Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Liga království

Po aktivaci season passu která měla být zadarmo mi zmizely z účtu rubíny cca 34k. Jak je to možné?
2
Sign In to comment.
Komentáře
Debilita. Mohli by to zavést i ve sportu. Třeba basketball .. za každou vyhranou čtvrtinu by dostal vyhrávající tým body do tabulky. Nezáleželo by na tom kdo vyhraje zápas, ale na tom, kdo bude vyhrávat ve více čtvrtinách. Jak píše Matesko .. nejlogičtější by bylo o půlnoci přidělit medaile a nalosovat novou skupinu tak, jako se každý den losují cíle u měničů.
Cena pasu 280 000 rubínů na 14 dní je taky lidová a pro každého :-)
A odměny za sezónu? :-)) .. tokeny pouze pro prvních 10? Když nehrající hrad bez základen porazí jednoho cizáka tak se dostane do první desítky. A ten, který bude zařazen ve skupině hrajících si pro umístění koupí bonus a prosedí u hry několik hodin dostane hovno :-)
A jedna otázka na závěr .. proč jsem v sezoně, kde mají všichni stejný počet medailí 47mý a v probíhající akci v první 20tce? Čím jsem si to zasloužil a co můžu udělat pro to, abych se při shodě bodů dostal nahoru?
A kůže?
s nákupem pasu by to souviset nemělo... kontaktuj prosím podporu, aby se ma to podívali
@Balík4 (CZ1) mohl bys mi prosím udělat a poslat (klidně do zprávy) screeny toho pořadí, abych se na to mohla zeptat přímo s tím, že “takhle to vypadá, vysvětlete”?
A zpětnou vazbu samozřejmě předáme
Jaké fotky? Otázka je jasná .. proč je první první a né 33tí. Nebo druhý není osmý když mají stejný počet medailí.
spíš by to měli nazvat Válka kreditek
Další akce na které chce GGS jen nahrabat a jsem zvědavej co za takovej nesmysl jim příště zaplatí 294600 rubínu
Exe
https://ctrlv.cz/BFp9 tady je vidět že titul nespoutaný hráč mi nesvítí , ale jak je tam ta lišta ( postup k dalšímu titulu) tak tam jsem včera měl do půlky zelenou barvu. O půlnoci mi ten titul probliknul , tak jsem myslel , že jsem ho dosáhl ale asi ne. Ani odměny nejsou zaškrtnuté jak to píše ten otazníček. Takže když jsem byl včera v půlce tak proč v té půlce nejsem dnes?
https://ctrlv.cz/Xb8n tady se mi u erbu objevuje odznáček za titul nespoutaný rváč , ale zároveň to píše že další titul je nespoutaný rváč. Takže mám ten titul nebo ho nemám a je tam jen nějaký bug...a pokud ho nemám tak kdy konkrétně ten titul můžu získat?
a za další...získal jsem 1 zlatou medaili...ale v celkovém žebříčku jsem 48. takže i mě , stejně jako Balíka zajímá co jsou další faktory určující ono umístění? Ta nápověda co je totiž u téhle akce je napsaná tak , že by se v ní vyznal tak akorát.....ten co to psal
Jelikož předchozí výsledky hrají roli, hráč, který se poprvé umístil v rámci své divize dobře jen díky štěstí bude v dalším kole s velkou šancí umístěn do divize s hráči, kteří také dopadli dobře (i když to třeba měli "vydřené") a tam se pak projeví rozdíl (tj. ten, kdo měl poprvé jen štěstí bude mít teď silnější soupeře a podle toho bude vypadat i žebříček divize)... tedy alespoň takhle to chápu já