Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k listopadové aktualizaci
Sign In to comment.
Komentáře
yoshiro bude jen za ruble? a neměl být u samíků v obchodě?
stejná cena jako za vránu, to jako vážně? kapánek mimo realitu...
aktualizace obchodu u měničů se taky nepovedla, kde nic tu nic,nechápu proč to oznamujete, když je to jen další fake, konečně si přestaňte dělat z lidí prdel!
a nedosáhne ani na TOP 100 Tak to trochu na...ere
A ted k té zimní koristi ta top okrasa je k ničemu pro Top Hráče
Zoe, to si z nas ggs naozaj strieľa? Teraz nemyslím vás... ale tých v Nemecku... to už ozaj sa nenájde v jednom kole ani jeden hrad nad 700 v základe? A na každý hrad budu potrebné minimálne 2 špio - ak počítam minimálne jedno vylepšenie? Predtým sme boli stále v napätí a dúfali, že sa ten väčší hrad (cca okolo 3t) objaví... ak už nie ten veľký (nad 5t.. )... ale teraz ani po rubínovom vylepšení taký hrad som nevidela... ani len v reportoch... Odkáž Nemcom, že pokazili ďalšiu udalosť...
Jak je vidět, k tomuto se raději nikdo nevyjadřuje. Ale je čím dál víc jisté, že velké hrady (nad 2-3k) vymizely. Tímto ggs jen zvýrazňuje výhodu pro platící. Budiž, ale i tuto akci tím učinili nudnou a nezajímavou. Osobně přestávám jezdit i cizáky (bylo to to poslední, co mně na hře bavilo). Jen je smutné, že i tohle jim nejspíš projde, protože novější hráči s tím nejspíš nebudou mít problém. Jen čekám, kdy zruší možnost ostrého útoku na jiné hráče a z cizáků udělají NH cíle, ať se tam dá jezdit kupř. čarodějkou, že....Speciálního velitele už pro ně máme, takže to je v pořádku.
Promin Fanie Alo co jsi čekala ? Predtím se tady každej stěžoval jak jsou cizáci slabí a jde o náhodu jakej hrad dostaneš Tak to GGs využilo ve svuj prospěch a predelali to svým spusobem čili /CHceš lepší hrad Tak zaplat/ Co bylo a je ted lepší a pro koho ? Neplatiči versus platící hráči
Plně s Tebou souhlasím Je to nuda a pro normální hráče nedosažitelný cíl dát jen 1M slávy bez rubínu
A aby jsem sjel jen 100 cizáku dal to 1 změnit / 2x špio/ jednou posílit /další špio/ na utok další pírko a na posílení 100x =120000 rubínu ???
Tak na todle soudruhum z Hamburku uplně kašlu
https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/284141/support-podpora-hry#latest
zvol kategorii herní ztráta - nepřipsání
Kdybys i tak s tím válčil, klidně písni PM
1. Nejsem začátečník, tak nepotřebuju radu, jak vyčistit sklad:-)
2. Sklad mám po "vyčištění" 295/320, takže za 5min je zas 320+/320...
3. Šunty se klidně připisujou, že mám i 420/320...
4. To jako až ho vyčistím, musím si dát "herní volno" a čekat, až mi to tam fláknou, abych o něj zas nepřišel???