Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k plánům na 2. čtvrtletí

Sign In to comment.
Komentáře
U samíků to tak není, ale na umístění už můžu myslet akorát tak v beri invazi.. která podle všeho dlouho nebude.. takže super
Co se měst týče, doopravdy jim nehodlám spolknout že rok na tom pracovali a přišli na to, že to zkrátka nejde až teď. Jak to já vidím, neudělali na tom vůbec nic a nedalo se to dále tajit, tak je zkrátka zrušili..
Následovali měniči (taky bez ztrát vojáků), duše, kůže a korálky.
Prostě - milí hráči, můžete si zabojovat a nikdo nebude fňukat že hoří...
Ať ta města vezme čert. Za mě - nebude se mi po nich stýskat...
(...tak a teď do mě...)
Já jsem zvědavý, jestli když mam na skladě schránky na mince, a už budou k ničemu, zda mi za ně vyplatí plnou cenu rubínů a zlaťáků a jakou kompenzaci mi dají za ty mince co se mi válí ve skladu, přeci jen najet ty mince stálo nějaké vojsko a nějaké nástroje a teď je to k ničemu...
...a druhá věc je, k čemu budou v ali pokladně speciální surky, protože se nedají na nic jinýho použít
:-)) .. vnější ti nestačilo? Jasně se ukázalo, že o takovou hru, na jejíž návrat marně čekáš, naprostá většina nestojí.
Pokud se někdo rozhodl narvat ali surky a ruble do nefungující atrakce, tak to asi bylo špatné rozhodnutí. Předpokládám ale, že se snad alespoň část toho co se tam narvalo bude aliancím vracet. Je třeba počkat s čím přijdou.
No asi tak :-).
Města, která byla naprosto o hovně. Jezdily se útoky na mrtvé aliance, aby se přivezly nějaké exo surky a poslední den se posílaly útoky s dopadem v posledních vteřinách akce. Prostě chujárna. Velitel, který tam byl k mání leží všem v lepším případě ve skladu.
A ano kastelán a velitel leží ve skladu těm co ho mají, protože za nedlouho dali velitele a kastelány co jsou daleko lepší, takže tihle ztratili cenu.
Přeji hezký den
"Je to rebel !"
;-)
Udělali vnejší království a ligu Dají se odstranit vybavení ze skladu a ještě hodně užitečných věcí
Samozřejme pro platící hráče aby se ještě víc nahrabalo GGS a ostatní co někdy investují nějakou korunu do hry jsou jim ukradeny
Podpora je o ničem Nevyreší nic
Taky nas ...t
Hezký den