Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Změna v horizontu?

Ahoj,
Pročítal jsem si oficiální oznámení horizontu a našel jsem tento kus textu: "Při získávání vlivu z městského státu na Vás může zaútočit jiný hráč a městský stát obsadit. V takovém případě nedojde k resetu časovače. Proto před vypršením limitu na přenos vlivu z městského státu se pravděpodobně stanete terčem útoku svých rivalů. "
Jak je možné, že jsem včera obsadil stát kde zbývaly 3 hodiny do konce okupace a po mém dobytí to bylo opět 8 hodin?
Pročítal jsem si oficiální oznámení horizontu a našel jsem tento kus textu: "Při získávání vlivu z městského státu na Vás může zaútočit jiný hráč a městský stát obsadit. V takovém případě nedojde k resetu časovače. Proto před vypršením limitu na přenos vlivu z městského státu se pravděpodobně stanete terčem útoku svých rivalů. "
Jak je možné, že jsem včera obsadil stát kde zbývaly 3 hodiny do konce okupace a po mém dobytí to bylo opět 8 hodin?
MATY2000, CZ1
0
Sign In to comment.
Komentáře
+ Jsem splnil úkoly za které se vojáci dostávají a já žádné nedostal
+ Jsem jel útok na město na 0:30:40 a dostal jsem jen 700 vlivu ikdyž po mém útoku tam měli okolo půl mega vlivu..
Z města bereš 15%, nechci to počítat přesně, ale při rabu 700 vlivu je to cca 4500 vlivu na městě. A po mém dopadu tam byl přes půl mega, a hráči co dojeli po mě narabovali desetitisíce... Chápem se?
Hele, jezdí tak všichni, každou noc svítí na město mezi 0:30-0:35 desítky útoků, tak nevím co řešíš.. prostě jsem nedostal body které dostali lidi po mě ikdyž jsem dopadl po přepočtu..
Děkují za odpověď a případnou náhradu vlivu.
A žádné oficíalní vyjádření a tabulku umístnení stále nezverejnili
Predtím když něco zmršili a nebylo toho málo tak to zrušili nebo se snažili to opravit
Nebo když vyhodnotili že je to nevýdělečné tak to zrušili uplně / beri na zeleném /
Alespon se snažili to zahladit že je tam chyba a brzy /co je pro ně pár let / opraví
Zrušili rab a preposílání prostředku z multy hradu A to hodně rychle aby nepricházeli o peníze Jinak jim multy učty vubec nevadí
A Ted
Mlčí mlží a snaží se z té pakárny ještě získat nějaké peníze
A dokonce jak jsem četl tak lžou i vlastním a ani na nemeckém servru se nic nedoví
Kvůli případné náhradě vlivu bude potřeba kontaktovat podporu.
Zeptám se, jestli je to pevně dané, případně na kolik přesně
A dnes jsem obsadil 2 krát stát po jiném hráči a 2x mi to resetovalo na 8h
Proč nelze dobýt město na Berimondu? Zopakujte to svým sponzorům..
"Je to rebel !"
;-)