Liene už chápu v čem je mezi náma velkej rozdíl. Ty pošleš poštou otázky - hoj co říkáš na špagety se sýrem, globální oteplování a problematiku myšlenky inerciálních tlumičů? A budeš čekat na odpověď.
Já pošlu poštou otázky - hoj co říkáš na špagety se sýrem, globální oteplování a problematiku myšlenky inerciálních tlumičů? A pudu přemejšlet jak nejlépe nastavovat obranu.
Ahoj, Hugolínku, přísahali byste v Matrixu na životy svých dětí, že na hře a ke hře nepoužíváte automaty či jim podobné programy? Díky za prostou odpověď "ano nebo "ne".
Tohle vlákno Gamino taky zamkni. Otázky Já bych jen Hugolínkovi popřála spoustu zdraví, elánu, nervů i trpělivosti s hráči na celé mapě . Není to zrovna snadná lahůdka velet takové ali.
Právě jsem zjistil, že někomu u mě v práci děsně smrdí nohy - jak se k této problematice stavíte, pane Hugolinek?
tes ti blahopreji neni to lehke velet teto ali i kdys jste sehrany a docilit takovych cilu jen tak dal
Představ si, že všechny sdělující prostředky informují o tom, že se k naší planetě blíží mimozemšťani. Co uděláš jako první?
Opravdu si myslíš Gamino, že to někoho zajímá?
a na otázku .. Ahoj, Hugolínku, přísahali byste v Matrixu na životy svých dětí, že na hře a ke hře nepoužíváte automaty či jim podobné programy? Díky za prostou odpověď "ano nebo "ne".
se stejně pravdivé odpovědi nedočkáme, pokud vůbec nějaké.
A navíc už je po termínu.
Ty jseš Hugolínek že odpovídáš??nebo jen závist že to vlákno není o tobě ??
Vekice pěkná otázka Balík 4. o to by měl požádát Hugolínek jestli nechce odpovídat aby vlákno zavřeli .
Ja to teda pochopil tak, ze Balika4 nastvalo uzavreni diskuze, ktera byla docela zajimava a zacala byt vedena slusnejsim smerem. Ale tady jsou osobni ataky a detinske otazky o nicem ktere uvedl jako priklad.
Liene už chápu v čem je mezi náma velkej rozdíl. Ty pošleš poštou otázky - hoj co říkáš na špagety se sýrem, globální oteplování a problematiku myšlenky inerciálních tlumičů? A budeš čekat na odpověď.
Já pošlu poštou otázky - hoj co říkáš na špagety se sýrem, globální oteplování a problematiku myšlenky inerciálních tlumičů? A pudu přemejšlet jak nejlépe nastavovat obranu.
Ahoj, Hugolínku, přísahali byste v Matrixu na životy svých dětí, že na hře a ke hře nepoužíváte automaty či jim podobné programy? Díky za prostou odpověď "ano nebo "ne".
ahoj oni žádné automaty nepoužívají a proč jsi to myslíš že jsou lepší než ty ?? tak nezávit a kdyby používali tak už tu nejsou a byli i pověření ggs a nic nepoužívají hrajou fér jen vy nehrajete fér a už vím že tato zpráva bude zablokovaná s toho duvodu že jsou moderátoři s nepsanou koalicí
ahoj oni žádné automaty nepoužívají a proč jsi to myslíš že jsou lepší než ty ?? tak nezávit a kdyby používali tak už tu nejsou a byli i pověření ggs a nic nepoužívají hrajou fér jen vy nehrajete fér a už vím že tato zpráva bude zablokovaná s toho duvodu že jsou moderátoři s nepsanou koalicí
Az ted jsem to pochopil, tady ma nekdo strach rict svuj nazor, tak napise z mrtveho hradu, tomu tleskam. A taky muzes byt obycejny trol, ktery chce jen skodit.
já nemám strach ale když jsem to řekl tak svůj názor tak hnedka na mě jeho přes 20 hráčů utoků a dělali mi hned špionáž a tak dál klidně si jela i legenda 800 na legendu 200 a i mín a proč neřekneš ty svůj názor a ty by jsi taky psal z rabovacího hradů protože se taky bojíš a nebyl jsi u elitních veteránech nehodou i u parta potkanů® a proč ted seš s náma s koalicí řekli svůj názor a bude ty se jen bojíš a seš s náma s koalicí ale mi už o tobě víme hodně že porušuješ pravidla a jsi ledovecchampion a že jsi s matrixem i s ostatníma ale nám je to jedno protože matrix je kamarád i s náma a že jsi i maila5 to ví už každý dík a zdar a sílu
já nemám strach ale když jsem to řekl tak svůj názor tak hnedka na mě jeho přes 20 hráčů utoků a dělali mi hned špionáž a tak dál klidně si jela i legenda 800 na legendu 200 a i mín a proč neřekneš ty svůj názor a ty by jsi taky psal z rabovacího hradů protože se taky bojíš a nebyl jsi u elitních veteránech nehodou i u parta potkanů® a proč ted seš s náma s koalicí řekli svůj názor a bude ty se jen bojíš a seš s náma s koalicí ale mi už o tobě víme hodně že porušuješ pravidla a jsi ledovecchampion a že jsi s matrixem i s ostatníma ale nám je to jedno protože matrix je kamarád i s náma a že jsi i maila5 to ví už každý dík a zdar a sílu
sice neuvádíš jméno toho komu píšeš, ale pokud chceš někoho z něčeho takového obvinit, měl bys na to mít nějaké důkazy
Komentáře
Je to tak, nebo je pravda jiná? ... https://community.goodgamestudios.com/empire/cs/discussion/350572/matrix-jen-pro-smich#latest
Také jsem byl divákem napínavého finále BO.
Je něco, co Ti další prohra na ostrovech přinesla do budoucna jako velitelce?
Představ si, že všechny sdělující prostředky informují o tom, že se k naší planetě blíží mimozemšťani. Co uděláš jako první?
"Je to rebel !"
;-)
Ty pošleš poštou otázky - hoj co říkáš na špagety se sýrem, globální oteplování a problematiku myšlenky inerciálních tlumičů?
A budeš čekat na odpověď.
Já pošlu poštou otázky - hoj co říkáš na špagety se sýrem, globální oteplování a problematiku myšlenky inerciálních tlumičů?
A pudu přemejšlet jak nejlépe nastavovat obranu.
Propo, prosím ZOE o zahrnutí do otázek. Děkuji
"Je to rebel !"
;-)