Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Okradení hráčů týmem GGS
Sign In to comment.
Komentáře
Je to i o tom, s kým si tam píšeš. Párkrát se upřímně snažili a poslali kompenzaci.
S Amy jsem si psal jednou a byl to neskutečný zážitek. Nikdy více! Je mě tě líto.
Komunikace o ničem a snaha z tebe udělat vola
Já jí psal o voze a ona mě o koze. Tak ji na
to upozorníš a ona mě napsala že chápe že jsem frustrovaný ale že s mým problémem
nejde nic dělat .
No když ten problém nechce řešit, tak sním nejde ani nic dělat..
Přeju ti pevné nervy a dej vědět jak jsi sní dopadl :-DDS podporou jsem skončil
Jak je možné, že už od minulého týdnu se mnou nikdo nekomunikuje??
To jsem poslal další 3 oznámení na podporu a nic??
Děkuji za vysvětlení
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Tak, tikety jsou všechny uzavřené, takže odpověď už ani nedostaneš... A prý jejich sledování ukazuje nižší ztráty, než říkáš, že máš... plus jste prý jako ali dostali o tři mega jednotek víc, než jste ztratili, takže to na nic dalšího nevypadá
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když vidí, ty moje ztráty, tak proč mi je nevrátí ???
Tomu fakt nerozumím, vlastně jo, je to jen lenost GGS se tím zabývat.
Se tady jejich počty liší o pár tisíc vojáků, ale já se bavím víc než o 100 tisících
To že ali celkem dostala víc jednotek je super pro ně, ale pro nás hráče moc ne, někdo nedostal tolik, kolik poslal a to o hodně - to naštve
Někdo dostal a ani neposlal, ale to naštve taky, protože to nemá, nebo spíš neměl šanci uživit a většina mu utekla - tak jaký to mělo význam, poslat všem stejným dílem.
Jen lenost a pohodlnost GGS - ale tu už jsem tu psal několikrát.
Co mi k tomu můžete dodat naši moderátoři?
Jak to mám chápat a jak to chápete vy?
Co s tím jde udělat?
Díky
A z těch SPRÁVNÝCH je nejen uznání, ale i zamítnutí, popření důvodu reklamace či vyjádření že už byla reklamace vyřešena.
DDDDDDDD takže přeji silné nervy
na tu deff jsem už nedostal odpověď.
Tak jsem 5.9. psal znova s tím, že pokud mi nevrátí deff, tak ať mi to napíší do emailu a rovnou zruší účet na hře.
Zatím jsem nedostal zase žádnou odpověď.
Tomu říkám podpora a jednání ;-((
Pak ti pošlou dotazník, co se mi líbí a nelíbí a jak jsem s podporou spokojen ...... co na to mám odpovědět ??
Všichni si můžete udělat obrázek sami a tím myslím i NAŠE MODERÁTORY - díky
on ten šutr, o kterém Barry mluví, nejspíš vážně máš - jenže na velitele, ne na kastelána, jak je v akci napsáno... a jinak ano, jde o globální problém, nemáš to tak jenom ty... a jak vyplývá ze zprávy, nahlášené to je, tak snad to opraví co nejdřív
Ano, jeden šutr jsem dostal aby mi byla zavřena ústa. Otázka ale je, že jsem jich měl dostat mnohem více a situace se opakuje už třetí akci Vnější království. Nikdy mi vybavení nebylo dodatečně dodáno. To že je chyba ve vyplácení je vždy jen v první zprávě od Barryho. V dalších už je vždy jen že moje kameny mají mnohem vyšší hodnotu než by měly mít ( žádné ale nemám ) a o nápravě chyby už nikdy ani slovo. Vše je asi dle Barryho zázrakem už v pořádku. No není nikde vážně dovolání aby ty chyby napravili ?? Navíc ať se ho zeptám na co chci, odpověď dostávám stále stejnou a to doslova..... vážně to tam má asi jako koncept a něco řešit nemá absolutně snahu
Ty to z výšky kříže vidíš trochu jinak
Jinak dá se napsat i na jinou podporu, třeba na Polskou. S těma by mohla být lepší domluva.
Na druhou stranu si ale myslím, že modráci dali velkou šanci i těm co nekupují.....jen je jako vždy potřeba jezdit a jezdit aby si ho vykovali aspoň na nějakou slušnou úroveň.Samozřejmě že s kupovaným zlatákem se rovnat nemůžou, ale aspoň nějakou šanci na vyjetí slušných odměn jim to dává. To ale neplatí na vnějšku a na horizontu....tam smekám před každým kdo nehodlá investovat a přesto je schopen tam něco uhrát a něco si vyjezdit a neodradí ho ani pitomé kecy kreditky že tam nic nedělá a že za něho vše vyjel
Moje trpělivost skončila.
Pokud mi nechtějí vrátit moji deff v počtu, co mi sebrali ( teď už se dá říci - ukradli ), tak si přeji zrušení mého herního účtu.
Chci smazat celý účet, pokud mi nejste ochotni vrátit moji obranu, když už víte přesně, podle vašeho výpočtu, kolik deff bylo - když já uvádím o něco vyšší číslo.
Podle mého jste měli dost času na možné řešení.
Děkuji Trhač