubínové věci ztratili hodnotu nemysíš?