Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Nomádi

15

Komentáře

• Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,782
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    jelikož pracuji tak jsem přijel domu kolem 16h a nic tam nebylo 
    To snad nedali na časove omezenou dobu ? 

Dostal si ho hned se začátkem nomádu a bylo fuk, zda si ny hře byl, nebo ne...
    Strad75 @ cs 1
    Zoe napsal(a):

Přičítají, ale nezobrazuje se to - po obnovení hry by měly být přičtené body vidět...

Proč byl chán puštěn, když stále blne? A rada" odhlásit/přihlásit? Týýýjo, dík. Ale fakt nemám náladu se co pár minut reloudovat, když navíc ne vždy funguje autopřihlášení a já musím ručně vypisovat nick, heslo. A taky stále nefunguje špio, sic se už "drží" ale nezmizne ikonka, takže kdo nesleduje záznamy, tak v "poklidu" jezdí se ztráta třeba 100/útok. A když se drží, tak stejně em tam hodí jinou obranu...

Joo a ten bonus jako "odpustek", to bylo taky takové " Vlk se nažral, koza zůstala celá" To vymyslel génius, dát bonus hned se spuštěním nomádů.
    Strad75 @ cs 1
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,308
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):

Přičítají, ale nezobrazuje se to - po obnovení hry by měly být přičtené body vidět...

Proč byl chán puštěn, když stále blne? A rada" odhlásit/přihlásit? Týýýjo, dík. Ale fakt nemám náladu se co pár minut reloudovat, když navíc ne vždy funguje autopřihlášení a já musím ručně vypisovat nick, heslo. A taky stále nefunguje špio, sic se už "drží" ale nezmizne ikonka, takže kdo nesleduje záznamy, tak v "poklidu" jezdí se ztráta třeba 100/útok. A když se drží, tak stejně em tam hodí jinou obranu...

Joo a ten bonus jako "odpustek", to bylo taky takové " Vlk se nažral, koza zůstala celá" To vymyslel génius, dát bonus hned se spuštěním nomádů.
    Vznášely jsme proti tomu bonusu námitky, zda by nebylo možné ho dát formou "modrého balíčku". Bohužel to nebylo technicky proveditelné z důvodů, že kompenzace byla cílena jen na některé hráče a bonusy.
  • Lien Rag (CZ1)Lien Rag (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,205
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):

Vznášely jsme proti tomu bonusu námitky, zda by nebylo možné ho dát formou "modrého balíčku". Bohužel to nebylo technicky proveditelné z důvodů, že kompenzace byla cílena jen na některé hráče a bonusy.
    No když jsem to četl poprvé tak se mi nechtělo věrit že to dají na začítku nomádu a kdo nebude na hře tak má smulu ¨¨
    Ale oni to udělali 
    Blahopřeji  ........ z GGS jak to vymysleli ale kvuli tomu si nebudu brát dovolenou 

Děkuji modíkum ale jak vidno GGS Cz server má na .... 

Když si v česku něco koupím a nefunguje to tak mám nárok ze zákona na výmenu za funkční nebo vrácení peněz Ale v Hamburku platí asi jiná obchodní podmínky 
    CZ je testovací :) Někdy to tak vypadá....  :D
    Lien Rag

"Je to rebel !"
     ;-)

Děte se fakt už . Opět pustěj Nomády, i když neopravěj bugy na Chánoj. To je ten bug tak strašně složitej na opravu, nebo jen prostě není chut to opravovat, neb to vlastně hráčům nevadí a hrajou, rozuměj, platěj i tak???
    Strad75 @ cs 1
  • Roxxor (CZ1)Roxxor (CZ1) CZ1 Komentářů: 17
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Děte se fakt už . Opět pustěj Nomády, i když neopravěj bugy na Chánoj. To je ten bug tak strašně složitej na opravu, nebo jen prostě není chut to opravovat, neb to vlastně hráčům nevadí a hrajou, rozuměj, platěj i tak???
    Vem si to, že se jim dosrala akce samurajové která nebude tento měsíc vůbec. Do toho mají desítky různých serverů. Pochybuji že se teď budou zabývat chánem...
    Roxxor (CZ1) napsal(a):
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Vem si to, že se jim dosrala akce samurajové která nebude tento měsíc vůbec. Do toho mají desítky různých serverů. Pochybuji že se teď budou zabývat chánem...

1. Šíkmáče "opravují" už minimálně rok. Jak si přišel na to, že až nyní? Podle infa v měsíční akci? Tak tam už to hooodně dlouho nelze brát v potaz, co je psáno v posloupnosti akcí...
    2. Chán nefunguje nikde, nejen u nás
    3. Jistojistě by nebyl problém chána vypnout, nechat jen tábory. Nebo klidně nedat akci pár dní žádnou. Ale. To by nebyl přísun chechtáků...
    Strad75 @ cs 1
  • Roxxor (CZ1)Roxxor (CZ1) CZ1 Komentářů: 17
    upraveno 13.05.2020
    Strad75 (CZ1) napsal(a):

1. Šíkmáče "opravují" už minimálně rok. Jak si přišel na to, že až nyní? Podle infa v měsíční akci? Tak tam už to hooodně dlouho nelze brát v potaz, co je psáno v posloupnosti akcí...
    2. Chán nefunguje nikde, nejen u nás
    3. Jistojistě by nebyl problém chána vypnout, nechat jen tábory. Nebo klidně nedat akci pár dní žádnou. Ale. To by nebyl přísun chechtáků...
    Do nedávna jsem s chánem neměl žádný problém a pokud tu nějaký byl tak jsem ho nezaznamenal. To že chán nefunguje nikde situaci jenom zhoršuje a je jisté že to potrvá déle. Každopádně ohledně peněz, jasně. Samozřejmě že z toho mají prachy. Ale nějak na tom vydělávat musí ne? V každé hře je to stejné, je to prostě firma. Platí zaměstnancům, udržování serverů v činnosti. Dnes už stojí peníze všechno. Nějak z nás ty peníze vytřískat musí. Pochybuji že by jim někdo posílal dobrovolné dary s pozdravem „Díky že můžu hrát a relaxovat“. 

Musíte se na to dívat z této stránky, né jen z té pohodlné. Bez bugů, atd. Stěžovat si dokáže každý ale je to fakt zbytečné  :) 

Zdravím,
    samuraji nebyli spuštěni, jelikož v nich byla objevena závažná chyba (naštěští ji zjisitli ještě před spuštěním). Nomádi byli vybráni jako náhradní řešení. Není to určitě ideální, jelikož ta akce je stále lehce zabugovaná,  ale jsem si jistá, že kdyby nebyla spuštěna žádná akce stížnosti by byly také  
    Samuraji by měli být opraveni s aktualizací ke konci tohoto měsíce. Pak se jich snad dočkáme :) 
  • Janko 65 (CZ1)Janko 65 (CZ1) CZ1 Komentářů: 188
    Kolega si koupil nové auto. Na leasing, no, není zatím úplně jeho, měsíčně jej zplácí.
    V únoru mu přestaly fungovat stěrače, v březnu potkávací světla. A od dubna mu zařazení třetího převodového stupně způsobuje kritické selhání palubního počítače...
    Technik v lízingovce tedy zablokoval zařazování třetího rychlostního stupně. A bez stěračů a potkávacích světel se prý dá auto používat.
    Samozřejmě, že lízingovka chce i nadále "své" peníze. Nějak vydělávat musí, je to prostě firma... Platí zaměstnancům, udržování chodu firmy... Dnes už stojí peníze vše. Nějak ze zákazníků ty peníze vytřískat musí...

Řekl jsem kolegovi, že se musí na to koukat z té lepší stránky.
    Ve všem švindl. Akorát v mliku voda
  • Snøw (CZ1)Snøw (CZ1) CZ1 Komentářů: 883
    Freya napsal(a):

Zdravím,
    samuraji nebyli spuštěni, jelikož v nich byla objevena závažná chyba (naštěští ji zjisitli ještě před spuštěním). Nomádi byli vybráni jako náhradní řešení. Není to určitě ideální, jelikož ta akce je stále lehce zabugovaná,  ale jsem si jistá, že kdyby nebyla spuštěna žádná akce stížnosti by byly také  
    Samuraji by měli být opraveni s aktualizací ke konci tohoto měsíce. Pak se jich snad dočkáme :) 
    A u těch samurajů řekli co je to za chybu? Mě se spíš zdá, že se jich chtějí zbavit úplně, tak řeknou že je chyba, která se opraví až za dlouho, a už o nich nikdy neuslyšíme :)
    If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.
  • PURE1 (CZ1)PURE1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 409
    Mě by zase zajímalo, co je za problém u nomádů... mě funguje naprosto všechno, až na občasný zpoždění např. provokace u chána - ale to je pár sekund, svět se nezboří
  • Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    Třeba se tváří, že hoří, přitom nehoří. Ale zas taková tragedie to není...
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg
  • Snøw (CZ1)Snøw (CZ1) CZ1 Komentářů: 883
    Mně třeba zase lže špionáž :)
    If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.
  • Kralovna Ada (CZ1)Kralovna Ada (CZ1) CZ1 Komentářů: 16
    upraveno 29.05.2020
    Chán už zasa blbne, od lvl 85 sa nedá uhasiť urýchľovačmi
    Kralovna Ada - Evil Penguins
  • forever wild (SK1)forever wild (SK1) SK1 Komentářů: 390
    pri pohybe na mape okolo chána tábor horí/nehorí
    pri dopade špiona na 1sekundu horí
    Proběhla záplata, je potřeba relog hry. Stále ti nefunguje?

forever wild (SK1) napsal(a):
    ano je to známá chyba, ví se o ní :)
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Freya napsal(a):

mě to teda funguje ale hráčům od nás ne a to i když se odhlásí a znovu přihlásí do hry
    Azu (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):

mě to teda funguje ale hráčům od nás ne a to i když se odhlásí a znovu přihlásí do hry
    A když promažou cache? 

Sign In to comment.