Domů Czech & Slovak Technické problémy & bugy

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

alianční žebříček v beri

ahoj tak nejde otevřít alianční žebříček v beri a nejenom mě už i některým mým dalším hráčům chyba se vyskytla až ted večer

Komentáře

• FreyaFreya Moderator Komentářů: 3,313
    Ahoj,  přihlásit se znova jste předpokládám zkusili....? 

Jinak písni sem prosím nicky komu to nejde, jak je to rozsáhlé.... 

Někdo další má stejný problém?
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Freya napsal(a):
    Ahoj,  přihlásit se znova jste předpokládám zkusili....? 

Jinak písni sem prosím nicky komu to nejde, jak je to rozsáhlé.... 

Někdo další má stejný problém?
    tak ted to najednou jde předtím jsem hru retartoval a nešlo to tak jsem to ted zkusil znova najednou to jde
  • luki2 (CZ1)luki2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Já se nemůžu do beri přihlásit vůbec!! - chybí ikona beri a přitom už dva dny běží!!Udělejte si s tím pořádek!
  • Panthera (SK1)Panthera (SK1) SK1 Komentářů: 1,325
    luki2 (CZ1) napsal(a):
    Já se nemůžu do beri přihlásit vůbec!! - chybí ikona beri a přitom už dva dny běží!!Udělejte si s tím pořádek!
    Toto je iný beri. Netreba žiadnu ikonu, normálne by ti mali nabehnúť tábory okolo hh. 5 modrých a 5 červených.
    Panthera @ sk 1 BARAKUDA
  • Azu (CZ1)Azu (CZ1) CZ1 Komentářů: 70
    Panthera (SK1) napsal(a):
    luki2 (CZ1) napsal(a):
    Toto je iný beri. Netreba žiadnu ikonu, normálne by ti mali nabehnúť tábory okolo hh. 5 modrých a 5 červených.

jj přesně tak tohle je beri na zeleném nemusíš se nikam přihlašovat okolo hradu máš modré a červené tábory stačí na ně jezdit
  • Spartakus01 (CZ1)Spartakus01 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,906
    Má kolem hradu 10 táborů a nevšimne si? Dobrý no. :D Jinak jezdí se stejně jako nomádi. Střed a křídlo. A jezdi jen za červený, nebo modrý, jinak se ti budou vzájemně nulovat...
    Jedna pro GGS! G G S nic!!! :D 
    https://www.youtube.com/watch?v=qWTYle8jTMg
Sign In to comment.