Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Návrh - Dohlížení na odvody hráčů do laboratoří, monumentů, přehled o deskách z Invaze atd.

Zdravím,
dost by mě zajímal váš názor.
Jsem v alianci, která není nějak extra výrazná, máme ale dost lidí i s poměrně vysokými levely. Problémem je, že ačkoliv by to bylo přínosné, lidé se tolik neúčastní posílání zdrojů na laboratoře a monumenty a akcí. To je samozřejmě něco, co se dá změnit. Ale, jak se to má hlídat? Nebylo by jednodušší, založit nějaké nové okénko v alianci s nějakou jednoduchou počítačkou, kdo toho kolik navozil, kolik desek získal, atd? Třeba v horizontu dne, týdne, měsíce? Zní mi to lépe, než to pro každého manuálně dělat v Excelu.
Hráči:
+ Pohodlnost, přehlednost
- nic
GGS:
+ Vylepšení vlastní hry
- Práce zdarma navíc
Bylo by to o dost pohodlnější hráčům, zejména pak velitelům, hlídali by se flákači, kteří zabírají místo lidem, kteří by mohli pomoct alianci se vyzdvihnout. Myslím si, že by to dost prospělo všem aliancím.
dost by mě zajímal váš názor.
Jsem v alianci, která není nějak extra výrazná, máme ale dost lidí i s poměrně vysokými levely. Problémem je, že ačkoliv by to bylo přínosné, lidé se tolik neúčastní posílání zdrojů na laboratoře a monumenty a akcí. To je samozřejmě něco, co se dá změnit. Ale, jak se to má hlídat? Nebylo by jednodušší, založit nějaké nové okénko v alianci s nějakou jednoduchou počítačkou, kdo toho kolik navozil, kolik desek získal, atd? Třeba v horizontu dne, týdne, měsíce? Zní mi to lépe, než to pro každého manuálně dělat v Excelu.
Hráči:
+ Pohodlnost, přehlednost
- nic
GGS:
+ Vylepšení vlastní hry
- Práce zdarma navíc
Bylo by to o dost pohodlnější hráčům, zejména pak velitelům, hlídali by se flákači, kteří zabírají místo lidem, kteří by mohli pomoct alianci se vyzdvihnout. Myslím si, že by to dost prospělo všem aliancím.
0
Sign In to comment.
Komentáře
Se říká: jaký velitel, taková aliance...
Dokonce jsem i tady ponukal velkej monument a nikdo neprojevil zájem
A labky pro Top hráče taky nemají velkej význam když už nemají železárny apod
Vše si nahrají na vežích cizákách atd
Co by bylo zajímavé, mít i rabovací žebříček aliancí. Minimálně pro soutěživost.
"Je to rebel !"
;-)