Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
vyloupení účtu

Preji dobrý den. Tuto hru hraji cca 9 let a do hry jsem vložil i velké finanční prostredky zejména na začátku.. Nikdy se nevyskytli až do této doby žádné problémy s mojim účtem,až do soboty 27.4.2019. Večer okolo 20 hod. jsem se rádne odhlásil z hry a na hru jsem se snažil prihlásiť až druhý den ráno okolo 6. hod. ranní. Byl jsem nemile prekvapen,že se mi to opakovane nedarí a tak jsem nechal vygenerovat nové heslo. Ani potom jsem se nemohl prihlásit na hru. Náhle,když jsem znovu vyzkoušel svoje staré heslo,hra naskočila a čekal me nepríjemný pohled na moje hrady. Hrady bez ozdobných predmetu,ani jeden velitel,ani jeden kastelán,nic ve skladech,moho budov zbouraných,anebo v procesu bourání,na láve ani jedna sýpka a základny byly v procesu opoštení.Krve by se ve mne nikdo nedorezal v té chvíli. Heslo bylo možno jenom 3 mesíce staré a nikomu jsem ho nesveril. Skládalo se ze slova z 5 písmen a 4 číslic a souviselo s mojí prací.Protože jsem starší človek/63 let/ a tedy neznalý cizích jazykú jakož i práce s PC napsal jsem tedy na podporu GGS po slovensky ,co se mi stalo tam,kde by se melo asi psát v ruštine. Nevím,jak bude múj problém vyrešen a či se vúbec bude o nej nekdo i zajímat,ale nevedel jsem,co jiného delat.. Dávejte si proto vážení spoluhráči velký pozor na svoje prístupové údaje,jakož i maily a pripojení na rúzné sociální síte,protože múžete takto prijíť o všechno za jedinnou noc a zústanou vám jenom oči pro pláč. S pozdravem vytrvalý a stále ješte hrající willy ze slovenského serveru.. At se všem darí lépe než mne v posledních dnech..
1
Sign In to comment.
Komentáře
"Je to rebel !"
;-)
aj to je sposob ako prist o svoje heslo ...
soukromý a stolní PC doma/,ta činnost která se deje po IP adresou po techto letech musí bý určite podezrelá.Stačí prece porovnat IP adresy z toho dne. Ovšem,musí tu být ta ochota udelat pro hráče /klienta/ i neco navíc. Počkáme a uvidíme.. Ješte se nikam nechystám ....
Tu adresu blokli a mě se vše vrátilo
Tak je to jen na ochote soudruhu z nemecka
malá podotázka,kde jsi hrál když to hraješ devet let? českej server funguje sedm a pul a byl spuštenej o rok drív než slovenskej
zkus polskou podporu, tam není nutný překladač, a jsou docela vstřícní