Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Komentáře
Chybu jsem nahlásila...
Jak jsem psala o pár příspěvků výš, poslední info, co máme, je, že by oprava měla proběhnout ještě dnes.
Tak to co předvádí poslední dobou GGS z akcema,přechází rozum stát.Vymyslí si zvedání cizáků za zlatý medaile a ostatní věci,takže korouhve nevím za co nakoupím,takřka kupuji vše na akce jen z toho co si vyjedu,a vše je omezený na minimum.Zase jdou na ruku RUBÍÍNOVÝM HRÁČŮM,fakt už je to hra o ničem jiným,máš peníze nakup rubíny a máš nač si vzpomeneš.Za tohle mi to nestojí,už to hraničí z hazardem.
Přeji krásnou hru Jarin
Co se týče nomádů, dnes by měli být opraveni
A k chánovi asi není co dodat...to snad neni aktualizace, po které by nebylo hafo bugů
V době, kdy to Freya psala, jsme ještě měli informaci, že k opravě dojde dnes :/
"Je to rebel !"
;-)
Poslední info bylo, že nejspíš ne... ptala jsem se ještě večer, ale bez reakce, bohužel.
Tak info je, že k restartu události (nomádů) nedojde :)