Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k Plameny války jsou uhašeny!

Sign In to comment.
Komentáře
Podle toho co od ní očekávám, a co z toho mi nabízí...
Jedna z věcí kterou očekávám, je jasná koncepce hry. Jasný cíl hry...
Původně GGE byla bojová hra. Bylo to jasné, neoddiskutovatelné.
V současné době je hra soutěžní. Je to neoddiskutovatelné. I ten venkov, kde se "bojuje", je tabulkou korigován k soutěživosti (a odměnám za umístění v tabulce).
--------------
Tahle akce "nehoření" mi vůbec nezapadá do současného stylu hry. Vůbec mi nedochází, co tím tvůrci sledují, kam hru směrují....
Nekomentuji ji, zda se mi líbí či nelíbí.
Vůbec jí nerozumím, vůbec nevím k čemu je dobrá...
Původně GGE byla bojová hra.
V současné době je hra soutěžní
Proto mi nedochází, k čemu je akce "nehoření"...
V GGE je partička, která si umí spočíst co je pro firmu výnosné.
Todle "nehoření" nepodporuje soutěžení hráčů/aliancí...
Nevidím, jaký zisk to má pro firmu.
Vůbec mi nedochází, proč ji vytvořili...
Vůbec nevím, proč vůbec vznikla...
Faktem také je, že obě varianty jsou nějakým způsobem zneužitelné. Současný stav nahrává hráčům, kteří se z nějakého důvodu vyžívají v likvidaci slabších, nová vychytávka zase hráčům, co rádi zbytečně otravují ty nahoře, kteří jim už teď nebudou moci udělat vůbec nic. V pořádku není ani jeden stav. Úplné zrušení hoření nemusí být vysloveně špatný nápad, ale musí přijít současně s něčím, co omezí prasárny. Jako třeba zvýšit minimální počet vojáků, který je potřeba k útoku na hráče, zvýšit potřebný level pro útok na majetky nebo omezit rychlost přesunu na krátkou vzdálenost. A pak by teda taky neuškodilo dát obránci nějakou jinou motivaci bránit, aby pak člověk nemusel jet 20 útoků než to někdo aspoň zapomene uklidit
Ak by sa rozhodovalo ponechať horenie ako súčasť hry, tak bolo by na zváženie odstupňovanie možnosti posielania sabotáži podľa úrovne moci, nech si hra udrží úroveň bojovej hry kde sa rozhoduje na bojisku - vyhrám, obranca má škody, horí, ale nie podpaľovanie sabotážami z množstva neaktívnych účtov, ktoré slúžia bohužiaľ len na to.
Kdyby se hlasovalo o zrušení sabotérů (či morových expertů), jsem pro.
Možná moroví experti GGE přináší aspoň malý rubínový zisk...
V počátcích hry snad zapadali do konceptu. Dnes jsou jen pro zlost....
Ale to už jsme mimo téma.
Úplné nehoření by zčásti usnadnilo možnost rozvoje (stavění budov).
Na druhé straně by je nemotivovalo naučit se bránit.
Jak říká Adam, je to na zvážení....
A súhlasím s tými sabotážami, je to zbytočné a len to podporuje mulťákov. Ale to je problém, ktorý by sa mal riešiť na prvom mieste a nie takýmito okľukami...
Tato hra je o penězích
Cílem útoku je způsobit škody
Jasně že domluvené útoky, či HU se hrají pro potěšení ze hry.
Ale občas se najde zlobivec, kterej prostě potřebuje "dostat za uši".
Tam nejde o pocit vítězství či hezké hry. Tam jde o umravnění darebáka.
A hoření je právě ten efekt, kterej mu (i všem ostatním) říká - tohle je následek zlobení...