Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Spadla opět produkce

Po dnešní údržbě nám spadla produkce o cca 2,5K.Jeden den to spadne ,pak se to vrátí k normálu a po pár dnech znova dolů.Na co se to snažím zvyšovat?Jakmile se mi to podaří dostat výš v reakci na tyhle shozy , tak mi to vzápětí zas srazíte dolů.....Má cenu se tady o něco snažit?
0
Sign In to comment.
Komentáře
Taky by mě zajímalo, co jsi jim provedl, že na tebe útočí legendy 800 a volej tak krajní řešení jako je zabrání základen. evidentně jsi jim nějak hnul žlučí...
Navíc jak tak koukám, tak máš všechny základny nesmyslně daleko od HH, což je hodně netaktické, jak z důvodu obrany, nebo posílání vozíků na stavbu. Kousek pod sebou máš 2 volné jídlovky, které by se ti do budoucna hodily mnohem víc.
Ideální bys měl najít si silnější alianci, která se za svoje členy postaví a pomůže jim, nebo školku silné aliance, kterou mateřská aliance aktivně chrání. Dříve jsem byl v celkem silné alianci zažili jsme situaci, kdy naší školce byla dobejvána základna aliancí o dost silnější než byla naše. Bylo tam víc jak 30k podpor a i tak stačily 2 full útoky o 6 vlnách a bylo po dobejváku. 30k podpor po smrti a jim zbyly oči pro pláč.
Ke všemu tu řešíme úplně jiné téma...
A pokud jde o Zoe, tak ta je pouze moderátor fora a na hru a její programování nemá vliv.
.
Takhle vypadá aliance hráče Vlasta05
--------------
Už několikrát jsem se setkal s hráčem, který si založil několik účtů, dal jim příbuzné názvy... A měl pocit že teď to teprve bude ono...
Tak vidím další takovou alianci...
Špatně zvolená koncepce aliance je začátek nezdaru....
-------------
Neháži všechny do jednoho pytle. Fakt ne... Taky jsem viděl alianci kolegů z práce, kteří si založili účty s příbuznými názvy.... Časem, až na jednoho, přestali hrát.
Ten jeden, který hraje dál, je dnes výborný parťák ve hře. Ovšem název jeho účtu už není tak korespondující se spoluhráči jeho současné aliance...