Vnějši Kralovstvi

Bohužel dost trapna zaležitost.Propad tehle akce nastal změnou a akci za utoky..DE zrejmě nemaji pravidla horici hrad a fer hra 1 na 1 ....jednoduši je poslat na 1 hrače 10 utoku a to stale dokola.tak mě zajima co tam mame vlastně dělat hrat se tam totiž nedá diky za odpověd Roman
Roman Štiller @ cs 1
5
Sign In to comment.
Komentáře
V prvních Vnějších královstvích si několik velitelů a kastelánů za zlatky mohl pořídit prakticky kdokoliv z aktivních hráčů. Cena nebyla vysoká a rubínoví velitelé a kasteláni byli jen o trochu silnější.
Kdo pořídil startovací balíček za 35Kč tak s tím byl schopen bez problémů hrát. Narabovat dost surek a zlata nebyl problém jak na hráčích tak i na baronech. Kdo občas koupil ruble tak měl sice rychlejší postup, ale i bez toho s Krvosajem, Ledovým kastelánem a dostatkem zlata se dalo bez problému bránit a útočit prakticky proti komukoliv.
V dalších kolech došlo k omezování koupě velitelů a kastelánů za zlatky, zvyšováním počtu akcí a bonusů za rubíny a celkovému protěžování kreditek.
Poslední kolo je extrém kde už to hrát bez rublů skoro ztrácí smysl. Kreditky si koupí rubínový hrad, velitele a kastelány, pár rubínových balíčků a od první minuty to mohou znechutit zbytku mapy. Sice se zavedly boje hráč:hráč ale bohužel ostatní nemají za co verbovat či pořídit vojáky a kvalitní velitele a kastelány. Za startovací balíček si koupíš sotva jednoho velitele. Kasteláni i velitelé za zlatky se zdražili skoro 2,5x, narabovat surky na hráčích skoro nejde( s vyjímkou základen s větším plným skladem, ale těch je tak málo že je to o ničem) Z baronů je taky surek a zlata směšně málo a žádný pořádný zdroj neexistuje. Takže kdo chce stavět, útočit či bránit tak buď za ruble nebo skoro vůbec. Návrat ke kořenům hry kdy byly rozdíly síly hráčů malé a opravdu se dalo bez omezení válčit s kýmkoliv evidentně zatrhli skrblíci sedící u kasičky GGS
Škoda. :-/// Vnější království mohlo být nejlepším vylepšením hry za minulé roky a zase to zkazila chamtivost.
Poprvé jsem tam byl celkem aktivní a docela mě to i bavilo..
Podruhé jsem se tam párkrát přihlásil a to bylo skoro vše. Spíš to způsobil nedostatek času a chutě rozvíjet něco o co zas přijdu.. už se mi to trochu omrzelo.
Teď ani nemám založený hrad.. nestojí mi to za to..
Schválně s čím přijde GGS v příštím kole.. akce se bude opakovat prakticky pořád, založení hradu bude stát 10k rubínů.. velitelé za zlatky nebudou...
Buď dají hráči jasně vědět, že na tohle jim budou péct, nebo za chvíli zmizí možnost hrát zdarma úplně..
Zajímalo by mě kam zmizel ochranný režim? Boje hráče proti hráči beru, taky jsem byl mezi těmi, co se právě proto na vnější těšili, ale nemůžu přeci začít bojovat vteřinu potom, co jsem dostal hrad bez vojska s kasárnami level 2 a ohromujícím množstvím zlata asi 2 000. Buďme trochu realisti zase.
Chválím zkrácení doby hoření baronů, pořád mi přijde nevhodné vyjíždět je od levelu 1, ale lepší než nic.
Pokud jde o dědictví, nepřijde mi vůbec vhodné o body do žebříčku přicházet, alespoň ne tímto způsobem. Pak je pro většinu hráčů rozhodující jen krátký čas před přičtením bodů a pokud tu tou dobou být nemůžete, tak prostě máte smůlu. Sice můžete poslat útok se zpomalením, ale ten vám nejspíš zdrhne cestou a nezabráníte tím tomu, že někdo sjede vás. Navíc to v souvislosti s nedostatkem zlata přímo vybízí ke sjíždění slabých hráčů, kde sice nezískáte tolik bodů, ale za to je získáte téměř určitě a s minimálními ztrátami. Osobně bych raději viděl hodnocení podobné slávě, ale s méně výraznými bonusy a jistým přihlédnutím k síle soupeře oproti vlastní.
dalo se čekat že to GGS předělá k obrazu svému jak více vydělat
bez nějaké investice prakticky nerozjedete hrad nejsou zlatky nejsou surky není nic..pokud se na vas někdo zaměří jste bez vložení dalších peněz vlastně vyřízen
trošku už je to lepší při odemknutí na ledu kde už máte aspon šanci rabovat a dostávat zlatky ovšem na zeleném si nepomužete protože přesun surek či vojáků stojí spousty zlata které nutně potřebujete jinde je to bludný kruh...
dobrý nápad který ggs opět uplně zmrvil jako ligu království
jen si myslím, že v tomto stavu z dlouhodobého hlediska nemá moc naději na všeobecnou oblibu
vyžaduje to extrémní nároky na čas, úsílí a finance - vše dohromady nejde moc dlouho udržet (a to ani pro SUPER RUBÍŇÁKY)
a pocit ze "HRY" ? domnívám se, že pro 99,5% zúčastněných je to ROZČAROVÁNÍ až ZOUFALSTVÍ a některé i REZIGNACE se dál účastnit
možná by pomohlo vybalancování pro zisk kořisti například tak, že by byl Bonus / Malus
- tj. za každý jeden lvl rozdílu mezi hráči by bylo +/- 10% ze zisku kořisti
- to znamená pokud by byl rozdíl +/- 10 lvl , tak by se základní kořist násobila od +100% do -100%
- takže pokud na sebe pojedou stejné lvl zůstává kořist tak jak je nyní nastavena
- a pokud např pojede lvl 50 na lvl 41 a nižší tak útočník bude Malusován -100% - takže kořist bude "0"
- nebo naopak pojede lvl 41 na lvl 50 a vyšší tak bude útočník Bonusován +100% pak bude zisk kořisti dvojnásobný
Třeba by to zabránilo extrémně nerovným soubojům (možná - snad - a nebo taky ne )
A samozřejmě nemůžu zapomenout ani na nepřítomnost ochranného režimu....to je úplná zhovadilost. Kdo chce tak si ho může zrušit ale kdo nechce nakupovat a je závislý jen na tom co naverbuje a co si vyjede na baronech tak je bez šance. Nad tím ochranným režimem by bylo dobré se fakt hluboce zamyslet. Nemyslím si že jeho nepřítomností lze někoho donutit nakoupit rubíny..
A vyrábět nějaké obranné nebo obléhací prostředky? To je hodně špatný vtip, když není z čeho stavět.
A to nemluvím o tom, jak se bez výzkumu všichni loudají i špehové, takže jezdit někam dál když nevydělám na světech je opravdu nuda. Jen čekám až se to vrátí.
Člověk do 100 Kč něco třeba i koupí, ale abych utrácela tisíce za něco, co za měsíc zmizí, to je no coment.
A to nebrečím, jen konstatuji.
https://ctrlv.cz/lITb
https://ctrlv.cz/lLGf
https://ctrlv.cz/IH9X