Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k lednové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
Útok cizáků a krkavců nikomu nic nedá. Proto to zrušili. To co navrhuješ je masakr. Ještě by tam mohlo jít navolit, jestli ti budou umírat obránci nebo ne. Najdi si u vás nějakého hráče .. optimálně podle síly někde nahoře a sabotuj mu hrad tak dlouho, než ti sabotáž selže. Budeš mít pak jistě dost příležitostí na zkoušení způsobů obrany.
2. Použitelný na Nomády? No, sem koukal, že to začlo dávat prostředky "inteligentně". Ale furt je jednodužší nastavit si 4-5 předvoleb přímo na ten kterej tábor:-)
3. Když už jim budeš psát, tak ji navrhni, aby se třeba vždy po 2x krkounech + cizácích na slávu, dělal žebříček na jen počet poraženejch cizáků/krkounů a sláva by pak byla jen na určení pořadí při totožnosti počtu sjetejch hradů. Ať maj šanci se dostat nahoru i normální hráči a ne jen ti, co si koupěj bonusy/vlajky...
Je mi jasný, že jim z toho nic nekápne, tak to hoděj za stůl, ale třeba...:-)
Imho, neplánujou přidat předvolby? 10 mi je už málo...
nikde nechodí aktualizace tak často jako zde.. je to pouze snaha vyždímání prachů z hráčů, o nic jiného nejde.
vše co vymyslí je totálně nedořešený a nemá i logiku, nemluvě o tom, že pokyny či manuál k akcím je totální nesmysl a ve finále tak hra nefunguje.nikdo není schopen rozpoznat jak hrát aby měl co nej výsledky a odměny, asi krom topek, ale obyč hráč to prostě+ není schopen predikovat.
je to samý bug, neukazují se staty, symboly, výsledky apod, jak mají.. což mě vede jenom k tomu, že ti borci, kteří tu hru programují, no spíš vymyslí, programátor udělá, co oni požadují. jsou totální neumětelové a na co sáhnou to pokazí (slušně řečeno s ohledem na ban, jinak bych použil adekvátnější ekvivalentt!!
sem rok od roku, měsíc od měsíce čím dál víc zklamanej.
proč do frasa neudělaj nic pořádně?? nemluvě o totálně šílených lagách!!! čím více hráčů, tím více nehratelná hra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liga království je opět jeden z povedených paskvilů. kde není absolutně jasné jak postupuji, jak si na tom stojím, proč mám tyto soupeře atd. včera titul na 50%, měl sem to štěstí udělat zlatou a dnes sem opět na začátku.. nula. totální nesmysl, totální fraška, totální selhání GGS.
když si udělám srovnání s osvědčenými kláními ve světě, tak například ve skupině ligy mistrů ve fotbale nepotkáte outsidery, ale zde v lize vás v konečném hodnocení přeskočí, protože dostanou snadnější soupeře a získají zlato!!!
Kdo vymýšlí sytém hry je podle mě totálně mimo.. škoda, že nemohu napsat, co si o tom či o nich myslím, dostal bych ban :-(.
Tato hra je čím dál hůř hratelnější, s ohledem na lagy jako prase a s ohledem na systém hry totálně nesmyslně vedena, neboˇnež nadprůměrný hráč stihne dodělat jednoho velitele či kastíka skočí další 3-5.. což je totální kravina, Hra je prostě směřována do neznáma, hráči neznají budoucnost, nemohou predikovat svoji snahu.
hrál sem pár jiných her, ale to se nedá srovnat s touto, kde podle mého názoru je řízení, vedení řízeno .. do frasa, zase nemohu napsat jak to cítím, prostě dělaj to špatně až diletantsky :-D
kdybych takovýmto způsobem vedl projekty v práci, takto pracoval s takovými výsledky, sem na dlažbě!!!
dneska jste mě fakt naštvali.. otázky nepokládám, protože vím, že nikdy nebudou zodpovězenyx!!
Support pro čechy byl zrušen a dohadovat se s joudy ne čechy je o ničem.. jak sem zde pročítal, spíš vám hrozí ban za drzost, že jste se vůbec zeptali, že jste něco požadovali atd,. koupí rubíny, ,ale ta banda neumětelů není schopna v logách hry to dohledat tak vás nařknou, že podvádíte a dostanete ban. kdo si dělá z každýho kroku screen, podle mě nikdo, prostě snaha ždímat, plať a mlč a když se ozveš budeš potrestán!!!.
Bohužel je mě ajsné že GM zdejšího fora v tom nic neudělají, nemají tu moc, nic jim nezazlívám, ael musel sem si odplivnout, b sem tu už přes 6 let a hra je čím dál horší !!
prostě podporu nemáme o tom žádná!!
u každého produktu, který se v Čechách prodává musí být ze zákona český návod a když se vyřizuje reklamace nevyřizuje ji s vámi Ind ležící na pláži v Karibiku!!
Dle mého názoru z toho pohlede GGS porušuje české zákony, ale bohužel kde není žalobce není soudce !!
Kdy přestanou lagy a hra se stane hratelná a ne utrpením?
co pro to dělají a nyní nechci odkazy na to kde se řeší a neřeší jak to předělávají, tu pohádku už čtu více jak 3 roky :-(
prosím odpověď kdy se přejde na jiný systém, na jinou, novou hru, kde se dá hrát a nebudu koukat na to jak mě dojede útok na například chána .. a po 2-3 vteřinách se mě objeví zpráva a když ho chci uhasit je to dalších 2-5 vteřin a tom nestihnu další hašení, kde mě lagy nedovolí použít urychlovák a mám bez boje !!
jezdit dneska 15+ vagonů ve vlaku na tábory je normal, dalo se stíhat i 20 na chána, ale 30 minutovýma urychlovákama nacvakat 24 hodin bylo otázkou 7-10 vteřin, no spíš méne, což se dalo, dnes je to nemožné!! :-(((
děkuji předem za alespoň jakoukoliv reakci, doufám že pozitivní
když si udělám srovnání s osvědčenými kláními ve světě, tak například ve skupině ligy mistrů ve fotbale nepotkáte outsidery, ale zde v lize vás v konečném hodnocení přeskočí, protože dostanou snadnější soupeře a získají zlato!!!
Kdo vymýšlí sytém hry je podle mě totálně mimo.. škoda, že nemohu napsat, co si o tom či o nich myslím, dostal bych ban :-(.
Presne si to popsal Kdyby takhle fungovali v čechách třeba obchodné retězce Nebo velké firmy tak by nikdy neprilákali zákazníky a do roku by skrachovali GGS to má založené na závislosti hráču a myslí si že doněkonečna mužou tu strunu napínat Jenže každá struna jednou praskne a z každé závislosti se dá vyléčit
To co mě poslední dobou trápí na hře je naprosto naruby přístup k hráčům, co do hry investují peníze. Jmenovitě, jde mi o ligu.
Celý systém je udělaný tak, že šlape na krk paradoxně platícím. Pokusím se vysvětlit, aby nedošlo k mejlce, že v názoru na ligu jdu naopak proti platícím.
Představme si hráče, co například před půl rokem hodil klidovku ve hře, nechal se hodit do ali s mrtvolkama a jen sem tam si zajede nějakýho barona - velice sporadicky. Nechá spadnout co se dá - tituly, sílu...Začne liga a tohoto hráče to hodí do skupinky podobných účtů. Má samozřejmě možnost při naprosto minimálním úsilí vyjezdit zlaté medajle. Oproti tomu, snaživý, aktivní platící hráč dostává z většiny taky sobě podobné hráče, takže takový hráč už pro zlato musí investovat nejen peníze, ale i značné úsilí ve hře. Korunku tomu dává žebříček, kde za stejný počet medajlí může být prvně zmíněný hráč vysoko nad hráčem co investoval nemalej peníz a herního úsilí. Co má takový hráč dělat? Nedělat akci? Pak ale bude muset koukat na to, jak on nedostane nic a hráč s minimálním úsílím dostává odměny. Tohle je vlastně první akce, u které jsem si všiml, že šlape platícím na krk tak, aby platili co možná nejvíc s tím, že mrtvolky, či polomrtvolky, nebo jak to nazvat ( neberte prosím nikdo jako urážku ) nemusí vlastně dělat skoro nic a to i bez jediné kačky investice.
Pro tento přístup začínám mít obavy o hru jako takovou, protože jestli se takto bude GGS vysmívat platícím, můžou s tím seknout a řekněme si po pravdě, hra běží jen díky platícím hráčům.
No a když je k tomu pro jejich potěchu během nerva z takového systému zalagujou reklamama, které ve hře dělají pěknou paseku, tak opravdu nevím a myslím, že mé obavy o hru jako takovou jsou třeba, možná... oprávněné.
Systém, který je v této akci osobně nevidím jako šťastný.
Mám dotaz, ohledně titulů království v lize království. První den nebo dva se postupně zobrazovalo přibývání v postupu na další titul. Momentálně se to ztratilo úplně a už nic nepřibývá.
Děkuji za odpověď.
https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/comment/5025057/#Comment_5025057
-Předchozí úprava krkounů a těch druhých, taky bezva. Aspon už nemusíme čekat nic lepšího. Je lépe si to koupit. Otázka je, nakolik je to motivující. Ostatně dvakrát vám platit za stejný set je zbytečné. Mohu si ho koupit rovnou.
-Co nám hodláte naservírovat dále?
"Je to rebel !"
;-)