Domů Czech & Slovak Podněty, pochvala a kritika

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

kravci a sesazovani z trunu

2»

Komentáře

• Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    je vidět jak GGS umí držet slovo...
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg
  • Snøw (CZ1)Snøw (CZ1) CZ1 Komentářů: 883
    upraveno 09.05.2020
    To sis všiml brzo :)
    If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.
  • Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    MorikLP (CZ1) napsal(a):
    To sis všiml brzo :)
    Konstatuju to co vím dávno. :)
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,308
    Zdravím.

Mám dobrou a špatnou zprávu.

Ta špatná je, že mince budou u cizáků a krkavců pravděpodobně už napořád.
    Ta dobrá, že by se měla vrátit možnost výměny hradů za chánovy medaile.
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Freya napsal(a):
    Zdravím.

tak at jdou fakt už někam
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,308
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Zdravím.

takže mince tam stále budou a bude se obměnovat samurajské nomádske a chánovy medaile anebo zlatáky ? 

Proč to už rovnou nedají za rubíny ? 
    Chánovy medaile by se tam měly vyskytnout každou třetí akci přibližně. Vypadá to, že zlaté a stříbrné mince tam budou + něco k nim...
  • Snøw (CZ1)Snøw (CZ1) CZ1 Komentářů: 883
    Freya napsal(a):
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Zdravím.

takže mince tam stále budou a bude se obměnovat samurajské nomádske a chánovy medaile anebo zlatáky ? 

Chánovy medaile by se tam měly vyskytnout každou třetí akci přibližně. Vypadá to, že zlaté a stříbrné mince tam budou + něco k nim...
    Když už nám tak krásně vylepšují tyto 2 akce, mohl bych se zeptat zda, a jestli ano tak kdy, mají v plánu aktualizovat odměny např. na ostrovech? :)
    If you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.
  • ZoeZoe Moderator Komentářů: 16,977
    MorikLP (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Freya napsal(a):
    Zdravím.

Když už nám tak krásně vylepšují tyto 2 akce, mohl bych se zeptat zda, a jestli ano tak kdy, mají v plánu aktualizovat odměny např. na ostrovech? :)
    Kdy těžko říct, ale v plánu to prý je...
  • iso5 (CZ1)iso5 (CZ1) CZ1 Komentářů: 13

Ahoj, zkusil jsem zakoupit bonus na slávu, který trvá 2 hodiny 500% a výsledek je, že z výpisu zjistím, že za útok je daleko méně slávy než před tím. Když předtím jsem měl za útok na 1000voj cca 100k a teď za 1300v 110k, tak to přeci není 500%? představa je, že vyjedu 500 bodů.
    ale ten bonus na výsledku není vůbec vidět. Je jisté, že takovou kravinu nikdy neudělám, abych ještě platil za ztrátu slávy :( .
    vypnul se bonus a ejhle mám víc slávy :) tak to mu opravdu nerozumím :(
  • PURE1 (CZ1)PURE1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 409
    iso5 (CZ1) napsal(a):
    neměl ten tvůj cizák s 1300 vojáky na hradě spíš útočné jednotky??... bonus se sice vztahuje i na ně, ale za zabití útočných vojáků dostaneš mnohem méně než za zabití obránců
    dev1ce (CZ1) napsal(a):
    iso5 (CZ1) napsal(a):
    neměl ten tvůj cizák s 1300 vojáky na hradě spíš útočné jednotky??... bonus se sice vztahuje i na ně, ale za zabití útočných vojáků dostaneš mnohem méně než za zabití obránců
    tak to by znamenalo, že když koupíš bonus nebude na hradě obrana. To by odpovídalo tomu, že musím sesazovat  z trůnu tak 10x, abych měl nad 1000voj. V normálním stavu stačí max. 4x.

Uvítal bych od tvůrců této hry, kdyby do inventáře nástrojů při kliknutí do prázdného slotu byla i možnost vložit nástroj do všech volných slotů a všech útočných vln. Něco podobného jako u uložené předvolby útoku, kdy se klikne do všech vln s tím rozdílem, že to nepřepíše osazené nástroje v první vlně. Nástroj - myslím tím korouhve vlajky apd. Zase pár tisíc klikanců bychom ušetřili. ;)
  • Janko 65 (CZ1)Janko 65 (CZ1) CZ1 Komentářů: 188
    iso5 (CZ1) napsal(a):
    Uvítal bych od tvůrců této hry, kdyby do inventáře nástrojů při kliknutí do prázdného slotu byla i možnost vložit nástroj do všech volných slotů a všech útočných vln. Něco podobného jako u uložené předvolby útoku, kdy se klikne do všech vln s tím rozdílem, že to nepřepíše osazené nástroje v první vlně. Nástroj - myslím tím korouhve vlajky apd. Zase pár tisíc klikanců bychom ušetřili. ;)

Já bych uvítal, kdyby tvůrci této hry co nejméně vrtali do toho co jakž takž funguje, a nepouštěli se do nových vylepčení. Povětšinou ve výsledku zas něco dodrbou... Co si budem...
    Ve všem švindl. Akorát v mliku voda
Sign In to comment.