Domů Czech & Slovak Otázky k Empire

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Návrat beri na zeleni?

Fanie (SK1)Fanie (SK1) SK1 Komentářů: 2,248
Po skončení aktuálnej akcii na zeleni, teda vranach, nás čaká beri na zeleni? Budú aj nové odmeny?

Komentáře

• Ganja08 (SK1)Ganja08 (SK1) SK1 Komentářů: 15
    Pobrežie blade je uplne jednoduché prejsť na všetkych urovniach bez nakupovania hocičoho, stačí lepšie tabor vybudovať a maš to v pohode  ;)
  • Fanie (SK1)Fanie (SK1) SK1 Komentářů: 2,248
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Ganja08 (SK1) napsal(a):
    Pobrežie blade je uplne jednoduché prejsť na všetkych urovniach bez nakupovania hocičoho, stačí lepšie tabor vybudovať a maš to v pohode  ;)
    Minule som tam poslal 330 děsov veteránov  rubínové prostriedky a 3x prehral s krakenom ur 2 

Pošli mi prosím návod ako to robíš :wink:
    mate to inak nazvane ako my... poslal si blizkačov či diaľkarov? 
    Ja som v pohode prešla minule aj tretim kolom... 
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    a co nám odbouraly samíky z akcí nebo jen z měsíční akce?.-))
  • PURE1 (CZ1)PURE1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 409
    Fanie (SK1) napsal(a):
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Ganja08 (SK1) napsal(a):
    Minule som tam poslal 330 děsov veteránov  rubínové prostriedky a 3x prehral s krakenom ur 2 

mate to inak nazvane ako my... poslal si blizkačov či diaľkarov? 
    Ja som v pohode prešla minule aj tretim kolom... 
    to je tak, když se čech snaží psát slovensky :D
  • MATY2000 (CZ1)MATY2000 (CZ1) CZ1 Komentářů: 3,836
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Ganja08 (SK1) napsal(a):

Tady souhlasím s ostatními, tohle pobřeží je fakt jednoduchý, projel jsem všechny úrovně bez použití šklebů jen s verbovanýma vojákama, a nestálo mě to ani rubín... jen pár časenek a trošku prostředků který za jednoho tovaryše dostaneš zpátky..

MATY2000, CZ1

• Lien Rag (CZ1)Lien Rag (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,205
    upraveno 08.03.2020
    Jsem spokojený a rád, že se tato akce vrátila. * sem si později všiml, že byla spíš probírána akce:"" pobřeží čepelí""
    Pobřeží čepelí nekomentuju. Ale sem rád, že Beri na zelí je zpět.

Post edited by Lien Rag (CZ1) on
    Lien Rag

"Je to rebel !"
     ;-)

• qwer8 (CZ1)qwer8 (CZ1) CZ1 Komentářů: 17
    pmiki (CZ1) napsal(a):
    Beri na zeleném se mi taky líbí :-)
    když opomenu ligu (která po odebrání některých odměn Po skončení akce které ty hamouni Z GGs potichu a bez oznámení vzali ) 

Tak na beri se dá získat hodně zlatých a stříbrných mincí :-)

jj těch mincí co jsem získal je hafol...)
  • Darkover (CZ1)Darkover (CZ1) CZ1 Komentářů: 10
    Ahojte,
    může mi někdo vysvětlit proč mi během dne na Beri zeleném mizí získané body????
  • Ataner72 (CZ1)Ataner72 (CZ1) CZ1 Komentářů: 45
    jjjj210 (CZ1) napsal(a):
    Ahojte,
    může mi někdo vysvětlit proč mi během dne na Beri zeleném mizí získané body????
    To by mě taky zajímalo. Nomádský tábory jsou zase na prvním levelu. Co se to zase přihodilo??
  • ZoeZoe Moderator Komentářů: 16,984

Jde o chybu spojenou se včerejší aktualizací. Pracují na tom, nicméně i tak prosím kontaktujte podporu.

taky by mě zajímalo proč jsou tábory nomádů od začátku to si dělají srandu?

Opět, chyba po včerejší aktualizaci, tábory se po přihlášení resetují. Pracují na tom, nicméně i tak se prosím obracejte na podporu.

Zoe napsal(a):

Opět, chyba po včerejší aktualizaci, tábory se po přihlášení resetují. Pracují na tom, nicméně i tak se prosím obracejte na podporu.

nomádi zítra končí tak na co už psát na podporu akorát to zmršily opět

Neříkám, že ti tam problém opraví - jelikož na opravě se stále pracuje, tudíž ještě není - nicméně sbírají případy, ve kterých se problém vyskytl, což jim pomůžete s identifikací problému, tedy i s opravou, a zamezí to výskytu chyby do budoucna. A případně se s nimi můžeš zkusit domluvit na kompenzaci.

Sign In to comment.