Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Představení Freya

v Tým fóra
Milí spoluhráči,
jsem ráda, že jsem byla vybrána na pozici moderátra a mohu si vyzkoušet i tuto zkušenost. Za to děkuji.
Hru hraji již 6 let na foru už straším také nějaký ten rok. Tak pokud budu vědět ráda pomohu a případně se i zeptám
Zatím budu mít na starosti hlavně soutěže, tak snad se vám budou líbit. Pokud ne, vždy uvítám návrhy
Děkuji @Zoe a @Crom Cruach za velkou výpomoc v začátcích, kterou mi poskytují už teď.
No...snad to se mnou vydržíte
jsem ráda, že jsem byla vybrána na pozici moderátra a mohu si vyzkoušet i tuto zkušenost. Za to děkuji.
Hru hraji již 6 let na foru už straším také nějaký ten rok. Tak pokud budu vědět ráda pomohu a případně se i zeptám

Zatím budu mít na starosti hlavně soutěže, tak snad se vám budou líbit. Pokud ne, vždy uvítám návrhy

Děkuji @Zoe a @Crom Cruach za velkou výpomoc v začátcích, kterou mi poskytují už teď.
No...snad to se mnou vydržíte

2
Sign In to comment.
Komentáře
Vítám novou posilu a přeji pevné nervy, snad nám dlouho zůstaneš :)
prozradíš v které Ali hraješ ? :-D
pmiki (CZ1) napsal(a): Zatím raději ne, to bych vykecala příliš
Jinak tedy vítej a hodně štěstí, ať se z GGS nezblázníš xD
PS: Máš malé bezvýznamné plus za lišku ;-)
No... nejsem si jistá, zda by to vyřešilo situaci, kdy většina lidí chce mít rovné podmínky... Tím, že by tam hráč vstupoval se svým hradem by totiž ty rozdíly v tu chvíli byly už na startovní čáře. Takhle vznikají až později. Ono kdyby jsi byl čerstvá legenda a vedle tebe se vyloupl hrad jiné národnosti levlu 800 a udělal si z tebe zdrojovku už od začátku, asi bys nebyl nadšený
"Je to rebel !"
;-)
tak hodně štěstí