Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Nomádi

26

Komentáře

• ZoeZoe Moderator Komentářů: 16,975
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):
    Tak oprava by měla být brzy a prý to na reset události nevypadá... 

Zoe napsal(a):

Ha, co je pro GGS BRZY???

A když už sme u bugů z dneška. Že těm demen... faaaakt děkuju za konec Cizáků s opětovným bugem :Nemáte dost času!!! Za 20k zlatejch medajlí sem si povyměnoval hrady. Naštěstí, sem posílil za ruble jen jeden. A i když dopad v 9:25, stejně to nestíhali do 9:30, to jako že byla cestou zácpa, nebo jeli ČD a mělo to zpoždění 5min??? I tak. 20k zlatejch v řiti, 1.200 rubínů s nima a TOP50 těsně uniklo:-(
    S opravou to vypadá na dnešek (hrubý odhad byl tak za 2 hodiny, ale moc bych na to nespoléhala).

Chybu jsem nahlásila...
  • Strad75 (CZ1)Strad75 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,780
    upraveno 28.04.2020
    Zoe napsal(a):
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):

Zoe napsal(a):

A když už sme u bugů z dneška. Že těm demen... faaaakt děkuju za konec Cizáků s opětovným bugem :Nemáte dost času!!! Za 20k zlatejch medajlí sem si povyměnoval hrady. Naštěstí, sem posílil za ruble jen jeden. A i když dopad v 9:25, stejně to nestíhali do 9:30, to jako že byla cestou zácpa, nebo jeli ČD a mělo to zpoždění 5min??? I tak. 20k zlatejch v řiti, 1.200 rubínů s nima a TOP50 těsně uniklo:-(
    S opravou to vypadá na dnešek (hrubý odhad byl tak za 2 hodiny, ale moc bych na to nespoléhala).

Chybu jsem nahlásila...
    Ta chyba je hlášená minimálně rok už víckrát. Dokonce tu je, sic "až z ledna" moje téma  https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/370804/nedostatek-casu-na-dosazeni-cile#latest Furt to ale není jejich prioritní věc.

To samé se slávou, že i když mám nad další hodnost, tak mi to ale dá tu nižší, viz moje téma  https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/365976/zebricek-slavy-dle-ggs-poctu#latest  Taky mi bylo už řečeno, že to je v řešení...

Strad75 @ cs 1
  • belo (SK1)belo (SK1) SK1 Komentářů: 9
    prosíme o info, či nomádi budú opravení ešte dnes, 
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):
    Strad75 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):

Zoe napsal(a):

Chybu jsem nahlásila...
    Ta chyba je hlášená minimálně rok už víckrát. Dokonce tu je, sic "až z ledna" moje téma  https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/370804/nedostatek-casu-na-dosazeni-cile#latest Furt to ale není jejich prioritní věc.

To samé se slávou, že i když mám nad další hodnost, tak mi to ale dá tu nižší, viz moje téma  https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/365976/zebricek-slavy-dle-ggs-poctu#latest  Taky mi bylo už řečeno, že to je v řešení...
    Kdyžtak mi to prosím připomeň až se situace ohledně chyb trochu uklidní... teď řeší vždycky ty nejakutnější problémy... ať jim to tam oboje znova pošlu.

belo (SK1) napsal(a):
    prosíme o info, či nomádi budú opravení ešte dnes, 
    Jak jsem psala o pár příspěvků výš, poslední info, co máme, je, že by oprava měla proběhnout ještě dnes.

• jarin6914 (CZ1)jarin6914 (CZ1) CZ1 Komentářů: 28
    Ahojky všem..))

Tak to co předvádí poslední dobou GGS z akcema,přechází rozum stát.Vymyslí si zvedání cizáků za zlatý medaile a ostatní věci,takže korouhve nevím za co nakoupím,takřka kupuji vše na akce jen z toho co si vyjedu,a vše je omezený na minimum.Zase jdou na ruku RUBÍÍNOVÝM  HRÁČŮM,fakt už je to hra o ničem jiným,máš peníze nakup rubíny a máš nač si vzpomeneš.Za tohle mi to nestojí,už to hraničí z hazardem.

Přeji krásnou hru     Jarin
  • Messaroš (CZ1)Messaroš (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    nefunguje mi "výprodej!"- ikona vlevo na hoře po kliknutí se neobjevuje nabídka!!!!!!!!!!!! nereaguje

• jajinka7 (CZ1)jajinka7 (CZ1) CZ1 Komentářů: 235
    jarin6914 (CZ1) napsal(a):
    Ahojky všem..))

Tak to co předvádí poslední dobou GGS z akcema,přechází rozum stát.Vymyslí si zvedání cizáků za zlatý medaile a ostatní věci,takže korouhve nevím za co nakoupím,takřka kupuji vše na akce jen z toho co si vyjedu,a vše je omezený na minimum.Zase jdou na ruku RUBÍÍNOVÝM  HRÁČŮM,fakt už je to hra o ničem jiným,máš peníze nakup rubíny a máš nač si vzpomeneš.Za tohle mi to nestojí,už to hraničí z hazardem.

jj..jasně, vidím, že spousta hráčů je prostě kvůli viru doma, seděj u hry 24 hodin, my co chválabohu chodíme do práce nemáme šanci si zajezdit třeba na pevnosti, Draky...vím, že je to mimořádná situace, ale když tu jsem po 16 hodině, tak si chci taky zahrát, ale prostě nemám šanci, vyjezdit si někde rubky, to dneska nejde a pak přijde akce a ta taky nefunguje, co na to říct, prostě a jednoduše...JDĚTE SE VYCPAT!!!...přeji přesto všem pěknou hru a pevné nervy...:)..Jája
  • Messaroš (CZ1)Messaroš (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    po té poslední aktualizaci je ta hra opravdu bezva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(((((((((((((((((
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,303
    Messaroš (CZ1) napsal(a):
    nefunguje mi "výprodej!"- ikona vlevo na hoře po kliknutí se neobjevuje nabídka!!!!!!!!!!!! nereaguje

Zkus prosím komletní restart

Co se týče nomádů, dnes by měli být opraveni
  • MmoouurreekkRul (CZ1)MmoouurreekkRul (CZ1) CZ1 Komentářů: 207
    jajinka7 (CZ1) napsal(a):
    jarin6914 (CZ1) napsal(a):
    Ahojky všem..))

jj..jasně, vidím, že spousta hráčů je prostě kvůli viru doma, seděj u hry 24 hodin, my co chválabohu chodíme do práce nemáme šanci si zajezdit třeba na pevnosti, Draky...vím, že je to mimořádná situace, ale když tu jsem po 16 hodině, tak si chci taky zahrát, ale prostě nemám šanci, vyjezdit si někde rubky, to dneska nejde a pak přijde akce a ta taky nefunguje, co na to říct, prostě a jednoduše...JDĚTE SE VYCPAT!!!...přeji přesto všem pěknou hru a pevné nervy...:)..Jája
    Tak o pevnosti a draky je velký zájem pořád, to není kvůli viru a není proč si stěžovat ;)

A k chánovi asi není co dodat...to snad neni aktualizace, po které by nebylo hafo bugů  :/
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Freya napsal(a):
    Messaroš (CZ1) napsal(a):

Zkus prosím komletní restart

Co se týče nomádů, dnes by měli být opraveni
    dnes?jak je v offiku tak zítra během dne a to bůhví jestli vůbec to se opět předvedly na GGS 

V době, kdy to Freya psala, jsme ještě měli informaci, že k opravě dojde dnes :/

• Lien Rag (CZ1)Lien Rag (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,205
    Tak pojezdíme tábory. No bože.. Sice nepříjemný bug pro některé, ale nic na spáchání sepuky  ;)
    Lien Rag

"Je to rebel !"
     ;-)

• KerryMary (CZ1)KerryMary (CZ1) CZ1 Komentářů: 136
    Zoe napsal(a):

V době, kdy to Freya psala, jsme ještě měli informaci, že k opravě dojde dnes :/

Už se ví, zda bude nutné restartovat celou akci? :) Mám nějaké bedny, tak ať to tam zbytečně nervu a nepřicházím o to :). Děkuji 

Poslední info bylo, že nejspíš ne... ptala jsem se ještě večer, ale bez reakce, bohužel.

• KerryMary (CZ1)KerryMary (CZ1) CZ1 Komentářů: 136
    Zoe napsal(a):

Poslední info bylo, že nejspíš ne... ptala jsem se ještě večer, ale bez reakce, bohužel.

I tak moc díky :) Já si radši počkám, co šmoulové nahoře vymyslí :D 
  • Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    To už lidi neumíte hrát bez Chána? Smutný... :)
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg

Tak info je, že k restartu události (nomádů) nedojde :)

• UltimateStrong1 (CZ1)UltimateStrong1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 5
    Tak opraví se to, ten Chán, nebo se na to sere?
  • FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,303
    Tak opraví se to, ten Chán, nebo se na to sere?
    Stále na tom dělají
Sign In to comment.