Také jsem dnes přišel o dost zlaťáku... Jelikož to nešlo, tak jsem si myslel, že je něco s WIFI. Klikal jsem na to jak debílek a pak jsem si všiml, že to bere zlaťáčky Ach jo.... chci alespoň ty věci když už jsem za ně tolik zaplatil
čert vem ty zlatky, ale kdyby se alespoň chytli za kebuli a odměny které díky té chybě nebyly připsány dodatečně připsali.... to by ale asi zem musela bejt placatá a řeky téct proti proudu
Započal jsem hráti tuto hru bych proslavil svůj rod a převzal po svém otci hrad tento. Leč počáteční ideály o cti, férové hře, vzájemné pomoci, dodržování úmluv,..... to vše se v této hře rozplývá jako mlžný opar. Má duše trpí nepravostmi páchanými hradními pány jimž je podlost, zrada a nerovný boj vlastní. Po marném hledání čestných rytířů jež by jako jeden muž do bitvy šli, kteří by nezlomný fascikl vzájemně tvořili, štítem svým druha svého chránili a meč svůj jako jeden muž proti nepříteli pozvedli.... v ten okamžik padlo mé rozhodnutí tento herní svět opustit. Naposledy se mé oči upírají směrem, kde společenství rytířů kulatého stolu čest a ideály bránilo a v paprscích vycházejícího slunce hledám jejich postavy.....leč zřejmě již nejsou mezi námi.
Komentáře
Taky souhlas.
Ty relikvie by se celkem šikly mno...A těch 200k zlatých co jsem tam Tak nesikovne bezvyznamne naklikal taky...
chyba je nahlášená a GGS o ní ví, víc Vám toho bohužel teď neřeknu a bude potřeba počkat do pondělí...
sem zvědav na kompenzaci!!