Za jak dlouho zmizí účet?

Ahoj, rád bych se zeptal, po jak dlouhé době upadne hrad hráče do ruin a za jakých podmínek (oheň, úroveň, aktivita apod.). Zároveň mě zajímá, čím je dáno, jak dlouho bude hrad v ruinách než zmizí úplně. Pokud někdo znát odpověď, tak mi jí prosím napište.
2
Sign In to comment.
Komentáře
Jak dlouho vydrží jako ruina přesně nevím.
pojdem na tyzden na dovolenku a ked sa vratim tak hrad bude v ruinach lebo som sa tyzden neprihlasil?
to sa mi zda absurdne
:-D
a potom budem ruina aj v realite skutocnej nielen tej virtualnej :-D D D
Na levlu 70, ti za týden z mapy rozhodně nezmizí..:) A kdyby se někomu stalo, že mu padne do ruin a z mapy zmizí, tak když se přihlásí, tak sice bohužel začne znova od nuly, ale účet se mu úplně nesmaže.
Hráč jede na dovolenou na 14 dní a ostatní hráči na jeho hrady a základny posílají jídlo a brání jej před útoky.
Tak žádného holuba si kupovat nemusíš . To že se nepřihlásíš 14 dní nebo měsíc se Ti z hradu ruin nestane.
vždy jsme se mu o hrad postarali i základny . To je nějaké divné . Můj hrad také nebyl ruina a byla jsem 3 týdny
v nemocnici .
Ahojte,
ptala jsem se, abychom měli jasnou odpověď a záleží pouze na úrovni hráče a na tom, zda koupil rubíny - tyto (jediné) dva faktory platí jak při určování doby, během které se z hradu stanou ruiny, tak při určování doby, během které ruiny zmizí :)
Jinak hrad se obnoví do původní (nehořící) podoby v případě, že se hráč přihlásí v době, kdy jsou z hradu ruiny - zda bude mít základy záleží samozřejmě na tom, zda je někdo zabral, nebo ne.
Při zmizení ruien záleží na tom, zda hráč někdy nakoupil rubíny - pokud ne, pak začíná od začátku, pokud ano, pak se mu hrad obnoví (protože ruiny už neexistovaly), nicméně na náhodném místě na mapě.
obnovia sa pri prihlaseni?
Pokud je z hradu pouze ruina, pak se obnoví všechny (tedy i rubínové) budovy :)
Nám hrady do ruin nepadají, nemáme tedy tyto praktické zkušenosti.
GGE co chvíli v aktualizacích upravuje některé málo viditelné funkce, a ani nás o nich neinformuje.
Kdybys někdy zkusil nechat si hrad padnout do ruin, a čekat dost dlouho aby z mapy zmizel úplně, a až poté si jej zkusil obnovit, poprosíme Tě, informuj nás jak to dopadlo....