Instruktor

Bonus, který slibuje instruktor je nefunkční na Berimonu. Na ostatních hradech funguje? Je to úmyslné, nebo jen další chyba do seznamu? Taktéž bonus, k rychlejšímu verbování, který je za předplatné (+15%) se minimálně na berimondu neprojevuje. Funguje alespoň někde jinde za ty peníze?
Balík4 @ cs 1
2
Sign In to comment.
Komentáře
Už?
"Nechci znát se s osobou, kterou jsem byl předtím, je tohle doopravdy píchni nožem jestli nespím..."
O nic nejde .. jen o peníze, které jim někdo pošle a výsledek je, že některé bonusy nefrčí. Nedivím se že je jim to u ***. Info předám .. pak už je na každém, jestli to zruší, nebo bude reklamovat přes podporu. Díky.
Taaak .. jsme zase debilové. Těžko udělám screen, když už akce není. 60 jednotek se se slavností verbovalo 10 minut všem stejně. Nebyl žádný rozdíl mezi tím, jestli měl instruktora nebo ne a nebo měl předplatné či nikoli.
Tohle je marný boj.
V pravém dolním rohu % .. 763 a 843 .. výsledek? Oba mají stejnou rychlost verbování :-)
https://ctrlv.cz/svnD
https://ctrlv.cz/YmVq
s tím počítám .. a ještě že bych zkusil promazat PC, otřít monitor a 3x zatočit kolečkem od myši dopředu.
@Balík4 (CZ1) díky za screeny, mohl bys mi ještě prosím napsat jména hráčů?
Překlad samozřejmě není problém, ale co přesněji byste po podpoře chtěli?
Tak psaní na podporu se asi konat nebude, není to chyba - je záměrně nastavený minimální čas verbování, aby se předešlo “okamžitému” naverbování jednotek.
Zase další lež? :-) .. instruktor i předplatné funguje do chvíle zapnutí slavnosti. Po spuštění slavnosti se ty předchozí bonusy nezapočítají. Navíc u předplatného .. né za nějakou pseudo měnu .. žádná vyjímka popsána není.
Další vysvětlení proč to co ti řekli není pravda je to, že do předminulých Berimondů vše fungovalo jak má a po předchozí aktualizaci došlo ke změně. Je to prostě a jednoduše poznat, že vojsko ubývá rychleji než tomu bývalo předtím. Pokud mají nastaven minimální čas, tak by měl odpovídat všem možným bonusům, které nabízejí.
Asi trošku upravím to o té lži. Není to sice lež, každopádně před zakoupením předplatného se dočtu, že zrychlí verbování o -15% .. pošlu peníze na účet GGS a čekám výhodu na Berimondu .. nepřichází. Co jsem přehlédl? Je někde psáno, že uvedený bonus platí všude, jen na Beri ne? No nic .. tak utratím nějaké rubíny, abych si to verbování zrychlil .. klik .. jejda .. nic. Kde se stala chyba? Ruble v prdeli, peníze v prdeli. Tak skočím na fórum zjistit co se děje ... tak jsem zjistil, že mě ojebali .. se smajlíkem :-)
A čas s instruktorem a předplatným (bez slavnosti) je kolik (resp. je to pod 3 min a 20 vteřin)?
Tak ten minimální čas je tam právě kvůli omezení bonusů, kdyby odpovídal všem bonusům, tak by v podstatě neměl žádný smysl, ne? Tak jim alespoň vynadám, že nám o tý změně neřekli...
Nepamatuju si to přesně, ale před změnou se 60 kusů verbovalo tuším 8 minut a nyní 10minut. To by se jim asi posrala celá hra kdyby to tak nechali.
Kolik ten čas je to nevím .. každý verbuje se slavností .. logicky. Čeká že to bude rychlejší
Uhh, tak prý je tu to omezení už několik let... což zase nevychází :|
Každopádně s tím časem, kdyby byl bez předplatného pod 3:20, pak by to byla jasně chyba... jestli není, tak pak je v celku jedno, kolik ten čas je, protože nám to nijak nepomůže...
Jak říkáš .. je jedno jaký je čas. Důležité je jedno .. ten kdo si zaplatil předplatné a očekává výhodu rychlejšího verbování se asi bude muset obrátit na podporu a reklamovat zakoupený produkt s tím, že je nefunkční a nikde se o žádném omezení nedočetl.
Základní čas verbování na Berimondu je 1:05:36 za 60 kusů
Zvýšená rychlost verbování dle screenu o 763% .. to je 8:36 za 60 kusů
Zvýšená rychlost verbování dle screenu o 843% .. to je 7:47 za 60 kusů.
A jsme u těch zmiňovaných 8mi minut které ještě donedávna trvalo verbování 60 kusů na beri s instruktorem.
Dokonce ani hostina nezrychlí verbování o 600% jak se píše, protože verb 60 kusů trvá 10 minut a měl by trvat 8,5minuty cca.