Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Varování před ali Flora.
Sign In to comment.
Komentáře
Pozorne som si precital tvoje prispevky a trocha mi to hlava nebere. Ty pouzivas multiucty cim porusujes pravidla tejto hry s ktorymi si zacatim hrania tejto hry suhlasil a este sa cudujes preco si dostal BAN na 3 hrady? Potom sa priznas verejne na fore k 10 hradom ( multakom) a este chces od GGS aby ti vratilo peniaze za tvoju ...... . Nehnevaj sa ale to asi nemyslis vazne. Ak mas pocit krivdy tak pis na podporu ale myslim si ze viem ako pochodis. GGS ma svoje nastroje ako odhalovat hracov ako si ty. Nemusi to byt udavačstvo.
Takze ak ti mozem poradit kedze si sa tu verejne priznal k pouzivaniu multiuctov aby si si dobre rozmyslel na ktorom hrade budes hrat, pretoze sa moze stat ze ti zablokuju aj vsetky ostatne hrady.
Dalsia rada ked uz nieco pises na fore tak ta poprosime bez nadavania, a urazok, a taktiez pozor na multipost. Odporucam ti precitat si pravidla.
Dakujem
Horus
Nebo k tomu něco říct.: https://ctrlv.cz/1MoD
"Je to rebel !"
;-)
Edit: Jo a kradení vesnic a základen není proti pravidlům hry. Boj o ně byl původní záměr tvůrců hry.
Edit2: 3.2.5 Uživatelé nejsou za žádných okolností oprávněni používat přihlašovací údaje jiného uživatele, pokud pravidla příslušné online nebo mobilní hry nebo jiné služby neumožňují výjimky.
Peníze které jsi do hry vložil jsi koupil službu která ti byla poskytnuta. Pokud jí využiješ, tak nemáš nárok na nějaké vrácení. To je jako kdybys koupil jídlo, všechno snědl a chtěl vrátit peníze.
No, ale hlavně zde píšu, protože alianci Flora znám velice dobře a i když už je to nějakou dobu, tak jsme spolu dříve blízce spolupracovali, kdy právě zmiňovaný David 18 byl velitel a byli vždy velice slušní a nevybavuji si jediné podpásové jednání této aliance. Konkrétně hráč David 18 je výborný hráč, jak herně, tak i lidsky. A to že mají hodně vesniček, tak to jsem si musel přečíst několikrát zda to myslí Břéťa vážně? Takže všechny aliance, které mají více vesnic je zákonitě kradou... to je prča:)
Břetislave 1 dle mého úsudku tady bavíš svými názory celou hru.
A nyní už budu jen čekat zda budu komunista nebo Hitler či Stalin...
Všem ostatním přeji pěkný večer a pěknou hru. Musel jsem zde něco napsat, i když to běžně nedělám.
Mějte se.
( např. strážní věže do 10, apod.), abych je dlouhodobě využíval. Ten tvůj milovanej GGS mě přesně ty hrady, kam jsem Rubíny vložil zabanoval na 7 let a nechal mně sedm hradů jiných, kam jsem nic nenakoupil. Asi si myslel, že poté nakoupím i na ostatní. To ale velký ho.... Kdyby sis přečetl celý povídání, ke kterému se vyjadřuješ, dočetl by ses, že mě Váš hráč david 18 den před zablokováním účtů písemně sdělil, že večer bude u nich zasedat rada a poradí se zda mě udat. Těžko uvěřit tomu, že se rozhodli mě neudat a zcela náhodu mě po roce a půl mé odsouzeníhodné činnosti objevil sám GGS. A pro upřesnění žádnou druhou ženu u Vás neznám, pouze jsem nazval někoho kdo vystupuje pod nickem aannaa, když na mě posílal denně cca 50 útoků, zuřivá fena. Takhle se žena nechová.
A s tou tvou ctí to bude hodně vachrlatý, když za čestný považuješ boj 1, i když se třemi hrady víc jsem jich k odplatám nepoužíval, proti 65.
To je vše, jediný v kom je chyba jsi ty, v nikom jiném, a tím že zde budeš psát že je někdo udavač si nepomůžeš, akorát jsi docílil toho, že jsi ze sebe udělal ještě většího idiota než už jsi byl.
A jestli ti vadí že ti nebyly zablokovány i ostatní hrady, tak ti udělám tu radost a pošlu na podporu vše co jsi zde psal
Ale totální blábol je lidi s podvodníkem nemá cenu řešit. To jsi zase neměl šťastný okamžik.
Rozumím tomu, že naše školství po roce 1990, šlo hodně dolů, ale co takhle samostudium. Vy mladí se už neumíte ani vyjadřovat. Není Vám to blbý? Stačilo by se trochu zamyslet nad tím, co napíšete. Pravopis neřeším, to není tak podstatný.